Şimdi diyeceksiniz bunun felsefeyle alakası ne? Dünyaya gelişimizin amacı çoğalmak, çoluk çocuk yapmak değil mi? Bu bir gerçeklik. Evrimsel olarak amacımız bu. Zaten bence bu felsefeyle kafayı çok kıran Nietzsche filan bence kız bulamadıkları için kafayı kırdılar. Bence kadın arkadaşları olsaydı, felsefeyle o kadar uğraşmazdılar gibi geliyor bana. Bu olay çok uzun zamandır canımı sıkıyor, içimi kemiriyor. İnsan bu ülkede kendine uygun bir kız bulamıyor. Turbolinea gibi yakında insanlar çok kötü diye diye dolaşıcam diye korkuyorum, eczanem yok bir tek. İnsanlar din önemli değil falan der ama önemli arkadaşlar. Hadi takılma falan neyse, diyelim evlenmek istiyosun, ateist bir adamsın. Kıza dedin böyle böyle, kız anasına babasına böyle böyle diyecek, onlar da diyecek olmaz öyle şey zart zurt. çok büyük sorun olacak. Hadi diyelim ikna ettin bir şekilde, evlendin çocuk yaptın, yok diyecek adı Sümeyye olsun, erkek olursa Muhammet olsun. Haydaa, bunlar büyük kavga sebepleri. İnsan sırf güzel diye bir kızla evlenemiyor işte. Burası Türkiye. Ateist kız o kadar fazla yok Türkiye'de istatistiksel olarak. Var olanları da almışlardır. He bir de birçok ateist kız da mal oluyor, uyuşturucu mübtelası falan oluyor, yarısını eledin böyle diyelim. Veya 7 tane kedisi 2 tane köpeği olan hayvanseverliğin cılkını çıkarmış, her tarafı dövmeli garip bir tip çıkar. Veya çok dağıtmış AIDS'li biri de çıkabilir. Ateist iseniz en güzeli bu ülkeden gitmek yabancı kız almak. Hadi diyelim gizlesen, o da sorun olur mu bilmiyorum. Gerçekten bakıyorum bakıyorum, istatistiksel olarak bir ateist olarak Türkiye'de kız bulup evlenemezsin hayatta. Sırf bu sebepten bu ülkeden gitmek lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Şubat 2025; 0:46:12 > |
Bildirim