Şimdi Ara

Aynı sınıfta olan sevgilim ile ayrıldık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu son 2-3 gündür facebook yüzünden tartışıyoduk dünde birden yapamıyoruz ayrılalım diye mesaj attı bende nedenini sordugumda bilmiyorum işte falan diyip geçiştirdi.Bugun okulda derse girmeden sabah konuştum neden ayrıldıgımızı sordum yine yapamıyoruz işte bilmiyorum ya dedi geçiştirdi bugun derste hep bana bakıyodu bende bugun biraz üzüldüğümü belli ettim açıkcası hep müzik dinleyip yattım.Bu saattten sonra okulda üzüldüğümü belli mi edeyim yoksa makara yapıp gülüp eğlenmeye devam mı edeyim ne yapmalıyım sizce?her gün onu göreceğim bazı derslerde de mecburi aynı sırada oturuyoruz.

Not:3 ay çıktık Lise 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_AsK -- 20 Aralık 2012; 15:55:31 >

• Hissettiğin gibi davran.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_AsK

Bu son 2-3 gündür facebook yüzünden tartışıyoduk dünde birden yapamıyoruz ayrılalım diye mesaj attı bende nedenini sordugumda bilmiyorum işte falan diyip geçiştirdi.Bugun okulda derse girmeden sabah konuştum neden ayrıldıgımızı sordum yine yapamıyoruz işte bilmiyorum ya dedi geçiştirdi bugun derste hep bana bakıyodu bende bugun biraz üzüldüğümü belli ettim açıkcası hep müzik dinleyip yattım.Bu saattten sonra okulda üzüldüğümü belli mi edeyim yoksa makara yapıp gülüp eğlenmeye devam mı edeyim ne yapmalıyım sizce?her gün onu göreceğim bazı derslerde de mecburi aynı sırada oturuyoruz.

orçun sen misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

Bu son 2-3 gündür facebook yüzünden tartışıyoduk dünde birden yapamıyoruz ayrılalım diye mesaj attı bende nedenini sordugumda bilmiyorum işte falan diyip geçiştirdi.Bugun okulda derse girmeden sabah konuştum neden ayrıldıgımızı sordum yine yapamıyoruz işte bilmiyorum ya dedi geçiştirdi bugun derste hep bana bakıyodu bende bugun biraz üzüldüğümü belli ettim açıkcası hep müzik dinleyip yattım.Bu saattten sonra okulda üzüldüğümü belli mi edeyim yoksa makara yapıp gülüp eğlenmeye devam mı edeyim ne yapmalıyım sizce?her gün onu göreceğim bazı derslerde de mecburi aynı sırada oturuyoruz.

orçun sen misin ?

evet

• Sınıfta benden hoşlanan 3 kız var. 2'si güzel ve tatlı ama ikisiylede çıkmıyorum çıkmam. Sevgili olacağım diye arkadaşlığımızı sarsıntıya sokmam. Baştan hata yapmışsın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

orçun sen misin ?

evet

Nickine kurban

• git başka kızlarla takıl 2 günde döner. %100 facebook onaylı.bana kalırsada gülüp eglenmene bak.diğer türlü sana ona muhtaçmiş gibi olursun.daha berbat ol.erkek adamsın güçlü ol.ki daha lisedesin ciddi bişide yok ortada.bi de o sana postayı koymuş sen nie üzülesin sende ona posta koy.taviz verme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hislerin neyse ona göre davran...
    kız seviyorsa döner saten sevmiyorsa 1 hafta sonra kendni toparlamaya calıs :)
  • fazla totosunu kaldırma başka kızlarla takıl. @jasonn123 doğru söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

git başka kızlarla takıl 2 günde döner. %100 facebook onaylı.bana kalırsada gülüp eglenmene bak.diğer türlü sana ona muhtaçmiş gibi olursun.daha berbat ol.erkek adamsın güçlü ol.ki daha lisedesin ciddi bişide yok ortada.bi de o sana postayı koymuş sen nie üzülesin sende ona posta koy.taviz verme

Doğru diyosun hocam ben üzüldüğümü daha çok belli edersem kızın g*tü kalkacak
  • quote:

quote:

git başka kızlarla takıl 2 günde döner. %100 facebook onaylı.bana kalırsada gülüp eglenmene bak.diğer türlü sana ona muhtaçmiş gibi olursun.daha berbat ol.erkek adamsın güçlü ol.ki daha lisedesin ciddi bişide yok ortada.bi de o sana postayı koymuş sen nie üzülesin sende ona posta koy.taviz verme

kızlara yüz vermeye gelmez bro helede lisede.kıskandırmak en iyi taktiktir.

• yani?
  • quote:

quote:

quote:

kızlara yüz vermeye gelmez bro helede lisede.kıskandırmak en iyi taktiktir.

Kıskandırmak işi basit hocam mesaj atarım kız arkadaşlara her tenefüs bi başkası alır beni sınıftan sağolasın bu arada uplarım ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_AsK -- 20 Aralık 2012; 17:04:51 >

• aynı yaşlarda benim de başıma benzer birşey gelmişti, eğer seviyorsan zordur, ama çok da sallamadığın birşeyse başka kızlar var rahatım durumundaysan kendin gibi davran yeter, öyle fazla hesaplamalar yapma kıskandıriyim yok üzülmediğimi göstereyim falan gibi
  • aynı sınıftan biriyle çıkmak başlı başına hata
  • quote:

Kesinlikle çaktırma dostum için kan aglasada, gırgır geç ayriliksana hiç koymamis gibi davran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.