herkes işini yazsın ciddi konuşan adamların güzel işi olur
Öğrenciyim
Sebep bu değil , sebep ciddi konuşmayanın , konuyla ilgisiz mesaj yazıp replik atanların tatilden korkması.
Ben öğrenciyim ama gayet ciddiyim bak.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber™
Sebep bu değil , sebep ciddi konuşmayanın , konuyla ilgisiz mesaj yazıp replik atanların tatilden korkması.
Ben öğrenciyim ama gayet ciddiyim bak.
Gülme!
Ben gülüyo muyum?
Bende öğrenciyim. Bu konu normal konu dışında olsaydı ne cevaplar geliceğini tahmin edebiliyorum.
İşadamı deyilim ama inşaat işcisiyim.Bundanda sonuna kadar gurur duyuyorm en azından evime bilegimin hakkı alınımın teriyle ekmek götürüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
Bende öğrenciyim. Bu konu normal konu dışında olsaydı ne cevaplar geliceğini tahmin edebiliyorum.
Ama böyle bir konun gelmesi cidden iyi oldu çünkü konu dışında birisi ciddi birşey danışsa bile hemen dalgaya alıyorlardı burda böyle birşey olmıyacak inşallah çok iyi oldu çok
Ama böyle bir konun gelmesi cidden iyi oldu çünkü konu dışında birisi ciddi birşey danışsa bile hemen dalgaya alıyorlardı burda böyle birşey olmıyacak inşallah çok iyi oldu çok
çok iyi de oldu çok .. neyse iyi oldu evet
12 Yıllık Öğrenciyim.Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: birdeste
İşadamı deyilim ama inşaat işcisiyim.Bundanda sonuna kadar gurur duyuyorm en azından evime bilegimin hakkı alınımın teriyle ekmek götürüyorum
Kinayeli anlatım diye bir şey duydun mu?
15 yıllık öğrenciyim, daha öğrenecek çok şeyim var.
şimdilik bir şantiyede stajer mühendisiz
15 yaşındayım olmaz mı
Öğrenciyiz
Asıl mesleğim : Diş Teknisyenligi ( Porselen Diş ) Alt Meslek : Açık Ögretim Lisesi Son Sınıf Öğrencisiyim. Yaşıma gelince 18 yaşındayım yeterlidir umarım
12 yıllık profesyonel öğrenciyim.. Bu yıl eğitim-öğretim alanında akademik ve sosyal yönden çağ atlayacağım bir yıl. Heyecanla bekliyoruz efendim.
mafia babasıyım
Öğrenci - Habertürk haber kameraman stajyeri
Başka sorusu olan?
Öğrenci :D
quote:
Orijinalden alıntı: ÇırakGrafiker
Öğrenci - Habertürk haber kameraman stajyeri
Başka sorusu olan?
Arkadaşım, ciddi birşey konuşuyoruz ne için gülüyorsun.