Şimdi Ara

Bir şeyi ne kadar düşünürsen o kadar işi zorlaştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şeyi ne kadar düşünürsen o kadar işi zorlaştırıyor o yüzden harekete geçmek lazım direkt

• +1

Hemen geçmemekle beraber "olursa olur olmazsa olmaz" diye gidilirse olma ihtimali oluyor, olmazsa da üzmüyor. Hiç bir şeye anlam yüklemeyin.

• Çok doğru tespit. "Just do it!" felsefesini uygulamak lazım. Sadece başla ve devam et. Dünü, yarını, başarısızlık ihtimalllerini vs at kafandan.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

Diyip de aynı b**tan hayatıma devam etmem :D

just do it bro :D:D:D

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Keşke o kadar kolay olsa (:

• Akıllı düşünene kadar deli köprüyü geçermiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Aslinda kolay zorlastiran bizleriz. Kafamizda görünmez duvarlar örüyoruz, sonrada asamiyoruz.

• bence değişken bir durum insan ilişkilerinde doğru bi sahneye çıkıp konuşmak gibi mesela ne kadar düşünürsen yapamazsın ama çalışma hususunda ne kadar çok çalışmayı düşünürsen çalışmak bi o kadar kolaylaşır obsesiflerin beyni gibi olur kendini zorunlu hissedersin ve çalışırsın

• Kesinlikle doğru söylüyorsunuz düşünmeyeceksiniz akışına bırakıp hareket edeceksiniz, sonuç hep olumlu oluyor ben her şey, fazla düşünüyorum hem kendimi fiziksel ve ruhsal olarak hem çevremi yoruyorum, çok da istemeyeceksiniz ben çevremde hem düşünmeyen hem çok istemeyen insanların mutlu olduğuna çok şahit oldum.

Aynen devam.

veronica abi en son konuyu 2 ay önce açmış demek ki uzun süredir psikolojisi bozulmamış bugünlerde yine bozulunca buraya gelmiş nasıl olmuş çıkarım hocam sherlock izledim de  

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Nokta atışı olmasa da güzel tespit  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeeeeahhh bu çok doğru wallaha. you gotta do what you gotta go demişler. Learning from Kierkegaard's Three Godly Discourses on the Lily of the Field and the Bird of the Air — Conciliar Post şuna bir bakın... bunu philosophize this!de dinlemiştim ve benim için çok motivasyonel olmuştur.

• dogru valla

• Çok dğru ev almak için kaç gündür aydır düşüünyorum bir türlü bitiremedim gözümü karartıp almam gerekirdi

• Fazla kurcalamayacaksın aga.

• Karadenizli tekne ustası gibi, evde yap sonra dışarı almak için duvarı komple yık.

• Aksine takıntı haline getireceksin ki o iş olacak:

Geçen aydan beri görmediğim arkadaş sürekli beni ekiyordu, çok sinirlendim ve ilk defa sitem dolu mesaj gönderdim.

Onu öylesine arzuluyordum ki Evren bir şekilde beni işitti ve hiç olamayacak bir şekilde müdür bana "Sen çarşamba işe gelme zaten işte yok" dedi.

Ben de ilk fırsatta arkadaşa mesaj atıp buluşalım dedim.

"Ama sen çalışıyorsun, istersen haftasonu görüşürüz" dediği halde ısrar ettim ve kabul etti.

Saatlerce devam eden zevk dolu anlar yaşadık...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Evrenin seni işittiği yok. Sadece denk gelmiş çarşambaya. Seni adam yerine koymayıp sürekli eken bir kızın peşinden koşmakla kız seni artık avucunun içine aldığını ve seni istediği gibi oynatacağını mesajını hiç farkında bile olmadan ona vermiş oldun...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.