Şimdi Ara

Dün Yaşadığım Bir Kız Erkek Tartışması(kavgası) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

bikere onlar sevgili değil kızın abisi kıza nie o erkekle konuştun die tekme atıyo olabilir

kseinlikle abisi değildi...kızın giyimini görseydiniz konuşmasına değil giyiminine karışırdı abisi.ve dövmezdi gebertirdi oracıkta...
  • onların uzun surelı bı ılıskılerı oldugu kesin...4 yıl 5 yıl ...artık bırbırlerının bokunu yıyecek dereceye gelırler bılırım o durumları...ee durum bole olunca dayak falan basıt oluo kız hemen affedıo...ama ii bısey deıl tabı.bu olaydan cıkarılabılecek kanı ; kız zamanında cok yüz vermiş herseye musade etmıs erkekte tepesıne cıkmıs arada mesafe koymamıs...olay bundan ibaret...
    not : tamamen yaşanmıs tecrubelerden yola cıkarak cevapladım...

bu arada eger kı sız o sırada gıtseydınız kızla oglanın yanına muhtemelen fırça yerdınız...bole durumlarda karısmıcaksın cunku erkek o sinirle sizden az bıle olsa sıze karsı cıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

dün saat akşam 10 civarları merkezdeki heykelin çimlerinde oturuyoruz 3 kişi..arkamıza üniversiteli oldukları belli olan bir kız ve bir erkek geldi..kız ağlarken oğlan kızın bacaklarına tekme atıodu..kız o arada ben bekletmedm seni falan dedi..
    sonra oğlan sinirlenip karşı aradan yürümeye bşladı.kızda diğer aradan yürüdü bir müddet sonra kız arkasını dönüp oğlanın peşinden koşmaya başladı. ve gene bir yere oturtturdu erkek kızı.ve gene tekmeledi falan...

biz bi halt anlamadık kız süper ötesi bi kız oğlan kazma tipli...
    biz arkadaşlarla lan kızım bassana tekmeyi falan diyoruz kız bön bön dayak yio...
    bi kız bunları yaşadıktan sonra niye peşinden koşar?

4s kuralının en güzel örneklerinden birisini görüyoruz...

s*** s**** s**** s****

biliyorum bunu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.