Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma ama senin durumun biraz pembe dizilik olmuş. Böyle bir durumda ben her ikisiyle de bir daha konuşmazdım gibi geliyor ama büyük konuşmak da istemem. (yani içimden öyle geçiyor)

Ben senin yerinde olsam kesinlikle gitmezdim ama senin kafan karisik olduguna gore sen git ama 5 dakikadan fazla kalma...

Bence bundan sonraki yaşamında da hem kuzeninle hem de eski sevgilinle mesafeli olmalısın. Hatta hiç görüşmemen hepiniz için daha hayırlı olur. Çünkü şimdi çok fazla açıklığa kavuşmayan konular varsa daha sonradan başınız çok ağrıyabilir...
  • olayda hiç kimsenin günahı yok, gitmemek daha kötü. git tebrik et evine dön ve uyu
  • yok yaw gitme kuzenine ayıp falan olmaz bence
  • Ya gitmeyip napacan....Farzet ki gitmedin,eee düğünden sonra görüşmeyecek misiniz?Hiç mi birbirinize gelip gitmeyeceksiniz?Eski kız arkadaşın artık ailenin bir parçası,geçmişte ne yaşadıysanız orda kaldı.İleri bak ve yanına da kız arkadaşını al git...

Düzeltme:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 23 Nisan 2007; 1:40:19 >
  • Ha bu arada eski kız arkadaşından haberi olsaydı kuzeninin ve buna rağmen seni ezip o kızla evlenseydi o zaman "ne düğününe git ne de bunda sonra o kuzenle görüş "derdim.Ama kaderin bir cilvesi olmuş.
  • Git gideken yanında kız arkadaşını da götür olmadı..charlie'nin meleklerindeki gii 3-4 kız ile git amaç kuzeni tatmin etmek kızı rezil etmek olmalı ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Erdem,

Çok zor bir durumdasın. Umarım her şey yoluna girer.

Kritik nokta şu ki eski sevgilinin evlendiği insan senin kuzenin. Senin için önemli olan şu an Kuzenin.

Onun iyiliğini huzurunu düşünmelisin ve kızla yaşadığın her şeyi ona açıklamak zorundasın ki ilerde gelip senden hesap sormasın.

Kızla yaşadığınızı cinsel muhabbetinizi bilmiyorum(bilmekte istemem) ama eğer kuzenin geniş bi insansa bunu sorun etmez,

Ama muhafazakar bir yapısı varsa kaldıramayacağı şeylerle karşılaşmaması için kızla yaşadığın cinsel muhabbeti de biraz olsun ona bahsetmelisin.

aynen bu görüşe katılıyorum. özellike muhafazakar bir aile yapınız var ise sonradan çok büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.

fakat şöyle de bir durum var; (sesli düşünüyorum yanlış anlama sana bir itham, yönlendirme vs. söz konusu değil...)

muhafazakar bir adam böyle birşey yapmaz, kuzenininde bu yapıda olduğunu düşünürsek olayda fiziki açıdan bir sorun yok. kaldıki sen duygularımda bitti demişsin. herşey düzelir.
    fakat tersi durumda;
    Kuzeninin ya bunları daha önceden öğrenmiş olması gerekir. Evlenme aşamasına geldiklerine göre öğrenmiştir hanım arkadaşımızın durumunu. Öğrendiyse yine problem yok. Yine herşey düzelir. Fakat henüz öğrenmemişse ve evlendikten sonra bunun farkına varır ve derinlemesine inerse sana birşey olmaz ama onların evlilikleri sonlanabilir.

Şimdi bu konular herkesin özelidir doğru fakat hayatın gerçekleri ve bu konu buraya açıldıysa bu kadar özelinde tartışılabilirliğine inanıyorum.

Kuzenin bu tür bir ilişkiden (gönül&cinsi) dolayı seni suçlayamaz. Sonuçta o hanım arkadaşta sende birbirinizi seviyordunuz ve sen medyum değilsin ayrılacağını, kuzeninin bu kızla evleneceğini tahmin edesin. Onun için asıl mesele onların kurduğu yuva.

Kıza karşı bir duygum yok ve kuzenimi çok severim demişsin...

Nacizane sana tavsiyem;
    Öncelikle eski kız arkadaşınla bir konuş, aranızda bir cinsi münasebet geçtiyse, bundan kuzeninin haberi olup olmadığını öğrenmeye çalış.
    Olduysa ve kuzeninin haberi varsa o düğüne git. İster kız arkadaşınla ister yanlız...

Cinsel münasebet olmadıysa; yine git. Yine sorun yok.

Olduysa fakat kız bundan bahsetmemişse yada kuzenin bunun farkına varamamışsa; aile büyüklerinin yardımıyla kuzenini bundan haberdar et. Ki bunu kendin için yapmıyorsun yukarıda dediğim gibi sana bunun hiçbir zararı dokunmaz.(Tamam evlenmeden ilişki tasvip edilmeyen birşey ama) kuzenin seni bu konudan dolayı suçlayamaz. Bunu yanlızca kuzenin için yapacaksın. Çünkü bu onda çok büyük yaralar açabilir.

Özeline girdim ama kusura bakma. Sana yardımcı olması açısından her ihtimali düşündüreyim istedim.

• Dostum çok kötü bir durumda olduğunun farkındayım öncelikle bunu belirtim. Ardından GERÇEKLERE geçelim. Bak ben üşenmedim tüm yazılanları okudum sana değer verdim. Tek amacım yardımcı olabilmek. Sende beni ciddiye al şimdi.

Şunu kabul etmen şart dostum o can ciğer kuzenin eski kız arkadaşınla evlenme kararı verdiğinde artık senin kuzenin olmaktan çıktı. Gerçekten öyle. Artık ne yaparsan yap can ciğer olamazsınız bunu kabul edip öyle dşünmeye başla.

Dost kolay bulunmuyor demiş bazı arkadaşlar kazık atan şeref... dost çok var ama. Ben de başımdan geçen birşeyi yeri gelmişken anlatayım. Dost bildiğim çok yakın sandığım bir yılan 2 yıldır çıktığım kız arkadaşıma çıkma teklif ettiğinde anladım güvenme dostunu bilmemle yapar ......... şeklinde başlayan şiire. Devamını o kşişyle olan kavgaları anlatmayım özele kaçıyor üstelik sinir katsayım artıyor. Neyse konuya dönelim kuzeninin yerini alacak bir dost emin ol kısa vadede bulamasanda uzun vadede bulacaksın.

Diğer bir nokta sen kuzenini dost olarak görsende artık o seni düşman olarak görüyor bundan emin ol. Nasıl olur felan deme büyük sözü dinle o artık yabancı. Hatta içten içe farketmesede sana kin besleyecektir.

Şimdi senin kendin için ne yapabileceğin kısmına geldik. Dediklerimi aynen yap ki en az zararla bu vakıa yı atlat. Öncelikle yeni kız arkadaşına eskisiyle ilgili yenisini üzecek hiçbir şey anlatmıyorsun. Zira kızarkadaşını üzme. Senin çektiğin acı kadar şu anda o da acı çekiyor. Hatta yenikızarkaşaının bu aralar üzerine düş ki hem kendin mutlu ol bu dönemi atlat hemde kız mutlu olsun.

Cinsellik sorularına gelince ben bunu sormayacağım. Yaşınız belli bir yere gelmiş muhakkak olmuştur birşeyler bunun dereceleri vardır o ayrı bir konu. Derecesi ne olursa olsun sen ona baktığında o sana baktığında sizin bu aklınıza gelicek ve hiçbir zaman unutamıyacaksınız bunu kabul edelim.

BU BÖLÜMÜ DİKKATLİ OKU
    Düğüne gideceksin ama bunu herkesin iyiliği için yapacaksın. Öncelikle kendi iyiliğin için yapacaksın. Ben efendice tebrik ettim görevimi yaptım diyeceksin(ayrıca ailen içinde bilmemle düğünde bile huysuzluk yaptı dedirtmeyeceksin), kızarkadaşınla gideceksin ki bak ben onu unuttum mesajını vereceksin. Kuzenin için gideceksin ki bak ben çevreye birşey çaktırmadım mutlu olun diyeceksin ve bir daha ASLA AMA ASLA kuzeninle samimi olmayacaksin. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz bunu kabul et. Birde buda önemli DÜĞÜNDE FAZLA KALMAYACAKSIN zira ne kadar unuttum desende için çok ama çok acıyacak. Gerçekten çok acıyacak ama geçecek güven bana geçecek. Hatta tavsiye düğünden çıktıktan yeni kızarkadaşını evine bıraktıktan sonra sızana kadar içki iç gerçekten sızana kadar iç. Yanında iyi bir arkadaşın olursa çok da iyi olur. Sızdığın günün ertesi uyandığında yeni bir dünyaya merhaba diyeceksin.

Ayrıca görüşmek istersen özelden msn de veririm. Zor bir durumdasın inanki herkesin başına gelmeyecek felaket gibi birşey bu. AMA ŞUNU HİÇBİR ZAMAN UNUTMA SENİN SUÇUN YOKTU. KUZENİN KIZI SEÇTİĞİNDE SENİ KAYBEDECEĞİNİN FARKINDAYDI. Bir de o kız seninle çıkmana rağmen kuzeninle evlenerek kişiliğini gösterdi. Hiç koruma kızı. Ama bilmiyordu felan diye. Boş o hikayeler. Pekala öğrendiğinde soğuması gerekirdi normal bir kız bunu içgüdüsel olarak yapardı emein ol. O kız kuzeninide mutlu edemeyecek.

• erdem sende her akşam depresyonsun ya
    geçen babanı konuşuyorduk şimdide kuzen mevzusu ne işsin abi sen ya

dizi gibi valla sizin sülale
  • Arkadaşım senin kuzen kaç yaşında? Eski sevgilin kaç yaşında bi söyle bakim... Ona göre yorum yapıcam.
  • hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.inanın sigaranın demindeyim ve beni tek rahatlatan sizin yanımda olmanız.vallahi sağolun harbiden eyw hepinize...

arkadaşlar şimdi hepiniz neden aynı şeyi söylemiyorsunuz kafası çorba olan bu adama. hepinize katılıyorum sonuçta da ne yapacağımı hayla bilmiyorum.herkes bence diyor bende herkese hak veriyorum bir yönde.

ama kafamda beliren şey var.her iki durumda da yanlış yapacağımı düşünüyorum. çünkü gitsem kendim bir kere eski kız arkadaşımı gelinlik içinde kuzenin kolunda görücem.ilkten biraz tuhaf olurum ama sonra toparlarım diyorum kendimi ama kızıda düşünüyorum acaba o toparlar mı kendini yani sonuç itibariyle o an benim ve onun için iyi birşey olmayacağı kesin. sonra gittiğimden dolayı hakkımda nasıl gelir düğüne, düşüncesiz,yüzsüz gibi şeyler hissedersem bu düğün için bu kadar kafa patlatdıktan sonra benim için yıkım olur.

bu arada yukarıda bahseden arkadaşlar hayla sevdiğimi söylemiş. böyle birşey mümkün değil.ben öykle diyorsam kalbimdede öyledir.sadece kalbimle aşık olmuyorum hem kalbim hemde mantığım tamam dediğinde aşık oluyorum. hem zaten aşık olduğum sevip sevildiğim, gelecek hayali kurduğum dünyalar güzeli bir sevgilim var. ben görünce tuhaf oluyorum demem isteğim dışında onu görünce eski günlerimiz ,anılarımız aklıma gelir diye diyorum.

arkadaşlar bunun başka bir şekli şemali yokmudur? kuzenime zaten en başta aramızdaki ilişkiden ve boyutlarından bahsetmiştim. buna rağmen davetiyeden başka birşey yok düğünle ilgili. zaten yakın akrabalıktan dolayı kendileri istemesede o davetiye bizim aileye gelirdi kendi ailelerinden.yani gitmemi isteyip istemediklerini bilmiyorum. demek istediğim kuzenim durumu bildiği halde beni anlayıp şöyle ne özel bir telefon açıp erkek erkeğe konuşma durumumuz oldu nede başka bir iletişim. yoksa onunda mı nasıl davranacağı hakkında benim gibi kafası karışık.

ya bizdekide şans değil ki.olaya bakın ya.dostumla kuzenle ne hale düştük. insanın hayatında başına gelen sıradan birşeyde değilki. bir yanda sevgilim ne düşünüyor diyorum üzüyorum mu onu felan diyorum. bir yandan eski kız arkadaşım kuzenle evleniyor, aklıma geldikçe bir acayip oluyorum. birde akrabalık var, hadi onu geçtim dostum o benim, gitsem mi gitmesem mi ne yapacağımı bilmiyorum, bir yandan babamla aram yabancı gibi ama millet neden babamın mercedes almıyor diye beğenmediğimi sanıyor halbuki alaksı yok iş başka.. ya hamdolsun benden kötü durumda olanlar vardır ama yatın kalkın halinize şükredin.20 yaşındayım daha yaa, yazık olmuyor mu bana. o kadar sıkılıyorum bunalıyorum fakat tek derdimi paylaşabildğim içimi boşaltıp rahatlayabildiğim yer burası, etrafta adam yok.

msn e ekle konuşalım diyen arkadaşım.eyw sağol fakat ben kibarca sana teşekkür edeyim sadece anlarsın sen beni eminim ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşım senin kuzen kaç yaşında? Eski sevgilin kaç yaşında bi söyle bakim...
  • @caner
    arkadaşım konunun başından beri tutumundan hoşnut olmadığımı söylemiştim.genede ilgin için eyw diyorum fakat böyle yaşınız kaç ona göre felan hoş olmuyor. hiçbirimiz çocuk değiliz sorduğun nokta buysa. ben yaşımı birkaç kez belirttim sanırım bi zahmet msj larımı oku;) ukelalık yapmak değil niyetim ama hepimizde aklı başında gayet seviyeli düzgün ailelere sahip insanlarız.

@fatihhk @skeleter
    sizede çok teşekkür ederim. kuzenimle ileride hayla görüşüp görüşmeyeceğimi zaman gösterecek sanırım.yalnız onlarda da kendi adıma çok hata bulmuyorum.çünkü kimse istemedi bilmiyordu zaten kuzenimin ve eski kız arkadaşımın durumu öğrendiğinde çıkmaktan öteydi evlilik hazırlıkları vardı.onların tarafından bakınca yani ne bileyim.

ama kuzen dediğiniz gibi ciddi ciddi bildiğim tanıdığımdan farklı birine dönüşürse ki pek ihtimal vermiyorum aslında, o zaman aslında hiçbir sorun yok, allah mesut etsin eyw dahada görüşmem.

• Arkadaşım senin değil kuzeninin ve eski kız arkadaşının yaşını soruyorum. Biz de bişeyler biliyoruz ki soruyoruz değil mi
  • kuzeni senmisin yoksa
    dizi gibi ya
    bu forumda herşey olabilir
  • peki eski kız arkadaşın bile bile lades mi dedi..SEnin evini hayatında hiç mi görmedi apartmanının hiç mi önünden geçmedi bana biraz senaryo gibi geldi ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskteen

peki eski kız arkadaşın bile bile lades mi dedi..SEnin evini hayatında hiç mi görmedi apartmanının hiç mi önünden geçmedi bana biraz senaryo gibi geldi ama neyse

Katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: kskteen

peki eski kız arkadaşın bile bile lades mi dedi..SEnin evini hayatında hiç mi görmedi apartmanının hiç mi önünden geçmedi bana biraz senaryo gibi geldi ama neyse

Katılıyorum

kafamı buluyonuz siz benimle şimdi.bizim derde bak adamlar senaryo diyor.yaa istediğiniz gibi takılın siz ok...
  • Gitmezsen asıl o zaman suçlu duruma düşersin(yani ortada suç yok ama)

git biraz ortada görün ve geri dön.. bu olayı alakalı alakasız bilen kötü niyetli dedikoduculara meydan vermemek için de gerekli.. kimse bilmiyor deme hiç ummadığın anda bilenlerle karşılaşırsın.
  • Arkadaşım bence mutlaka gitmelisin,çünkü gitmezsen bu sefer kızı unutamadığın anlamı çıkacaktır ki bu çok feci bir durum olur. Kız arkadaşını da al , git tebrik et ikisinide mutluluklar dile . Çok fazla zaman geçirmek zorunda değilsin . Tebrik et , yarım saat takıl,ayrıl salondan. Bu durumda senin yapabileceğin birşey yok zaten . Kesinlikle git diyorum , farkındayım çok zor durumdasın , Allah kolaylık versin...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.