Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii de ortada bı sorun kuzenın bılıyormuydu senın eskıden kızla ilişkini bıraz çelişkili geldi bana
  • O artık senin yengen.Zor bir durum ama gitmelisin diğer türlü yanlış anlaşılabilir.Zaten sevdiğin bi kız arkadaşında varmış bırak naparlarsa yapsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

ii de ortada bı sorun kuzenın bılıyormuydu senın eskıden kızla ilişkini bıraz çelişkili geldi bana

sadece benim ve eski kız arkadaşımız aileleri birbirlerini tanıyordu.hem benim devamlı kız arkadaşlarım olmuştur.kuzenimde kim bu demez. zaten biz bu sefer ciddiyiz deyince birlikte olalım tanışalım bizim hatunları tanıştıralım birbirleriyle vs.. dedik öyle bize geleceklerdi o zaman gördüm...

arkadaşlar git, geride kalmış, sevgiilinde varmış vs.. demesi kolayda hani bana o kadar kolay gelmiyor ki ya.ne bileyim tamam evleniyorlar, zaten elinde sonunda birisiyle evelenecekti ama gitti kuzenimle evleniyor sorun yapma diyorum kendime içimden ama o kız zamanında bizimde evlilik hayali kurduğumuz oldu. anlatamıyorum işteee. hem gidersem kızında kötü olacağına eminim. kuzenim iyi tanır beni zaten önceden arayıp durumu açık açık ilk ben söyledim öyle haberi oldu.yani aklına hayla aramızda birşey olması felan gelmez diye düşünüyorum ama oda kızı sevdiğinden saçmalarda kötüyemi döner aramız diyorum.

yaa çok berbat oldu kardeşim. lise zamanımda 1 hafta süren çocukca bir ilişki yaşamadım ki ben onunla.yani hadi ayrıldık sildim gitti diyemiyorum ki bir anda.yani kavgalı felanda değildik ayrılırken.haa yanlış olmasın tabikide içimde sevgi yönünde birşey yok olmamasıda gerekiyor öyleki o hem birisiyle evleniyor hemde beni seven bir sevgilim zaten var vs..

aslıda açık söyleyeyim herkesin beklediği benim gitmemen gerektiğimi yoksa gitmem mi bilmiyorum.yani gidersem bak işte eski sevgilisi evleniyor kuzeniyle gitmiş birde utanmadan düğünlerine gelmiş, yüzsüz felan durumu olmasın diyorum.yani böyle düşünenlerde olur sanki gibimi geliyor.

• sen önüne gelen kızla çıkarsan olacağı bu Allah'ın sopası yok... yapacak birşey de yok... cinsel ilişkiye de girmişsin...Allah kurtarsın...
  • @quadream
    dostum oldu yada olmadı demedim, dememde hatta bu konuyu açtırmamda.açmayında zaten.kimene kimi ilgilendirir deyince kaba oluyor ama olsun. benden bu soru ve bu konu hakkındaki yorumlarınız için her türlü aynı msj ı alırdınız, alıyorsunuzda.bu konu beni hoşnut etmez aksine canımı sıkabilir.lütfen o konuyu kapatalım...
  • Gecen babanla ilgili konu actın abi sizin aile yalan rüzgarı gibi Türk işi ekşın
  • Ne gidicem? hayatta gitmezdim.
  • @erdemakbıyık
    hocam konuyu açıyorsan bu mesajları kaldıracaksın ayrıca yaptıklarını bundan sonra 2 kez düşünürsün inşallah...yeni kız arkadaşınla evlenmeden cinsel münasebetlere girmemek gibi...
  • Çok ilginç ya şimdi akraba olacaksınız yani..düğüne gitme meselesine gelince zaten eskide kalmıs bir olay arkadasların dediği gibi gidersin bi görünürsün olur biter.ha gitmem diyorsan buda yanlıs değil cunku ikiside aynı kapıya cıkıyor kesinlikle her iki durumda da kuzenin rahatsız olacagını sanmam.kıza gelince de büyük ihtimal orada bulunmanı istemeyebilir.buda tercih meselesi gerisi sana kalmıs.
  • Erdem arkadaşım şimdi beni iyi dinle. Durumunu anlayabiliyorum. Bir zamanlar hangi gözle baktın şimdi ne gözle bakacaksın onu düşünüyorsun. Haklısın da herkesin başına gelmeyecek birşey bu. Nasıl denk gelmiş şaşırdım açıkçası. Senin başka sevgilin varmış allah mesut etsin. Kuzeninin sevgilisiyle, yani eski kız arkadaşınla artık işin olmaz. Ayrıca sen şu an sadece kendini düşünüyorsun. Sevgilini düşünmeyi denedin mi? Sen böle efkar takılıp, piskopata bağlanırsan şimdiki sevgilin çok üzülür. Ayrıca düğüne gitmen lazım. Senin gitmediğini gören şimdiki sevgilin acaba hala ondan mı hoşlanıyordu da gitmedi diye düşünmez mi? Gitmen insanlık görevidir. Görevini yaparsın, arkana da bakmazsın

Ve ayrıca cinsel münasebet sorularını soran arkadaşlara da kızma. Çünkü onlar dalga geçmek için değil, senin fikirlerin konusunda yönlendirmek için onu sordular ki ben de soracaktım onlar sormasaydı. Cevaplamak veya cevaplamamak elbette ki sana kalmış ama eğer böle bir münasebet olmuşsa ilerde ciddi sorunlar çıkabilir kuzenle senin aranda bilmeni isterim. Tabi burda yaşam tarzı ve aile çevresinin yaşayış şekli önemli. Bana göre hoş karşılanacak bir durum değil.

Edit: Tekrar bi yazdıklarını gözden geçirdim. Sanırım sen kızla herşeyi yaşadın. Kuzenin bunları duyunca birbirinize bakabilecekmisiniz acaba

FAKAT KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 22 Nisan 2007; 14:59:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: quadream

sen önüne gelen kızla çıkarsan olacağı bu Allah'ın sopası yok... yapacak birşey de yok... cinsel ilişkiye de girmişsin...Allah kurtarsın...

öyle bişi varsa çok kötü. Düşünmesi bile kötü. Allah korusun.
  • Ben olsam; düğünün en sonunda gider, tebrik edip hemen ayrılırdım...
  • pire için yorgan yakmaya değmez.sonucta can ciğer kuzenın.en guzel gununde yanında olman lazım.ayrıca korkunun ustune gıtmezsen cozemezsın.bi ömür kuzenınle beraber olamazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

@quadream
    dostum oldu yada olmadı demedim, dememde hatta bu konuyu açtırmamda.açmayında zaten.kimene kimi ilgilendirir deyince kaba oluyor ama olsun. benden bu soru ve bu konu hakkındaki yorumlarınız için her türlü aynı msj ı alırdınız, alıyorsunuzda.bu konu beni hoşnut etmez aksine canımı sıkabilir.lütfen o konuyu kapatalım...

Kardeş girdiysen bizi ilgilendirmez. Doğru haklısın. Ama eğer öyle birşey olduysa bunu kuzenine söylemelisin. Biliyorum Kuzeninle alakanız büyük darbe alır. Ama her erkek bunu kaldıramaz..
  • yaa zorla insanın canını daha da kötü sıkıyorsunuz. istemeyerek yaptığınızı düşünüyorum ama olmuyor zorla söyletiyorsunuz...

bakın arkadaşlar.açık açık söylüyorum.aramızdaki ilişkinin cinsellik derecesinden mı bahsedecem şimdi.ama kaba tabirle anlatmaya çalışayım sadece elinden tutup koluma sokup yürüyüp durmadık ilişki süresince. sevgilimdi benim ve bizde çocuk değiliz dimi biliyoruz bazı şeyleri.şimdi ne gereği var bu konuların.şuanda ne tarafımla nasıl yazdığımı bilmiyorum bunları. ama anlamıyorsunuz. empati yapın arkadaşlar yaa.kendinizi benim yerime koyun diyorum.yokmu beni anlayacak biri.öyle yaşadım yaşamadım deyip kestrip atmamı istiyorsanız yaşamadım diyeyim rahatlayıp yeterki bu heldeyken üstüme gelmeyin...

@caner
    ne güzel seni anlıyorum diye başlamışsın ama anlamadığını düşünüyorum yaptığın düzeltmeyle. bu arada şuanki sevgilimin psikolojisini biliyorum o yüzden ona göre davranıyorum.onunla aramızla güven sorunu yok bilir benim neye canımın sıkıldığını.ama sonuçta içinden de üzülür felan, aslında onu alıp bir dolaşmak lazım şöyle...

• selamlar hocam, derdini az çok anlıyorum. eğer düğün olursa düğüne mutlaka gitmelisin, hatta kız arkadaşınla gitmen daha iyi olur. eğer ortada bir ayıp varsa bu kuzeninin ayıbıdır, senin kendini kasmana gerek yok. kuzenin eğer bu konuya gerçekten önem verseydi durumu öğrenir öğrenmez ne olursa olsun o kızdan ayrılırdı. dediğim gibi ortada bir ayıp varsa o da kuzeninin ayıbıdır. bu arada kuzeninle konuşmuşsun ama ne var ne yok anlatmalısın. eğer kızla özel bir yakınlığınız olduysa bunu bilmek kuzeninin de hakkı. ilerde böyle birşeyi anlarsa kuzeninle düşman olursunuz bunu da böyle bilesin. mutlaka kuzeninle konuş. ne var ne yok anlat. yalanın yeri olmasın. belki kuzenine söylemezsen ilerde anladığında gelip seni suçlar, böyle birşey oldu neden beni uyarmadın diye. mutlaka konuş. gerekirse düğün de iptal edilsin, bunu sen düşünme, ömür boyu yaşanacak huzursuzluktan daha iyidir. herşey biter en son suçlu sen olursun. adam gibi al karşına konuş. senin bir suçun yok, herkes sevgilisiyle özel bir ilişkide bulunabilir. emin ol senin kuzenin de içi içini yiyodur ama gelip sana soramıyodur... kız arkadaşına sormuştur, o da bişey geçmedi aramızda demiştir öyle geçip gitmiştir belki de. ama bu şekilde de kuzenini aldatmış olacaksın. hadi sana kolay gelsin... bu arada kız arkadaşına da ne var ne yok anlat, rahatla. eğer ortada ilişki durumu olmadıysa da herşey yolunda zaten.

ŞU DURUMDA SENİN DÜŞÜNECEK HİÇBİRŞEYİN YOK, VERECEK HİÇBİR KARARIN YOK, SEN KUZENİNE ANLAT HERŞEYİ BIRAK O DÜŞÜNSÜN KARARI O VERSİN, GERİSİ ONUN GENİŞLİĞİNE KALSIN ÇÜNKÜ KIZLA EVLENECEK OLAN O...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 22 Nisan 2007; 15:40:41 >

• yaa arkadaşlar kuzen durumu biliyorduk artık herhalde dimi akıl avr mantık varr.evlilik durumuna gelmişler.eski kızarakdaşım olduğunuda biliyor hayla bana davetiye atıyor adam. bunlara takılan yok sizde takılmayın sıkılmasın canımız zaten iyi değil şuan psikolojim.beni analyan akıl veren birileri çıkar diye açtım topici ama yönü değişiyor sanki.

neyse arkadaşlar sizce gideyim mi gitmemeyim mi.açıklayın akıl verinn. biraz kafamda netleşsiz berraklaşsın olay. en azından içimde birşeylere kanaat getirmiş halde gideceksem gideyim yada gitmeyeyim. işte bu simileyin yaptığını yapmak geliyor içimden.birde ben bunları yazarken dışarıda bir aşiret düğünü sesinin verdiği bir sinir var ki sormayın öfkeme öfke ekliyor...
  • kuzeninle acilen konuşmalısın bu işin sonu hayır değil kardeşim...
  • çok zor bir durum .. o cok sakladıın anıların hatrına kuzeninin darbe almaması adına uzaklasmak fedakarlık yapman gerek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralondé -- 22 Nisan 2007; 16:50:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.