Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitmezsen hem kuzenine ayıp olur hem de o kızı hala sevdiğini zanneder kuzenin, git ve rahat ol, sonuçta artık yüzyüze geleceksiniz anılar geçip gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

eski kız arkadaşınla herhangi cinsel münasebete girmedin inşallah?

soracaktimda soran vardir diyorumdum oldu mu?

eğer girdiysen mutlaka git
    yüksek bir yere çık ve ilk düşündüğün şeyi yap

evet evet onu yap

• Filmlerdeki gibi yapabilirsin.Psikolojik bunalıma girip iki şişe dandik şarap içtikten sonra darmadağan olmuş lekeli takım elbisenle elinde bir Mossberg pompalı tüfekle sallana sallana git düğüne...gerisini anlatmaya gerek yok zaten.

Şaka bir yana bence git,ne olacak sanki geride kalmış bir olay...
  • cvp yok mu dostum ya? Gİt tabi düğüne.Eğer gitmezsen kuznein yanlış anlar ve hala içind ekıza karşı birşeyler olduğunu sanar.Ayrıca bence cinsel ilişki falan olmamıştır...
  • Bu işler kısmet işi kardeş, gidip tebrik edersin sevgilini koluna takıp. Kafaya takmaya değmez.
  • gitme
  • @MTC @AlessandroNesta @ApAtHe89

sorunuz münasebetsiz olmasının yanında birde alay etmişsiniz. bu kimseyi ilgilenidirmez kimene benim özelim....

bu arada herkese tşk ederim.biraz başım ağrıyor şuan, cevap yazamadım o yüzden.

arkadaşlar önerilerinizi neden öyle düşündüğünüzüde açıklarsanız sevinirim. yani git diyorsunuzda niçin git veya niye gitme. ben aslında gitmeyi düşünmüyordum.yaa ne bileyim şimdi birde çoğunluk git felan demiş bilmiyorum arkadaşlar. gidersem yanımda zaten sevgilim olur fakat ben eski kız arakdaşımıda saygı duyuyorum aynı şekilde oda bana duyar.yani düğününde onu bunaltmak istemiyorum.diğer yandan kuzen var.off yaa.acil bir işimiz çıktı felan diye mi uydursam o zamanda anlarlar çocuk değiller.

arkadaşlar alay etmenin yanında yorum yaparsanız çok mennun olurum. ben bu canımın sıtkınlığıyla geyiği kaldıramıyorum başka bir zaman başka bir konuda yaparız geyiği.

ama eyw hepinize en azından paylaşmak rahatlatıyor adamı. kimseye birşey danışamıyorum içimde kendimi bitiriyorum. dostla arkadaşla bu konuları konuşamıyorum çünkü hepsi ortak..tekrar tşk hepinize

• iki ucu pis değnek
  • Git kuzenine bir görün gel ,fazla durma.Hem kuzenini üzmemiş olursun hemde kızla ilgili düşündüğün şeyler gerçekleşmez...
  • Gidersen daha hoş karşılanırsın ama ben gitmezdim. Kuzende de hiç mide yokmuş
  • dostum alay gecmedik ne gibi alay anladin ben en azindan alay gecmedim ama oyle bi olay oldu ise sakıncali bir durum onun için yani senin mezhebin geniş ise gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlessandroNesta -- 22 Nisan 2007; 7:06:09 >
  • gitme
  • ABİ GİT BENCE HEM BU HALA ONU SEVMEDİĞİNİ GÖSTERİR VE KIZLARIN DİLİNE MASKARA OLMASSIN TERSİ BU DURUM VARSA GENE GİT YA YÜZÜNE HİÇ BAKMA ARTIK SANA KALMIŞ BEN GİTMEZDİM NEDENİ EVLİLİK GİBİ ŞEYLERİN TÖRENLERİNDEN NEFRET EDERİM MÜZİĞİN ARASINDA FALAN BANA İRENÇ GELİR AMA KARAR SANA KALMIŞ
  • Hem eski kız arkadaşımada saygı duyuyorum diyorsun, hem kuzenim benim için önemli değil diyorsun hemde gitmeyi düşünmüyorum diyorsun! Garip bir çelişki..

Kişisel fikrime gelince.. Ne olursa olsun giderdim! Hatta yeni kız arkadaşınla beraber gitmelisin ki forsun olsun!
    Çünkü onun içinde senin içinde doğru insanlar değilmişsiniz. Belkide kuzenin daha doğruydu. Daha fikirsel olarak yakınlardı.
    Buna saygı duymak gerek bence.
  • bence git ama fazla durma 1 2 kere gözük yeter ben olsam giderdim yani artık bu devirde öle adam bulmak zor
  • kardeş belli ki anıların senin üzerinde etkisi çok birazda duygusal düşünüyorsun ama artık şunu bilmelisinki herşey eskide kalmış bunu sende biliyorsun.. herşey anı olacaksa senin buna gitmende anı olacak bana kalırsa mutlu görünmeye calış hatta yani sevgilini de al git. anlamadığım neden eski kız arkadaşın kendisini kötü hissetsin o seni unutamadı gibi bir şey mi var yani ortada bence o da seni bir anı olarak görüyrdur. eğer tekrar eski sevgiline mesaj çekme olanağın varsa söyle yani mutluluklar dileki seninde yani bu evliliğe sıcak baktığnı ve üzülmemesi gerektiğini söyle ... unutma bu düğünde sende bir anı olarak kalacak ama eğer gitmezsen hiç bir anısı olmayacak tek olacağı şey herkesin sana gelmedi ve özellikle kuzenin sana gelmedi demesii ......

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

@MTC @AlessandroNesta @ApAtHe89

sorunuz münasebetsiz olmasının yanında birde alay etmişsiniz. bu kimseyi ilgilenidirmez kimene benim özelim....

bu arada herkese tşk ederim.biraz başım ağrıyor şuan, cevap yazamadım o yüzden.

arkadaşlar önerilerinizi neden öyle düşündüğünüzüde açıklarsanız sevinirim. yani git diyorsunuzda niçin git veya niye gitme. ben aslında gitmeyi düşünmüyordum.yaa ne bileyim şimdi birde çoğunluk git felan demiş bilmiyorum arkadaşlar. gidersem yanımda zaten sevgilim olur fakat ben eski kız arakdaşımıda saygı duyuyorum aynı şekilde oda bana duyar.yani düğününde onu bunaltmak istemiyorum.diğer yandan kuzen var.off yaa.acil bir işimiz çıktı felan diye mi uydursam o zamanda anlarlar çocuk değiller.

arkadaşlar alay etmenin yanında yorum yaparsanız çok mennun olurum. ben bu canımın sıtkınlığıyla geyiği kaldıramıyorum başka bir zaman başka bir konuda yaparız geyiği.

ama eyw hepinize en azından paylaşmak rahatlatıyor adamı. kimseye birşey danışamıyorum içimde kendimi bitiriyorum. dostla arkadaşla bu konuları konuşamıyorum çünkü hepsi ortak..tekrar tşk hepinize
    kızma ama aranızda birşeyler geçmese bu kadar kafanı takmazdın..belkide evlenmeyi felan düşünüyordun..bu yüzden dügüne gitmek istemiyorsun..

ne diyim hepiniz için kötü bir durum..normal normal git..gitmezsen kuzenin hala o kıza ilginin oldugunun anlamını çıkarabilir..zamanla unutulur..

• gitmezsen kuzenine ayıp olur + kıza karşı halen bi ilgin olduğunu sanar + gitmemekle birşeyden kurtulamazsın , hep yüzyüze geleceksin.

gidersen de , hem kuzenine , hem de kıza karşı daha iyi birşey yapmış olursun. + kuzen senin ailendir , yakınlık ilişkilerini bozmamış olursun. gitmelisin , kıza karşı davranışların ise , senin bir arkadaşınmış gibi davranırsan , işler çok sağlam bir raya oturur sanıyorum.
  • gitmeni tavsiye etmnem bu sende bi yara oluşturabilir
  • Davetiye gonderdiklerine gore gitmen gerekiyor.GIt halaya bile katil eskide kalmis yasanmis bunlar seni anliyorum bende universitede eski sevdigim kizi gorunce lanet ediyorum sende yine seniyorsun o kizi ama yapacak birsey yok.GIT DERIM!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.