Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ben senin yerinde olsam kesinlikle gitmezdim.

gitmen çevren için iyi olur ama gitmemen de kendin için daha iyi olur.

biraz olaya kendi açından bak. kafanı kimin ne düşündüneceğine takacağına kendi durumunun ne olacağını düşün.

gidersen sonuçta azda dursan olmayacak. o zaman yanlış anlama ihtimali yok mu sence? bence var.

gitmezsen senin kafan rahat olur. sonuçta kuzenin sana "niye gelmedin" diyemez. eğer gerçekten de seni seviyorsa bu olaylardan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranacak olan o olmalı sen değil.

hem diğer arkadaşların dediği gibi sonuçta o kızda etkilenecek seni gördüğü zaman. sende etkileneceksin, kuzenin de etkilecek ve hepiniz bir rahatsızlık hissedeceksiniz.

kendinden çok şey bekleme, bazı şeyleri çok fazla düşünüp üzülme. sen düğüne gitsen bile şurası bir gerçek ki zaten kuzeninle olan ilişkin hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. olması çok zor bir ihtimal.

yazılarından senin çok fazla gitmek istemediğini çıkarttım ve bende senin gitmemen gerektiğini düşünüyorum. bahane uydur gitme. bu konuyu da fazla kafana takma. olan zaten olmuş düşünecek çok birşey yok.

bu arada rock yapmaya devam

• quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

quote:

Orjinalden alıntı: TeoM@n

al bi pompalı git

pompalı kesmez taramalı

O da kesmez bozuka
  • zaten tırtılcığım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

zaten tırtılcığım ben

banada bir ara tavşan diyen arkadaşlarım oldu ama hiç övünmedim ben öyle

düzeltme:
    bu arada dikkatimi çekti pardon..
    imzandaki "hala" kelimesindeki a harflerini nasıl şapkalı yazıyoruz. cidden bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemID12055 -- 24 Nisan 2007; 20:25:53 >

• Bu dallama kim yaw her konuya resim eklemiş Neyse konumuza bakalım. Erdem arkdaşım sana kaç kere sordum eski kız arkadaşın kaç yaşında diye, ama sölemedin canın saolsun. Ben yine de yorumumu yapıcam. Kız arkadaşın evini biliyormuş hatta odanda ne var onları da biliyormuş çok güzel. Peki bunu bile bile neden sizin eve gelmiş? Eve gelmeyebilirdi bir bahane uydurup kuzenle size gelemeyeceğini söyleyebilirdi, yoldan döndürebilirdi kuzenini. Ama yapmadı neden? Çünkü kuzenin baştan beri herşeyi biliyordu. O kızın eski kız arkadaşın olduğunu da, neler yaptığınızı da. Bütün bunların tesadüf olduğuna inanmıyorum. Ve kız senden ayrılıp ona gitti, onu seçti.
    Kısacası seninle sevgiliyken bile, kuzenini gördüğünü (tanıdığını) ve ondan hoşlandığını düşünüyorum. Herşeyi bildiğini de... Yaşını sormamın sebebi ise gerekli olgunluğa gelip gelmediğini tahmin etmekti.

Düğün meselesi ise bana göre çok yanlış, özellikle kuzeninin verdiği bu karar!. Ama tabi bu sizin çevreniz, sizin aileniz. Bu konuda bişey söylemiyorum, söyleyemem. Umarım mutlu olursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bu dallama kim yaw her konuya resim eklemiş Neyse konumuza bakalım. Erdem arkdaşım sana kaç kere sordum eski kız arkadaşın kaç yaşında diye, ama sölemedin canın saolsun. Ben yine de yorumumu yapıcam. Kız arkadaşın evini biliyormuş hatta odanda ne var onları da biliyormuş çok güzel. Peki bunu bile bile neden sizin eve gelmiş? Eve gelmeyebilirdi bir bahane uydurup kuzenle size gelemeyeceğini söyleyebilirdi, yoldan döndürebilirdi kuzenini. Ama yapmadı neden? Çünkü kuzenin baştan beri herşeyi biliyordu. O kızın eski kız arkadaşın olduğunu da, neler yaptığınızı da. Bütün bunların tesadüf olduğuna inanmıyorum. Ve kız senden ayrılıp ona gitti, onu seçti.
    Kısacası seninle sevgiliyken bile, kuzenini gördüğünü (tanıdığını) ve ondan hoşlandığını düşünüyorum. Herşeyi bildiğini de... Yaşını sormamın sebebi ise gerekli olgunluğa gelip gelmediğini tahmin etmekti.

Düğün meselesi ise bana göre çok yanlış, özellikle kuzeninin verdiği bu karar!. Ama tabi bu sizin çevreniz, sizin aileniz. Bu konuda bişey söylemiyorum, söyleyemem. Umarım mutlu olursun.

eyw ;)

ne güzelde biliyorsun herşeyi caner ya. daha fazla şöyle böyle diye anlatmayayım çünkü çok anlattım sana :P

hiç bir alakası yok ikiside bilmiyordu yolda gelirkende hani kendimi koyuyorum kızın yerine dur olmaz dönelim dese kuzen niye derdi, kızda çünkü burası erdemin evi vs.. deyip anlatırdı. kapıya kadar geldiklerine göre kuzen durumdan haberi yok yani.yaa zaten kapıyı açan benim hallerinden anladım evede girip çıktılar anlarım o kadarınıda yani.neyse eyw genede

• ya şimdi varsayımlar üzerine konuşmak yanlış,öyle ve ya böyle,ne yaşanmışsa yaşanmış.... kuzenle eski kız arkadaş evleniyor işte... geçmişi düşünerek değil geleceği düşünerek karar ver yani git

düzenleme : '^' işaretini nasıl koyduğumu sormuştun ; önce shift tuşu ile birlikte üzerinde ^ işareti bulunan tuşa basıyoruz(benim klavyede 3).bastıktan sonra bir şey çıkmayacak endişelenmeyin,ardından üzerine şapka işareti koymak istediğimiz harfe basıyoruz ve mutlu sona ulaşıyoruz :) â

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tırtılcık -- 25 Nisan 2007; 0:06:47 >
  • quote:

... üzerinde ^ işareti bulunan tuşa basıyoruz(benim klavyede 3)....

Bütün klavyelerde 3'tür
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

... üzerinde ^ işareti bulunan tuşa basıyoruz(benim klavyede 3)....

Bütün klavyelerde 3'tür

kendi pcmden başka pc gördüğüm mü var ki

dersem yalan olacak

bilmiyorum valla diğer klavyelere dikkat etmedim :)

• Kuzeninin yaşı eski kız arkadaşının yaşı neden sır gibi saklanıyor anlamış değilim. Hayır eğer sizene falan diyeceksen konuyu niye açtın?

Ne kadar süre geçti de aradan bunlar hemen evliliğe giriştiler? Cinsel ilişki önemli bir mevzu burada seni ya da diğer oyuncuları zaten tanımıyoruz... Bu seni ilgilendiren bir durum ise bizlerle paylaşmamalıydın. Çünkü sorulabilecek her soruya cevap vermek lazım. Ona göre cevap ve fikir almak lazım.
  • ya burda kızın da kuzeninin de hiç bi suçu yok ki,bilmiyolarmış
    gitmezsen kuzenine ayıp,üzülür falan.kesinlikle git bence arkadaşım.
    hem şimdi kıza hiçbi şey de hissemiyomuşsun,iyice alışırsın duruma bi süre sonra.bu yüzden kuzenini kaybetme sen...
  • tak kız arkadaşını koluna git. Oda yoksa en samimi oldugun yanında rahat ettığın ve senı motıve eden arkadaşını al gıt ve rahat tavırlarınla şaşırt oonu kesınlıkle kasılma ve gerılme
    ve aynen böyle gulumse..................
  • önüne gelenle çıkarsanız böyle olur..şeyinize sahip olun biraz..çek cezasını şimdi banane kızla gezip tozarken gel sende dedin mi hayır..şimdi niye bana soruyon..ne halin varsa gör...bu tür ihtimaller vardır bu olaylarda...o yüzden göze almak lazım herkes için geçerli..neyse banane ya..takıl kafana göre sıkılsın biraz canın stres iyidir arada..gezip tozarken beni çağırma şimdi medet bekle..kimse seni burda ne kurtarır ne rahatlatır ne de sağlıklı karar vermene yardımcı olur..hayat senin ceza mı neyse artık çekicen mecbur sonuçlarına katlancan...herkes yaşadığı şeylere göre sana yol göstermeye kalkar...sana en uygun kararı kendin vermelisin..kalabalık içinde eşşeğin kuyruğunu kesmicen derler kimi uzun oldu der kimi kısa..olaylarına burda çözüm arayıp daha çok dallanıp kafanı bulandırma herkesin sözünden bi şeyler çıkarma..bak sen işine..içinden geliyosa o gün git..olmuş bitmiş zaten sevgilinde var sende ciddimişsin eee daha ne o zaman..herkes baksın dalgasına ..

• Arkadaşım bu komuda bizim değil senin ne düşündüğün ve nasıl davranacağınla ilgili.orada kötü davranışlar ya da ipucları vereceksen gitmenin en çok kuzenine zararı olur.insanın dostlarını ve kızarkadaşlarını seçme şansı vardır ama akrabaları seçemezsin...giip gitmemen kuzeninle aranızdaki ilişkilere de bağlı en sağlıklı kararı senin vereceğini tahmin ediyorum...
  • aynısı banada oldu

okulda kızla tanıstım

sozlendık
    nısanlandık
    o bıcım durumlarada gırdık

o gıttı nısanı attı

gıttı dayımın ogluyla evlendı ama ne yaptım ıkısınede tuzak hazırladım bırbırınden beter

bende o bıcım fotografları var şantaj yaptım

bence gıt

acık acık konus kardes eskı sevgılımdı dıye gıt ama hrıslı hırslı yanına bır arkadas al kız onu kıskandır kesın
  • babamin ortagi evlenmisti metresi gelmisti nisanlisiyla gitmisti halada kullaniyor kadini :) ya istersen git gitmen daha iyi olur ama cocuga telefon ac de boyle boyle bi durum var ya gelmek istiyorum senin mürvetin için ama sen yanliş anlarsin kalbimde ona karşi hiç bir şey yok senle gorunce baci gozuyle falan bakiyorum de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EaSy_EaSy

aynısı banada oldu

okulda kızla tanıstım

sozlendık
    nısanlandık
    o bıcım durumlarada gırdık

o gıttı nısanı attı

gıttı dayımın ogluyla evlendı ama ne yaptım ıkısınede tuzak hazırladım bırbırınden beter

bende o bıcım fotografları var şantaj yaptım

bence gıt

acık acık konus kardes eskı sevgılımdı dıye gıt ama hrıslı hırslı yanına bır arkadas al kız onu kıskandır kesın

dh OKS grubundasın ve nişanlandın ve ayrıldın ve kız dayının oğluyla evlendi ve şantaj yaptın o biçin durumların o biçim fotoğraflarıyla................................ çok enteresan ya,hayal dünyan çok geniş............

• Düğüne gitmelisin çünkü eğer olurda gitmezsen ozaman bundan ister istemez şu anlam çıkacaktır;O zaman senin hala o kızı sevdiğin unutamadığın aşk acısı çektiğin vede onu evlenirken görmeye dayanamadığını düşüneceklerdir.
    Olgun birisi gibi hareket etmek istiyorsan o düğüne git gayetde güzel eğlen,tamam birtakım şeyler yaşanmış ve olmuş bitmiş o kız kuzeninle değilde başkasıyla yine evlenecekti hatta kuzenin o kız değilde başkası olsa yine evlenecekti, o yüzden hiç farkı yok eskiye yönelik mazide bir takım üzüldüğün noktalar saplantıların bitiremediklerin yoksa içinde o düğüne gidip ileride olası aileler arası çıkacak krize engel olmalısın.Adımını bugünlük değil yarın içinde atmalısın.

• ben de katılayım dedim.
    severim ''konu dışı'' muhabbetini.
    Arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuş.Artık bir fikir edinmişsindir.Hala kararsızsan pes yani.Forum seferber oldu.
  • kuzeninin hatrına bence gitmelisin geçmiş olsun zor bir durum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.