Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yeni kız arkadasınla gitme. Eski kız arkadasın görürse daha çok üzülür
  • Bence düğün arabasını taşla
  • senin burda herhangi bir suçun yok!
    O nedenle seviglinle gidip eğlenir gibi gözükebilirsin orada.

Başımdan seninkine benzer bir olay geçmişdi. yakın arkadaşlarımdan biriyle sanmıştım. sadece şüphesi bile uykularımı kaçırmaya yetmişti. kabuslarla uyanıyordum her uykuya daldığımda. 3 gün sonra aldım karşıma konuştum. alakaları bile yokmuş.

oradan senin oraya getirince inan nasıl dayanırdım bilmiyorum.

düğün konusuna gelince sevgilimle giderdim mutlaka.

anne baba ve kardeş hariç herkesin yeri dolar bunu unutma.

kuzenin olmadan da olur.

yavaş yavaş aranızı soğutmaya çalış bence.

Ve son olarak öldürmeyen acı güçlendirir.
  • not: nedense alıntı yapamıyorum sayfa açılmadı diyor..

@nJOY

hocam allah razı olsun senden.harbiden eyw. kuzene anlat demişsin ama ben tee konuyu açtığım ilk msj da söylemiştim kuzene anlattım diye ama detaya girmemiştim bunlardan bahsettim diye.yaa zaten ikimizde çocuk değilizki o bunu sormasa bana ben gene söylerdim, yada ben söylemesem o gene sorardı. yani o kaadar bağımız kuvvetlidir güven dostluk anlamınad kuzenle. yani o yönde bir sorun yok sanırım ki hayla evlenecekler. olmasında zaten sorunları. tamam benim yüzümden değil elbette, kendim olduğumdan söylemiyorum ama benim bir hatam yok sanırım.

ben sadece nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam karışıyor. ailem benle bu konuyu konuşmaktan çekiniyor zaten. yani bana bırakmış durumdalar. bende aileme bize yakışmayacak birşey yapmak istemiyorum.

diğer yandan kız arkadaşım benim kimlerle çıktığımı isimlerini bile bilir.hatta fotoğraf albümünde resmi olan değer verdiğim kızlarda var. sakladığım sevgi değil güzel yaşanılan anılardır.oda bunu bilir zaten. seviyorum onu tek mutluluğum zaten o gibi hayatta şuan.herşey kötüye gidiyorken sahip çıkıyor bana vs..

• kuzenin biliyormu senin eski sevgilin olduğunu???
  • yaptığın hata yok mu ? oha kardeşim ya...hala akıllanmadın sen...
  • @quadream
    dostum niye moral bozmaya çalışıyorsun.yolda araba çarpsa ölsem akıllandı işte deyip gülecekmisin.bak allah seni inandırsın çok kötüyüm içim kötü bitiyorum kelime gelmiyor aklıma. yaaa biraz insanı rahatlatmak için konuşun ben insan değilmiyim yaşarmıyormuyum yaa.
  • kuzenin biliyormu dostum eski sevgilin oldugunu..
  • bigün gelicek gülüceksin
  • Hala kafana takiyorsun ama olmazki abi burda gercekten senin ucun yok ki.Niye kendini bu kadar hirpaliyorsun sonucta eski kiz arkadasinin sucuda yok sonucta isteyerek yaptigi bir sey yok uzulecekse o uzulsun sen niye uzuluyon. Kin eglen dugununde kuzenini kirma dedigim gibi gidersin gelini sikarsin 2 ay icinde unutursun. Gitmezsin kuzenini kirarsin omur botu izdirap cekersin.
  • ya gitme tabiki
    benim de bir kız arkadaşım vardı
    eski sevgilimle sevgili oldu. bunun ne demek olduğunu biliyorum ama sen bilirsin yine de
    ama ben olsam gitmem. bu kız ve senin kuzinin kendi ayıbı seninle bir ilgisi yokki
  • Dostum senin taktıgın kadar acaba onlarda takıyomu bide öyle düşün.
    sonuçta kendi vicdanın rahatsa neden gitmeyesin.
    aksine gitmen senin bişeylerden kaçmadıgını gösterir.
    sen bikere hatalıysan onlar iki kere bunu unutma.ikiside biliyo çünkü.
    kafan rahat olsun neden yoruyosun kendini.
    iki gönül bir olmus karar vermişler yani.
    gidip gitmemen onlara çokta bişey kaybettirmez açıkcası.
    ama sana büyüklük kazandırır.güçlü oldugunu gösterirsin her olay karsısında.
    kafandada bi soru işareti kalmamıs olur ilerde acaba diye sormazsın kendine.
    hayat okadar tuhaf ki kimbilir daha neler gelicek milletin başına.
    yaşadığın sıradan doğal bir olay değil ama hersey olabiliyor malesef.
    bırak düşünülecek bişey varsa onlar düşünsün.olay senden coktan cıkmıs.
    yanlız emin ol sen bu durumda bukadar düşünüyosan ve onlarda bu kararı coktan vermişlerse yapacak bişey yok.
    kişisel fikrim ; gitmen daha iyi olacaktır.

sağlıcakla kal

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

bizde çocuk değiliz dimi biliyoruz bazı şeyleri.şimdi ne gereği var bu konuların..

Gereği var hem de çok. Oldu/Olmadı. Bu ikisi arasında çok büyük fark var. Çok derin konular bunlar, unutma ki bu tür şeyler yüzünden ülkemizde cinayet bile işleniyor. Kuzenine git açık açık söyle napuosun abicim sen diye.
  • Ben olsam giderim o senden geçmiş sen ondan geçmişsın
  • senin açından bakarsak senin dügüne gitmen lazım..aksi halde kuzenin olsam yanlış düşünürüm..hala sevdigini vb..

bu yüzden az görünsen bile gitmen gerek..

Kuzeninin yerinde olsam ve sizini ciddi bir ilişki yaşadıgnızı bilsem..ya kızdan vazgeçerim ya senden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

üstüne düşeni yap; cünki kuzenin gelmemeni iyi karşılamaz..
    bence git cok kalma, ama hiçbişey olmamıs gibi davran

aynen +106
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

bizde çocuk değiliz dimi biliyoruz bazı şeyleri.şimdi ne gereği var bu konuların..

Gereği var hem de çok. Oldu/Olmadı. Bu ikisi arasında çok büyük fark var. Çok derin konular bunlar, unutma ki bu tür şeyler yüzünden ülkemizde cinayet bile işleniyor. Kuzenine git açık açık söyle napuosun abicim sen diye.

bak dostum. derin konu dediğin özelimdir benim.bu yüzden takılma buna. kuzenine git söyle diyorsun msj larımı okusaydın en başında ona söylediğimi yazmıştım.

üstelik cinayetle ne alakası var. kimsenin ırzına namusuna mı göz diktik.bu nasıl bir tutum. benim sevgilimdi şimdi kuzenimin eşi olacak. kural dışı ne var. kimseden yasak gizli birşey mi yaptık yada yapıyoruz. ben ilişki yaşadığım kızı ilk önce ailemle tanıştırırım hakkımda daha iyi fikri olsun diye.aynı şekilde bende onun ailesi ile tanışırım. seviyeyi saygıyı çok iyi öğrettiler bana. lütfen daha fazla bana bu şekilde itamlarda bulunma..

ayrıca benim maksatlı ve/veya kasıtlı yanlış yaptığım bir şeyin olmadığı görüşündeyken herkes, hatta bana neden bu kadar kafaya takıyorsun onlar acaba bu kadar kafa yoruyorlar mı buna derken ben bu kadar kafama takıp durumun selameti açısından gelip burda fikir paylaşımda bulunuyorsam az çok nasıl bir karakterte olduğum yada kişiliğimin rengi hakkında fikir sahibi olabilmen olası.

senin bu tavrının düşüncelerime ve mevcut duruma olumlu olduğunu düşünmüyorum.lütfen yapıcı olalım.buna ihtiyacım var.eyw

• kesinlikle git,eğer gitmezsen daha sonraki mecburi görüşme ve karşılaşmalarınızda kuzenin ve sevgilin(belki ilerdeki eşin) aşırı rahatsız olur,takmıyormuş gibi davran,hiç bir şey yokmuş gibi davran. ben olsam % 100 giderdim.
  • ben böyle bir durumda eski sevgilimi hala seviyosam giderim ama ona karşı herşey bitmişse gitmem.. kötü bir durum sen düğüne gitsende gitmesende kuzeninle eskisi kadar yakın olamazsın çünkü senin eski sevgilin onun karısı olucakk garip bir durumdasın Allah yardım etsin.
  • Senin yerinde olsam şu andaki olan kız arkadaşımla giderim orda 2 saat takılır geri dönerdim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.