Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

epey canım sıkıldı.birde gizli no dan gelen çağrılar iyice kafamı bozdu.bende gittim teli kapayıp masaya bıraktım, arabanın anahtarını bıraktım, internetin kablosunu çektim 1 gün bakalım böyle daha mı güzel oluyor acaba dedim denedim ama olmadı çok daha sıkıldım.neyse geri geldim zaten:P

geçen bir günde konuya vakıf olamadım ama herkese eyw. tırtılcık sayende öğrendim ciddiyim.. â :P

arkadaşlar son kez kız arkımla konuştum karar verdik birlikte gidicez düğüne kısmetse.herkese eyw tekrar yardımlarınız için.düğün pazar günü.düğünden sonra buradan haber veririm size nasıl geçti felan diye.pek istekli olmasamda durumun selameti açısından gidicem.
  • Haberdar Et Ne Oldu neler oldu .

merakla bekliyoruz
  • ya kardesim bu kiz seni aldatim kuzeninle cikmamis tesadufen tanisip sevmisler + kuzeninde senin oz kardesin degil ki ben bu kizla duygusal birseyler yasamistim sanada banada yakismaz diyesin , ne guzel seninde deger verdigin bir kiz var tut elinden git dugune ve o gunleri hic yasamamis gibi davran zaman herseyin ilacidir, yazilarindanda farketdim kiz arkadasinada cok deger veriyorsun o icinden uzulur diye dusunuyorsun uzme bu guzel kizida , insanlar neler yasiyor olur boyle seyler olmasa iyiydi ama olmus sende geriye degil ileriye bak kardesim, hayatiyin tadini cikar cok gencsin genclginin kiymetini bil derimben.

Not: herseyide buyutme kafanda;)
  • anaa ben sonuna kadar okumadan yazdim dugunde bugunmus hadi hayirlisi en dogrusunu dusunmusunuz ;)
  • ya senin ilişkin bitmiş gitmiş senin bir sevgilin var artık. ve o kızda senin yengen... o nedenle akıllı uslu ol git tebrik et dön... sevgilinede sahip çık.. anladığım kadarıyla sen o kızı unutmadın bu çok çok tehlikeli.. olay namus meselesi olayına gider...
  • bak arkadasım sana diyorum beni dinle! sen hic kızın durumunu düsünme git kuzenin mutlu gününde görün beraber eglen kız üzülürse üzülsün. hatta sevgilinle git.sen kuzenini,dostunu kaybetme.olan olmus bitmis.ne olmussa olmus aranızda(fazla sormayın o soru bizi ilgilendirmez)gitmesen bile elbet göreceksin onu.ama bosver böyle kafaya takarak kendine zarar verirsin.sen kuzeninle arayı acmamaya calıs.
    sevgilinle ciddi isen ve sana layık ise evlen gitsin. sende mutlu ol kuzeninde mutlu olsun.
    dediklerimi dikkate al!!!
  • Muhtemelen şimdi düğündedir
  • Ben haberleri seyredecem son dakika katliamı filan bekliyorum ama inş.oyle birşey yapmamıştır

Şaka bir yanada hikayen hakikaten çok derinmiş be kardeş

Sonuçta kız eski sevgilin dahi olsa ondan önce senin hayatında kuzenin vardı

Ve seninde hayatında bir kız var

Dert etme bile..yaşamana bak diyecem ama hala bu denli derin düşüncelere girdiğine göre o kızla ilg.hala
    hissiyatın var.ki bunu inkar etmeni beklemiyorum

İlerde gelip gidecekler..olmadı senin gitme durumun olacak bayramdı seyrandı özel gün ve geceydi derken ille karşılaşma durumu olacaktır

Sana tavsiyem elindeki ilişkine sımsıkı sarıl tabir-i caizse sevdiğine tekrardan kördüğüm misali aşık ol ve onunla gelecek planları kurmaya bak

Durum bu şekilde ilerlerse gör bak sevgilin sana o kzıı unutturmak için gereken özveride bulunacaktır(kendimden biliyorum,tabi benim durum böyle değildi )

Neticeyi bildirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALph1940 -- 29 Nisan 2007; 22:12:51 >

• Noldu o iş yau. Merak ediyoruz. İnşallah en az zararla sonlanmıştır bu iş
  • düğünden foto isteriz kavga fotosu

şaka biyana kebapkolik in dediği gibi yap... bi hayatın var ne ona zehir et... ne de kendine.. unutmaya çalış.. zaten zaman unutturur sana bunu er yada geç.
  • noldu basligi acti unutdumu yoksa Allah korusun katilmi oldu bu cocuk
  • Bence gitmelisin herşeyden önce o senin kuzenin sıkı fıkyıdık diyorsun bozmamalısın bence ve oraya gidip onların düğününü seyredip kıza karşı birşey hissetmediğini kuzenine kanıtlamalısın çünkü hep bi soru işaretiyle yaşar kuzenin.

Git...
  • Arkadaşlar Aradan Kaçgün geçti bu adam düğüne gideli .

bi haber felan yok .

hayırdır inşallah .

gazetelerin 3. sayfalarınada bakıyorum ordada bişey yok .
  • Arkadas nerde kaldi

Sonuçlari alamadik merak sardi
  • bencede yani
    quote:

Arkadaşlar Aradan Kaçgün geçti bu adam düğüne gideli .

bi haber felan yok .

hayırdır inşallah .

gazetelerin 3. sayfalarınada bakıyorum ordada bişey yok .
  • Adam 13 yıl sonra dönüp konuyu hortlatırmış, başlığı da editlermiş "içerden yeni çıktım" diye
    (allah korusun tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Adam 13 yıl sonra dönüp konuyu hortlatırmış, başlığı da editlermiş "içerden yeni çıktım" diye
    (allah korusun tabi)

• Film gibi adamsın hakikaten. Bence kuzenin selameti için düğüne git, orada bulun. Oradaki erkeklerin %1-3'ü(senin kuzen dahil), kadınların &60-70'i durumdan haberdardır büyük ihtimalle. Düğünden sonra irtibatı kes derim artık. Hem kuzenin hem senin hem eski hem yeni kız arkadaşının selameti için. Beşerdir şaşar vesselam.
  • quote:

Adam 13 yıl sonra dönüp konuyu hortlatırmış, başlığı da editlermiş "içerden yeni çıktım" diye
    (allah korusun tabi)

seneron harika dogrusu(allah korusun tabi)

• quote:

(allah korusun tabi)

buna gülünür

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.