Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Olay çoktan bitmiş son sayfa mesajlarını okumayı unutmayalım

birinin böyle yazacağını biliyordum.

@MadDog1 günün sazanı sizsiniz efenim

• konuyu acaba kitleselermi?
  • şuan durum ne evlendilermi yada ölü yaralı varmı
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemensemih -- 27 Temmuz 2007; 20:50:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

herkese tekrar mrb arkadaşlar. kusuruma bakmayın konu ile ilgilenemedim.kız arkadaşımla biraz evde bulunmak istemedik yeni geldim sayılır bu sabah zaten.tatildeyken nete girdim hatta forumada ama bu konuyla eve dönünce herkese açık açık anlatırım diye bakmadım açıkcası.

arkadaş düğüne birlikte gittik dediğim gibi. biz ailemden ayrı gittik yani sadece kız ark. ım ve ben gittik birlikte.neyse girdik içeri felan bu arada içimde kalmasın paylaşayım sizinle ama yanlış anlamayın ukelalık yapmak gibi bir niyetim yok, biz kız arakdaşımla öyle uyumlu, şık ve asil girdik ki böyle tüm salon bize böyle boydan felan baktı çok hoşumuza gitti vallahi yalan yok

neyse işte kuzeni tebrik ettim ve içerde de birkaç akrabayı arkadaşı dostu gördüm.bu arada kız arakdaşımında başına amcakızlarım toplanmış konuşuyorlar. sonra çıktık düğünden işte.bu arada aklınıza takılmasın eski kız arkadaşımla göz göze flan hiç gelmedik, sadece tebrik ettim o kadar konuştuk sayılmaz bile zaten.

ben arabada dönerken böyle bir kız arkadaşım olduğu için içimden defalerca allahıma şükrettim vallahi yalan yok. kız arakdaşım için zor bir durumdu orada benim eski kız arkadaşımın ve kuzeninim düğünü felan, biliyor tüm gözler üstümüzde. ama buna rağmen öyle asil, güzeldiki birde yüzünden hiç tebessümü eksik etmedi.çok onurlandırdı beni vallahi.düğünde sanki birdaha aşık oldum ona o kadar söyleyeyim.

tekrar herkese teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.

kafa mı buluyorsun sen mileltle burada? ne mide varmış kuzeninde de sende de kızda da... tam aile rezaleti.

• Yaw sonuç noldu bilmiyorum ama ben olsam giderdim zaten o an seni pek umursamazlar o mutlulukta seni düşünmezler

• quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Olay çoktan bitmiş son sayfa mesajlarını okumayı unutmayalım

birinin böyle yazacağını biliyordum.

@MadDog1 günün sazanı sizsiniz efenim

Muhahahaha sazan olmayanı sazan sanarak genel bir sazanlık ve sürü psikolojisi ortamını da buralardan biri oluşturdu ama adını vermeyelim.

• Beeeeeeeeeeeh Kim hortlattı yine bu konuyu sıcak bir temmuz ayında Kafaya koydum konu unutulsun 3-4 ay sonra bende hortlatacam bu konuyu.

Bu arada eski kızarkadaşınla kuzen in balayından dönmüş olmalılar araları nasıl ve sana nasıl davranıyorlar. Yanlış anlama eğer sana karşı hala bir tepkileri yoksa daha da olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

Git ama fazla durma. Biraz görün kuzenine yeterli...

+

arkalarda bı yere gecersın kuzenı tebrık eder benım onemlı bı ısım war erken cıkarım dersın

sonra caktırmadan bı yerden fıyarsın sonrada kendıne 2 tane mıller al ıc bıde sıgara yak bıras yuru yolda bos bı yerde cığlık at

maganda gıbı atma sakın efendı olsun takıl bıras ole yolda yururken kız arkadasını felan ara muhabbet et rahatlarsın bu arada

ewın yolunun yarısına gelmıs olursun sonrada bı taksıye bın yorulmadan ewe gıt yatağa uzan tv felan ızle bı dus al bıras cıps ye

kola ıc saat gec olur bu arada sonra yat uyu

way bee ne yazdın ama beaa

• ulan herıf benım bu deıklerımı yuz kere yapmıstır tarıhe hıc bakmadım beaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy

quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

herkese tekrar mrb arkadaşlar. kusuruma bakmayın konu ile ilgilenemedim.kız arkadaşımla biraz evde bulunmak istemedik yeni geldim sayılır bu sabah zaten.tatildeyken nete girdim hatta forumada ama bu konuyla eve dönünce herkese açık açık anlatırım diye bakmadım açıkcası.

arkadaş düğüne birlikte gittik dediğim gibi. biz ailemden ayrı gittik yani sadece kız ark. ım ve ben gittik birlikte.neyse girdik içeri felan bu arada içimde kalmasın paylaşayım sizinle ama yanlış anlamayın ukelalık yapmak gibi bir niyetim yok, biz kız arakdaşımla öyle uyumlu, şık ve asil girdik ki böyle tüm salon bize böyle boydan felan baktı çok hoşumuza gitti vallahi yalan yok

neyse işte kuzeni tebrik ettim ve içerde de birkaç akrabayı arkadaşı dostu gördüm.bu arada kız arakdaşımında başına amcakızlarım toplanmış konuşuyorlar. sonra çıktık düğünden işte.bu arada aklınıza takılmasın eski kız arkadaşımla göz göze flan hiç gelmedik, sadece tebrik ettim o kadar konuştuk sayılmaz bile zaten.

ben arabada dönerken böyle bir kız arkadaşım olduğu için içimden defalerca allahıma şükrettim vallahi yalan yok. kız arakdaşım için zor bir durumdu orada benim eski kız arkadaşımın ve kuzeninim düğünü felan, biliyor tüm gözler üstümüzde. ama buna rağmen öyle asil, güzeldiki birde yüzünden hiç tebessümü eksik etmedi.çok onurlandırdı beni vallahi.düğünde sanki birdaha aşık oldum ona o kadar söyleyeyim.

tekrar herkese teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.

kafa mı buluyorsun sen mileltle burada? ne mide varmış kuzeninde de sende de kızda da... tam aile rezaleti.

arkadaşa katılıyorum şimdilik durumlar iyi gibi olabilir ama unutma 2 kişinin bildiği sır değildir allahın sopası yok sen kendini kandırma kızı sevmiştim filan diye bas baya kızı beğenmissin cinsellik yaşamıssın sora bi olaylar olmus ayrılmıssınız seven adam unutmaz bunu unutma neyse konuya donelim 2 kişinin bildiği sır değildir demiştik yarın kuzenin çocukları olacak belki de senin gibi 20 li yaşlarda bi delikanlı çocukları olarak ve bi şekilde öğrenecek bu olayı ben asıl o çocuğu düşünüyorum kendi başıma gelimiş gibi düşündüm ve bi anda kaynar sular başımdan doküldü çünkü yapacak hiç bir şey yok olan olmus alan almıs veren vermiş ve hiç bi şekilde söz hakkı düşmüyor çocuğa bunu sonucunda çocuk büyük ihtimalle anasında ve senden soğuyacak kuzenin olayı biliyorsa babasındada soğuyacak allah kurtarsın derim başka birşey diyemem insanın anasına sarılıpta canım anam diyememesi ne kadar kötü olur bir düşün bende çok büyük yanlışlık yapılmış..

• haziran gecesi 2 abi seninde başına gelmeyen kalmamış ha
  • kuzen ve karısı cocuk sahibi olacak cocuğu kabul edeyim etmeyim mi diye topik açılacak
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.