Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 sene önce ayrılmıştık. Ciddi denilebilirdi ilişkimiz en azından ailelerimiz bizi ve birbirlerini tanır duruma gelmişti. Neyse uzatmayayım bitti gitti ayrıldık aradanda bu kadar zaman geçti. Benim bir kuzenim var askerden geleli 1 sene oluyor evlilik planları yapıyordu vs.. aramızda gayet iyidir hani. Kuzenim sağlam adamdır yani harbidir felan neyse.. Birgün dedimki olm bizim hatunları alıp bir yere gidelim gezeriz farklı olur, güzel olur dedim. Dedi yok ne gereği var abi ben alayım bizimkini geleyim size, sende senin arkadaşını çağır dedi bende ok farketmez dedim.

Neyse ben anneme dedim anne kuzen geliyor biraz takılcaz sen komşulara biraz git dedim güldü tamam dedi.(amma ayrıntı anlatıyorum ha, kafa iyi değil işte) Neyse tamam işte kuzen aradı aşağıdayız çıkıyoruz size diye ok dedim. kapıyı bir açtım kolunda benim eski kız arkadaşım. Beynimde vurulmuşa döndüm hemen yere baktım ama arkadaşlar nasıl diyeyim çok kötü oldum yüzüm asıldı. Aynı şekilde kızda beni görünce benim gibi oldu.Ben tesadüf olduğunu anlayınca ne kuzene nede benim yanımdaki kız arkadaşıma belli olmasın olay diye(ne bileyim işte biran suçluymuşum gibi hissettim kendimi ne alakaysa) biraz yanlarında durmamaya çalışlıyorum felan. zaten eski kız arkadaşım kalkalım biz dedi felan ama biraz kuzenle sevgilim durumu çaktı gibi.

neyse hemen o gece (1 hafta önce) bana eski kız arkadaşım msj atıp yemin edip durdu bilmiyordum diye, ne olacak şimdi diye. bende dedim kuzenimi severim, iyide giden de bir ilişkim var, bunlara birşey olmayacağından şüphen olmasın dedim. konuyu kapatalım bir daha bana msj arama hiçbirşekilde ulaşma özelden dedim. sonra aradan 2 gün geçti dayanamadım sonra dedim bu kız beni gene arar bu sefer kuzen yakalar felan farklı analr durumu diye ben önceden söleyeyim dedim. ilk sevgilime söyledim sonrada kuzene. sevgilim sağolsun anlayışlı efendi birisidir. birşey demedi üzüldü sadece biraz.kuzenimde üzüldü, bana bilsem olmazdı felan dedi. neyse sorun yok felan..

aradan 3-4 gün geçti bizim eve düğün davetiyesi yollamışlar, ailecek bekleriz yazıyor. şimdi kafam dolu benim. hani biraz kendimide kandırmak istemiyorum hani içim kötü, az buzda değil, keşke görmediğim görmeyeceğim birisiyle evlenseydi diyorum çünkü anılarımız var, elinden tuttum ben o kızın omzuma başını yasladı, gözüne baktm vs.. işte bu kız gidip kuzenimle evlenecek.

diğer yandan sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var. tamam kıza karşı birşey yok bende ama duygu yok sadece anı var. şimdi hep aklıma bunlar geliyor.düğüne gideyim mi gitmeyeyim mi diyorum. benim ailem durumu biliyor çünkü kızı tanıyorlardı ama evde lafını edemiyorlar(çekiniyorlar benden).

gitmesem kuzene ayıp olur mu diyorum.sonra yarın öbür gün benim düğünüme de o gelmez.sonra bağlarımız kopar, çok sevdiğim dostumu kuzenimi kaybetmiş olurum yoksa o mu beni kaybetmiş olur diyorum.

gitsem yoksa tam tersi yanlış yapmış kuzenime hatta eski kız arkadaşımıda düğünlerinde sıkmış olurmuyum diyorum.

sanırım gitmek istemiyorum galiba.dediğim gibi gidersen iyi yapmayacağımı onları sıkacağımı düşünüyorum.ama diğer yandan da akrabalar felan ne derler diyorum.çünkü aramız çok sıkı fıkıydı herkes bilir. şimdi gitmezsem ne derler hakkımda kim bilir. ama önemli olan galiba onların dediği değilde benim düşüncelerim hissedeceklerim.

bana akıl verin arkadaşlar. yaşım 20 ama ne kadar olgunluk göstermemem gerektiğini yada gereklimi bilmiyorum.neyi nasıl düşünmem gerektiğindende emin değilim.ailemlede konuşmaktan bende çekiniyorum.sevgilimlede paylaşamıyorum garibim birşey diyemiyor üzülüyor çünkü. içimde kendi kendime sinir olup duruyorum duruma bu yüzden yazdım buraya şuanda yazmaktan dolayı bile sanki biraz rahatladım.

sizce arkadaşlar tavrım ne olmalı.çok canım sıtkın.zaten ailemlede özellikle babamla aram yok gibi birşey oda ayrı canımı sıkan bir durum.bittiyorum tadım kalmadı.

• Ben olsam giderdim sonucta o senin kuzenin her ne kadar istemesende bence gitmelisin cunku cok ii bir arkadas artik bulunmuyo. Kaybetme bi tane varken onuda. Zaten diyosun kiz hakkinda her hangi bir duygu falan yok diye yani niye kendini hirpaliyosun hem bak seviyomussun seviliyomussun bence sen sevdigin ile ilgilen onun yaninda kuzeninide kirma git derim.
    Not: Eer sevdigin gercekten kizmmadiysa ilerde cok ii es olur diyim.
  • kuzenine büyük ayıp olur git abi yav kızla pek göz göze gelme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

kuzenine büyük ayıp olur git abi yav kızla pek göz göze gelme bence
    beyler sağolun. kuzenimle bir sorun olmaz diyelim ama kızı sıkarım kendi düğününde sonra hep düğünleri aklına gelince beni hatırlayıp rezil oldu düğünüm desin istemiyorum. diğer yandanda kuzenim tam tersini bir düğünüm oldu en yakın dostum kuzenim gelmedi desin istemiyorum.

bu arada kız arkadaşım kızmadı ama üzüldü diyebilirim ama oda garibim benim kötü olduğum için üzülüyor. kısmet bu arada inşallah nasipse. eyw dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemID12055

beyler sağolun. kuzenimle bir sorun olmaz diyelim ama kızı sıkarım kendi düğününde sonra hep düğünleri aklına gelince beni hatırlayıp rezil oldu düğünüm desin istemiyorum. diğer yandanda kuzenim tam tersini bir düğünüm oldu en yakın dostum kuzenim gelmedi desin istemiyorum.

bu arada kız arkadaşım kızmadı ama üzüldü diyebilirim ama oda garibim benim kötü olduğum için üzülüyor. kısmet bu arada inşallah nasipse. eyw dostum

Alıntıları Göster
    gitme

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

gitme

Alıntıları Göster
    al bi pompalı git
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemID12055

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

Insallah arkadasim nasipse

Bence digerini bosuna kafana tkiyorsun sonucta sen takmadiktan sonra onun pek takacagini sanmam zaten dugundede pek gorunmensin kiza yada gormezlikten gelirsin. Ama diger taraftan en yakin arkadasin onu kirmaya gelmez yillarca azap cekersin. Bir taraftan unutacagin biri diger yandan kac yillik dostun hem de kuzenin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeoM@n

al bi pompalı git

Alıntıları Göster
    üstüne düşeni yap; cünki kuzenin gelmemeni iyi karşılamaz..
    bence git cok kalma, ama hiçbişey olmamıs gibi davran
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeoM@n

al bi pompalı git

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TeoM@n

al bi pompalı git

pompalı kesmez taramalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

quote:

al bi pompalı git

pompalı kesmez taramalı

Alıntıları Göster
    eski kız arkadaşınla herhangi cinsel münasebete girmedin inşallah?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApAtHe89

Alıntıları Göster
    git tebrık et cık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paus3Break

git tebrık et cık

Alıntıları Göster
    düğünde halay çekilirkene silahını çıkar havaya ateş eder gibi yapıp kızı vur maganda kurşununa kurban gitti dersiniz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Git la ne gitmicen senin utanacak bi durumun yok ki onlar utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Git la ne gitmicen senin utanacak bi durumun yok ki onlar utansın.

Alıntıları Göster
    Git ama fazla durma. Biraz görün kuzenine yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Alıntıları Göster
    kardeş sende acıların çocuğu musun nesin anlayamadım valla?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

+1
  • quote:

quote:

al bi pompalı git

pompalı kesmez taramalı

Alıntıları Göster
    sevgilini götürme imkanın varsa sevgilinle git cok daha ii olur.
    bu konunun geride kaldığının mesajını vermiş olursun.
    icinde bir şey kalmadını anlatmış olursun konuşmadan.
    düğünde fazla göze batmamaya calış.biraz takılıp gidersin.
    illeridede bu konu hakkında kuzenle bir sorun yaşamazsın

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

tamamen katılıyorum
  • quote:

quote:

al bi pompalı git

pompalı kesmez taramalı

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

quote:

al bi pompalı git

pompalı kesmez taramalı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

soracaktimda soran vardir diyorumdum oldu mu?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.