arkadaşlar formula 1 takip etmiyorum şuan NTV de haber izledim Max kazanmış falan diye. Puan durumuna bir baktım Hamilton 6. sırada. Bu adama noldu neden böyle bu sezon bilen var mı? |
Bildirim
arkadaşlar formula 1 takip etmiyorum şuan NTV de haber izledim Max kazanmış falan diye. Puan durumuna bir baktım Hamilton 6. sırada. Bu adama noldu neden böyle bu sezon bilen var mı? |
Araba kötü olunca böyle oluyor. 7 defa şampiyon olurken arabası iyi diye şampiyon oldu, en iyi pilot olduğu için değil. formula 1'de araba herşeydir, sürücü ise onun yardımcısıdır. Bundan 20 30 yil önce araba yüzde 60, pilot yüzde 40 denirdi. Bugün en iyi ihtimalle araba yüzde 80, pilot 20, belki de 90-10 bile olabilir.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamilton'un puan siralamasinda bu kadar geride olmasinin birkac sebebi var.
|
motorda vede şaside sıkıntı var redbull denen çakma nazi takımı kollanıyor... |
Aslında Hamilton'a bir şey olduğu çok fazla yok. Araç kaynaklı dalgalanma sorunu ve aerodinamik paket yetersiz olduğundan geride kalıyor. 7 dünya şampiyonu bir pilot geride kalabilince de motivasyon düşüklüğü olabiliyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hamilton'a bir şey olduğu yok. Eskiden neyse hala aynı Hamilton. Bu sezon ki fark herkesten açık ara daha hızlı bir otomobilinin artık olmayışı. :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 30 Ekim 2022; 10:31:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli olma vakti geldi.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LSDBull kollanmasa alması gereken cezaları alsa durum farklıydı... Levis'in 8. şampiyonluğunu çalıp maxergenusa verdiler... |