Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • git bence gitmezsen eğer kuzenin bu anı görmeye dayanamadığın için gelmediğini düşünecek. .. bu durum daha kötü olur .. git hemde yanına kız arkadaşını al ve mutlu bir gün yaşa ona artık değer vermediğini göstermen lazım.. her ikisinede..
  • bencede sestavinanın dediği doğru

bu arada düün ne zaman?
    büyük gün yaklaştımı??
    durumunnu bütün dh takip etyo anlasılan!!

güldüme bakma durumun zor allah kolaylık versin
  • DÜĞÜN ÇOKTAN BİTTİ

ADAM ORTALARDA YOK .
  • düğün bitti hatta nur topu gibi bi çocukları oldu daha cevap veren arkadaşlar var
  • yabancıya gitmio hiç olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

yabancıya gitmio hiç olmazsa

tom sen kafayi cok cekmisin kardes ayip ayip
  • Bence

Kuzeni ve Yeni Karısı ( eski sevgilin )

Bu başlığı buldu. sende birdaha DH'ye girmeme yemini ettin

not :

eee sen bişey yazmayınca bizde senaryo uyduruyoruz kafamızdan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 11 Mayıs 2007; 17:24:42 >
  • düğün oldumu acaba
    bence git ama fazla durma
    eski sevgilinin elini sık tebrik et
    kuzenininde elini sık ama güzel bi sarıl
    sıkıca
    onuda tebrik et
    sonra biraz durup çıkarsın
    git bir kuytu yere
    içkini yudumla ve
    o günü bitir
    sonra yeni sevgilinle yaşama devam et
  • abi düğün olmadı mı yaw
  • DÜĞÜN ÇOKTAN OLDU

ESKİ SEVGİLİSİ KUZENİNİN KARISI OLDU

HALA GİT, GİTME DİYENLERE DUYURULUR

Bu ARADA ADAM SİTEYE UĞRAMAZ OLDU YAKINDA ALIRIZ HABERLERİNİ TELEVİZYONDA

Alın işte aynı böyle birşey duyarız

II
    II
    II
    II
    V

FLASH FLASH FLASH
    #### elimize ulaşan son dakika haberine göre X'te E.B kuzeni ve karısını 2357423512365 bıçak darbesiyle öldürdü . Yetkililerin açıklamasına göre eski sevgilisi olan X.Y' ölürümde kimseye yar etmem, hele kuzenime . ya benimsin ya topragın . diyeerek öldürdü.
    Kısa sürede yakalanan E.B ' '' PİŞMAN DEĞİLİM YİNE OLSA YİNE YAPARDIM '' diyerek soğukkanlılını kordu.
    Şimdi Kısa Bir Ara veriyoruz. Siz yinede bizden ayrılmayın ...

• herkese tekrar mrb arkadaşlar. kusuruma bakmayın konu ile ilgilenemedim.kız arkadaşımla biraz evde bulunmak istemedik yeni geldim sayılır bu sabah zaten.tatildeyken nete girdim hatta forumada ama bu konuyla eve dönünce herkese açık açık anlatırım diye bakmadım açıkcası.

arkadaş düğüne birlikte gittik dediğim gibi. biz ailemden ayrı gittik yani sadece kız ark. ım ve ben gittik birlikte.neyse girdik içeri felan bu arada içimde kalmasın paylaşayım sizinle ama yanlış anlamayın ukelalık yapmak gibi bir niyetim yok, biz kız arakdaşımla öyle uyumlu, şık ve asil girdik ki böyle tüm salon bize böyle boydan felan baktı çok hoşumuza gitti vallahi yalan yok

neyse işte kuzeni tebrik ettim ve içerde de birkaç akrabayı arkadaşı dostu gördüm.bu arada kız arakdaşımında başına amcakızlarım toplanmış konuşuyorlar. sonra çıktık düğünden işte.bu arada aklınıza takılmasın eski kız arkadaşımla göz göze flan hiç gelmedik, sadece tebrik ettim o kadar konuştuk sayılmaz bile zaten.

ben arabada dönerken böyle bir kız arkadaşım olduğu için içimden defalerca allahıma şükrettim vallahi yalan yok. kız arakdaşım için zor bir durumdu orada benim eski kız arkadaşımın ve kuzeninim düğünü felan, biliyor tüm gözler üstümüzde. ama buna rağmen öyle asil, güzeldiki birde yüzünden hiç tebessümü eksik etmedi.çok onurlandırdı beni vallahi.düğünde sanki birdaha aşık oldum ona o kadar söyleyeyim.

tekrar herkese teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.

• gitme
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

gitme

tamam
  • Düğünden sonra çorbacıya gittiniz mi..
  • hocam geçmiş olsun böyle bir olayı kazasız belasız atlatmışsın çok şükür senin adına çok sevindim
  • eyw arkadaşlar.

çorbacıya değil yaw tatile gitti
  • ilk ve sonuncu erdemakbıyık mesajını okudum sadece...

Benim sormak istediğim bir soru var.. bu kuzeninin evlendiği kızdan senin ayrışışın nasıl oldu? kim kimden ayrıldı?

Genel olarak durum gerçekten kötü bir durum. ilerde başka şeylerde olur bence.. yani burda bitmedi bu olay...
  • Desene benim senaryolar fos çıktı :)

bende kendimce bişeyler kurmuştum.

neyse en iyi şekilde atlatmışsın . . .
  • Hadi geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.