Şimdi Ara

kimsenin en yakın arkadaşı olamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5,6 yaşından beri beraber büyüdüğümüz çocuğun bile en yakın arkadaşı olamamışım orta okul da en yakın arkadaşım gördüğüm 2 kişinin de en yakın arkadaşı olamadım lise de 1 tane vardı onla da konuşmuyoz artık kimsenin en yakın arkadaşı olamamak moralimi çok bozuyor bu yüzden kimseyle konuşmuyorum artık 1 tane bile arkadaşım kalmadı bu saatten sonra da kimsenin en yakın arkadaşı olamam .s .s

• Bana hala sormadın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin en yakın arkadaşın olmadısını istediğin kişilerden beklentilerin neydi? Sen onlara ne verebildin? İllaki birilerinin en yakın arkadaşı olmak zorunda değilsin. İyi günlerde sevincini paylaşabildiğin, kötü günlerde yanında olabildiğin kişileri arkadaşın olarak gör. Aynı şekilde bu anlarda yanında olan kişileri arkadaşın olarak gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Bana hala sormadın.
    ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

ne

Alıntıları Göster
    Arkadaş olabiliriz knk.

• Yav he he
  • 2 kişinin en yakın arkadaşıyim. Ama aman aman bir olayı hatta hiçbir olayı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırak en yakını, arkadaşım yok xd
  • Daha gençsin ergenlikte olur böyle tripler kimse beni anlamıyorlar falan geçiyor geçer üzme kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Arkadaş olabiliriz knk.

Alıntıları Göster
    arkadaş diil birbirimizi en yakın arkadaşımız olarak görecek biri lazım bana bu saatten sonra da olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

bırak en yakını, arkadaşım yok xd
    Ayıp oluyor.

• quote:

arkadaş diil birbirimizi en yakın arkadaşımız olarak görecek biri lazım bana bu saatten sonra da olmaz zaten

Alıntıları Göster
    Belki öyle de olurduk. Ben de en yakın arkadaş arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Daha gençsin ergenlikte olur böyle tripler kimse beni anlamıyorlar falan geçiyor geçer üzme kendini.
    benim dediklerimden onu mu çıkardın ergenliğe baya erken girdim çıkalı da baya oldu kimse beni anlamıyor tribi falan diil bu sadece beni en yakın arkadaşım yaratık diyecek biri olsun isterdim ben onları görüdm onlar beni görmedi bu saatten sonra da kimse beni en yakın arkadaşı olarak görmez
  • quote:

benim dediklerimden onu mu çıkardın ergenliğe baya erken girdim çıkalı da baya oldu kimse beni anlamıyor tribi falan diil bu sadece beni en yakın arkadaşım yaratık diyecek biri olsun isterdim ben onları görüdm onlar beni görmedi bu saatten sonra da kimse beni en yakın arkadaşı olarak görmez

Alıntıları Göster
    20 yaşını geçen bir adamın nasıl can dostu olmuyor ben bunu çözemiyorum cidden. Lisede olmaz anlarım ama ünide artık belli bir olgunluğa geliyorsun iyi kotü elinde para oluyor bağımsızlğın oluyor daha fazla insanla tanışabiliyorsun. Ardından iş hayatı geliyor. Kısaca bu kadar insanla tanısıp kimseyle dost olamamak helal olsun dedirtiyor.

Hocam ya çok boş beleş adamsın kimse seninle uğraşmak istemiyor. Ya da çok bilgilisin çevrendekilerin tuhaf haraketlerini anlamlandıramıyorsun.

Bende çok fazla arkadaşı olan biri değilim ama sayılı da olsa dostum var.

• quote:

20 yaşını geçen bir adamın nasıl can dostu olmuyor ben bunu çözemiyorum cidden. Lisede olmaz anlarım ama ünide artık belli bir olgunluğa geliyorsun iyi kotü elinde para oluyor bağımsızlğın oluyor daha fazla insanla tanışabiliyorsun. Ardından iş hayatı geliyor. Kısaca bu kadar insanla tanısıp kimseyle dost olamamak helal olsun dedirtiyor.

Hocam ya çok boş beleş adamsın kimse seninle uğraşmak istemiyor. Ya da çok bilgilisin çevrendekilerin tuhaf haraketlerini anlamlandıramıyorsun.

Bende çok fazla arkadaşı olan biri değilim ama sayılı da olsa dostum var.

Alıntıları Göster
    üniye gitmedim ki daha geç gidicem baya lisede de ortam çok kötüydü 1 tane vardı o da kötünü iisi diyim zaten okuldan çıkınca onla da konuşmadık öyle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 13 Nisan 2018; 15:38:18 >

• quote:

üniye gitmedim ki daha geç gidicem baya lisede de ortam çok kötüydü 1 tane vardı o da kötünü iisi diyim zaten okuldan çıkınca onla da konuşmadık öyle işte

Alıntıları Göster
    E çalışmıyormusun hocam iş güç yok mu
  • Kimsenin hiçbir şeyi değilim. Zor ama atlatırsın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

E çalışmıyormusun hocam iş güç yok mu

Alıntıları Göster
    bazen çalışıyorum şuan da arıyorum part time iş
  • quote:

bazen çalışıyorum şuan da arıyorum part time iş

Alıntıları Göster
    neden part time
  • quote:

neden part time

Alıntıları Göster
    sınava çalışıcam bi yandan da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.