İndirseydiniz falan diyorsunuzda Biz benzer olaya şahit olduk arkadaşlar ayırmaya -müdahale etmeyi gitti. Kız sizene falan bizim özelimiz size ne oluyor diye fırça atmaya başladı. İnsanları anlamak çok zor.
Onu bunu bilmemde o kızın babası olabileceğimi düşünemiyorum. Sen bi fiske vurma, elin öküzü tekmelesin.
quote:
Orjinalden alıntı: cetinkaya.
Onu bunu bilmemde o kızın babası olabileceğimi düşünemiyorum. Sen bi fiske vurma, elin öküzü tekmelesin.
en güzel yorum buydu bence..bakış açını sevdim.
quote:
Orjinalden alıntı: cemturk
quote:
en güzel yorum buydu bence..bakış açını sevdim.
Bende benzer şeyler gördüm o zamanda aklımdaydı, Ablalarım yeğenlerim var aklımdan çıkmadılar ama onlar öyle değiller.
bence iyi yapmişsiniz karişmayarak. çünkü siz o öküzü dövseydiniz kız sizden şikayetçi olabilirdi çünkü kız zaten belliki halinden şikayetçi degil daha dogrusu memnun hatta bu durumda kız size bile saldirabilirdi. erkegimi birakin sizi pislikler bagirarak diyee
quote:
Evet bencede +1 Güzel yorumdu...
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Kızlara İT gibi davranınca böyle oluyo demekki.. ama her kıza işlemez bu yöntem..
süper yorum
Ya ulan dövmüşken madem erkek arkadaşının kendisini dövmesinden rahatsız olmuyor, şikayetçi olmuyor, hazır el atmışken ikisini de eşek sudan gelinceye kadar dövmek gerek
quote:
Orjinalden alıntı: asi@
Bir pezo ve o...nun para konusundaki anlaşmazlığına tanık olmuşsun
Erkekte tip yok, kızda çok güzel diyince banada öyle geldi.
Kız yolu çıkıyordur veya başkabirşeydir.
Erzurumda gözümün önünde aynen şöyle bir olay oldu
Bitane genç yolda yürüyen kızın arkasından gitti ;
-afedersiniz bacım tanışabilirmiyiz
Kaçan kovalanır
Adamı dövüp kad.nı ....
kurala uygun hareketler bunlar. benim arkadaşlardan biride 4 saat bekletti diye bakırköy ün ortasında tokatlamış kızı. ama kız tabi peşinden gelmiş gene. kızda fabrikatörün kızı. bi kerede evden kovmuş. arkasından camı açıp bağırmış seni bi daha buralarda görmiyim diye
quote:
Orjinalden alıntı: Isaac Mendez
Ya ulan dövmüşken madem erkek arkadaşının kendisini dövmesinden rahatsız olmuyor, şikayetçi olmuyor, hazır el atmışken ikisini de eşek sudan gelinceye kadar dövmek gerek
kız çocuğu seviyor ama kız bir lolo yapmış...lolo yaptığı için bir iki darbe yemiş ama hem sevdiği hem suçlu olduğu için çocuğun peşinden gitmiş..erkek de büyük ihtimal seviyordur ama sinir harbi yaşıyordur...büyük ihtimal "napıyon kardeşim" gibi bir şey söyleyip çocuğun yanına gitseydiniz büyük ihtimal cenaze namazınızı kılıyor olurduk bu öğlen...şimdi barışmışlardır bile...şimdi aynı caddede sarmaş dolaş yürüyorlardır.
yazacaklarımın aynısını yazmış.
4 S kuralı her zaman işliyor yahu Karşındaki kıza köpek gibi davrandın mı senden iyisi yok onun gözünde.. Harbi ilginç varlık şu kızlar. Böyle kazmaların peşinden koşsun dursunlar Müstehak onlara
bikere onlar sevgili değil kızın abisi kıza nie o erkekle konuştun die tekme atıyo olabilir