Mertens'in Balon Çıkması
Dün hiçbirşey yapamadı adam gibi bir pası atağı ne bileyim bir hareketi yoktu. Zaten bu adam abartıldı yahu yok büyük isim büyük yıldız. Mertens kim abi?
Neye göre büyük yıldız Napoli dışında hangi takımda oynamış. Napoli mi büyük takım İtalyada İnter Milan Juventus varken 2. sıra büyüklükte bir takım Napoli. Napoli dışında hangi takımda oynamış bu adam Real Madrid mi Barcelona mı nerde ? NEye göre yıldız?
35 yaşında ayrıca. İyice abarttılar yok yine havayolunda karşılamalar falan. Bizim Türk milleti harbi kafasız. Gelen bir transferin ismini sadece daha önceden biliyor diye ne bileyim ŞL maçlarında ismini duymuş diye hemen o isim ona yıldız geliyor Kendini bir mutlu hissediyor taraftar daha önce ismini bildiği oyuncuyu kendi takımında görünce. Oysaki bu adam yıldız bile değil normal topçu yahu. Aynı Hamsik gibi Hamsik kim ya Napoli dışında nerde oynamışta yıldız olsun.
Evet şuan Lüx araba fiyatlarında ciddi düşüş başladı. Yıl sonu bitmeden ciddi ciddi ÖTV indirimi beklentisi var kulislerde yoğunlaşılmış tüm milletvekilleri konuşuyormuş, hatta araba almayı düşünüp erteleyen milletvekilleri varmış.
Lüx araç almayı düşünenler beklemeli yeni alanlara geçmiş olsun zararları büyük olacak.
Marka Logoları Nereden Bulabilirim?
Arkadaşlar ben Lacoste markası logosu arıyorum bunun dışında başka markalarda olabilir. Tshirt üzerine diktikleri bu logoları nereden bulabilirm? Türkiyede nereden alıyorlar bunları o kadar aradım ama bulamadım. Var mı yardımcı olcak.
Çok Para Kazanıyorum Ama Çok Para Harcayamıyoru
Arkadaşlar benim günlük kazancım bazen 15.000 tl bazen 50.000 tl değişiyor, dikkat çekiyorum günlük kazanç bu. Ama buna doğru orantılı harcama yapamıyorum çünkü yarın öbürgün bu şekilde kazanamam ve ülkede herşey tersine döner diye korkuyorum. Sürekli geleceği düşünüyorum anı yaşayamıyorum ve hayat geçip gidiyor. Ne biçim ülkedeyiz yahu...
Çok Değişik Bir Ülkeyiz - Sorun Türk Milleti
Arkadaşlar bakıyorum öyle küçük bir ülke değiliz dünyada söz sahibi olan tanınan bir ülkeyiz. Farklı alandarda ön plana çıkmışlığımız var. Mesela Ukrayna - Rusya savaşı, Bayraktarlar, Ara ara gelen sportif başarılar, yetiştirdiğimiz bilim adamları sporcular vs. vs. vs. Sönük bir ülke değiliz ama buna rağmen ekonomimiz kötü çok şaşırıyorum. Natonun en büyük güçlerinden biriyiz ama ekonomimiz kötü, sürekil farklı ülke başkanlarıyla görüşüyoruz ama ekonomimiz kötü.
Birde Litvanya, İrlanda, Slovekya, Slovenya vs. gibi euro kullanan noob ülkelere bkaıyorum bu ülkeler euro kullandıkları için onların bile paraları bizden değerli. Yahu bu noob ülkeleri ne bir Haber kanalında görürüz ne bir savaşta ne bir başarıda çöp gibi yaşarlar. Dünyaya gelme amaçları yok hiçbir alanda ön planda değiller ama bizden iyi hayatları var kafayı yiyecem düşünmekten. Irak'a bakıyorum adamlar savaşta ama enflasyon bizim kadar değil arabalar bizden ucuz, arabanın değeri seneye artmıyor aksine düşüyor vs. vs.
Yani bizim gibi ön planda olupta ekonomisi tırt ülke dünyada örneği eşi benzeri yok kendi içimizde çelişiyoruz. Vietnam, Arjantin vs. bunlarında ekonomileri kötü ama bunlarda sessiz ülkelerden kendi hallerinde ama biz birşeyler azda olsa üretiyoruz sürekli farklı ülkelerle görüşme yapıyoruz modern bir ülkeyiz ama kötüyüz kötü.
Bunun tek sorumlusu Türk milleti, dünyada eşi benzeri olmayan bir milletiz. Birbirimizi öpme derdinden oluştu hep enflasyon.
İran'da Petrol Bakanı Varmı
İranda bakanlıklarda Petrol bakanı varmış yeni duydum. Bizde neden yok.
Futbolcular Neden Yalancı?
Az önce Fenerbahçenin yeni transferi Aura mı öyle bişey onun röportajını izliyorum. Adam diyorki bir hayalimi gerçekleştirdim, adamın hayali Fenerde oynamakmış yalana gel tarnsfer öncesi adını bile bilmediğin kulüp ne hayali Sonra diyor ki Türkiye'nin en büyük klübüne geldim, hadi bu dediği göreceli diyelim. Sonra diyor en çok şampiyon olan takımındayım HAHAHAA
Sonra bayern münih yeni bir transfer yapmış o röportaj yapıyor, adam diyorki bayern münihe gelmem için bir sebep yok. Dünyanın en büyük klübü olması gelmem için yeterli diyor :) He he Bayern Münih dünyanın en iyi klübüymüş Real Madrid buna güldü
Mesut Özil'in Gözleri Yaşlı
Mesut Özil'in şuan gözleri ne durumdadır o güzel gözleri yaşlı mıdır ayrıca Fenerden ayrıldı diye? Yoksa başakşehire daha büyük klübe gitti diye mutlu mudur?
Eren M: Recep Tayyip Erdoğan Seçim Kaybetmez
Arkadaşlar Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kaybedeceğini gerçekten düşünenler var mı? Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Bu zamana kadar hangi seçimi kaybetti Recep Tayyip Erdoğan?
Ona oy veren kitle sizce ekonomi için mi veriyor yoksa farklı nedenlerden mi, yani ne olursa olsun Erdoğan koltuğu kendi bırakmadıkça veya doğal yollarla aramızdan ayrılmadıkça Akp seçim kaybetmez.
Geçen gün yaşlı 2 adamla oturuyorum 55-60 yaşlarında, muhabbet açıldı siyasetten. Adamlar müteahhit son model mercedesleri vs. var ve MHP'lilermiş. Ama ölümüne Erdoğan'ı savunuyorlar. Bana yok bayraktarı anlatıyor, yok terörle mücadeleyi anlatıyor. İkidebir Kılıçdaroğlu Sorosçu deyip duruyorlar, Soros ne demek desem bilmezler. Sonra diyorum ülkeye o kadar mülteci alındı. Bana diyor sen İngiltere havalimanına indiğinde seni Hintli karşılıyor, Amerikaya gittiğinde Koreli karşılıyor. Büyük ülke olabilmek için her milletten insan olmalı diyor kafayı yedirttiler. Ee abi diyorum ekonomi kötü gidiyor o nolcak, olsun düzelir diyor geçiştiriyor. Zor tuttum kendimi ne oldu ya ne ara böyle Erdoğancı oldunuz dememek için.
Bende tek adam seçimlerinde evet oyu kullanmıştım. Eski milliyetçiyim ve partim MHP erdoğana yaklaştığı için bende zamanında Erdoğan'a oy attım. Çünkü o zamanlar ekonomi bu kadar kötü değildi, başka partiye atmamı gerektircek birşey yoktu. Ama şuan pişmanım yaptığım hatayı anladım. Partiler takım tutar gibi tutulmamalı ve değiştirebilmeli. Ama bazıları bunu anlayamıyor ısrarla.
Ama şunu anladım ki milliyetçilik vs. falan filan hepsi gelip geçici faso fiso. Benim için ilk başta Ekonomi geliyor cebimde para olmalı hayatı yaşayabilmeliyim yemişim milliyetçiliği. Dünyaya hayatı yaşamak için geliyoruz ülkemizi dıştaki insanlara karşı savunmak için değil. Öyle olsa asker olurdum.
Hamilton'a Noldu?
arkadaşlar formula 1 takip etmiyorum şuan NTV de haber izledim Max kazanmış falan diye. Puan durumuna bir baktım Hamilton 6. sırada. Bu adama noldu neden böyle bu sezon bilen var mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 330
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.024 (Bu ay: 448)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 255 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası