msn e ekle konuşalım diyen arkadaşım.eyw sağol fakat ben kibarca sana teşekkür edeyim sadece anlarsın sen beni eminim ;)
anladim ben anladim belki kafan dagilir diye demistim ama neyse hadi gorusuruz
Bence kesinlikle gitmelisin.O senin kuzenin , böyle şeyler aranızı bozmamalı.Zaten kıza karşı duygun kalmamış.Güzel bir ilişkin varmış.Yeni kız arkadaşını al beraber gidin.Ve orada öyle davranki hem kız arkadaşın hem kuzenin yanlarında oldugun için guven hissetsinler.Kendini çekersen daha kötü olur.Hem kuzenin hem şimdiki kız arkadaşın şüpheyler bakarlar sana..Düğünde kız arkadaşının ve kuzeninin yanında ol..
ya kimse senle kafa falan bulmuyor ama bende okurken madem kuzeninle bu kadar içli dışlısın eski sevgilinle kuzenin birbirlerini görmüş olması lazımdı bende katılıyorum arkadaşlara hadi diyelimki görmediler olabilir. sana cinselikle ilgili sorulan sorulara kızma çünkü cinsellik benim nazarımda ve türk insanının genel nazarında önemli birşey hatta çok önemli. hiçbir türk insanı eşinin kendisinin dışında başka biriyle birlikte olmasını istemez, öyel birşey olsa bu saatten sonra kuzenin yüzüne nasıl bakacaksın. düğün meselesine gelince kesinlikle gitmelisinkuzen diyorsun yabancı değil ama fazla durma ayrıca topik açılacak kadar önemli değil senin gibi dünyaya bakan birisinin yani durmadan kızarkadaşı olan birisinin fazla kafaya takmaması lazımdı olan olmuş düzeyli bir ilişkiydi de çık aradan.
ayrıca şunu hakettin
abi bu arada düğün ne zaman yaa????? söylede bizde ona göre artık git yada gitme diyelim ayrıca düğüne gidersen neler olduğunu mutlaka topikte paylaş yoksa ayıp olur bak bu kadar insan senin için seferber oldu, eğer gitmezsen de neler olduğunu anlat ve neden gitmediğini. hadi kolay gelsin...
aradkasların dediği gibi git 1-2saat takıl görün kuzenine gelmewdi demesinler .. Ama kız seviyorsa baska mesele..
Çok zor bir durum ama bencede kuzeninin düğünü sonuçta gitmemek olmaz kuzenine bi görün..
görün biraz kuzenine içki filan iç sora içki dokundu ben eve gidiyim filande çık git
Git, başkasıyla evlenecek olsa nasıl davranacaksan öyle davran. Yaşanan anılar kuzeninle evleniyor diye değil, ilişkiniz bittiği için artık her ikinizi de bağlamaz. O'nu görünce aklına anılarının gelmesi normal, bunu tabiki engelleyemezsin ama bunu yansıtmamalısın, karşı tarafa güven vermelisin. Aklı başında hareket etmişsin, bunu devam ettirmelisin *bence*. Hiçbirşey yaşanmamış gibi davranmalısın, unutmasan da unutturmalısın. Artık o senin yengen unutma!
Düğüne de git, tebrik de et, göz göze de gel, saygını da göster. Bu kadarı başarabilirsin sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: erdemakbıyık
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Orjinalden alıntı: kskteen
peki eski kız arkadaşın bile bile lades mi dedi..SEnin evini hayatında hiç mi görmedi apartmanının hiç mi önünden geçmedi bana biraz senaryo gibi geldi ama neyse
Katılıyorum
kafamı buluyonuz siz benimle şimdi.bizim derde bak adamlar senaryo diyor.yaa istediğiniz gibi takılın siz ok...
olayları foruma biraz değiştiripte yansıttığın kanısındayım. bu devirde eğer bir kızla 1,5 sene çıktıysan , o kız senin değil evinin yolunu bilmemek evinin içinde kaç tane oda olduğunu dahi bilir...
(o kaadar bağımız kuvvetlidir güven dostluk anlamınad kuzenle.) bu senin yazdığın cümle parantez içindeki. ... benim bildiğim böyle dostluklarda kişi dostunun attığı her adımını bilir ( annesi, babası bilmezken )... yediği her haltı bilir...
bu durumda herşeyi daha açıklıkla anlatırsan insanlar sana daha iyi yardımcı olur....ama hala yazdıkların gibi olduğunu iddaa ediyorsan durumu... benim yazdıklarımın kusuruna bakma.
@ozenc_ozenc msj silersen iyi olur.başka yorum yok sana...
@khalistrom arkadaşım neden banı hakkettin dedin bana alamadım.ben hiçmi hiç istemezdim böyle birşey olsun.ben ne yaptım ki şimdi. bu arada daldan dala durumu yok bende. her ilişkim seviyeli ve ciddidir.gönül eğlendirme zamanlarını çoktak geçtim ben;) bu arada tabikide bu kadar yardımcı olmak isteyen insanı durumdan haberdar ederim.
birde bu aralar sık sık gizli no dan arayıp dinleniyorum.aklıma kötü şeyler geliyor.telefonuma hiç çağrı atan yoktur yada gizliden arayan.sevmem zaten böyle şeyleri herkes bilir.ama bu aralar daha dorusu dün gece hatta sabaha doru 6 gibi yattım.tele baktım 16 cevapsız arama var hepside gizli.hayırdır inşallah yaa kötüye yormak istemiyorum.allah korusun oysa eğer.belkide kız arkadaşım beni denemek için arıyordur dicem ama yok yapmaz öyle şeyler güvenir bana.töbe töbe yaaa..iyice kafa ütü takılıyorum birine patlamazsam iyi olacak...
eyw ;)
quote:
Orjinalden alıntı: leboss1
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Orjinalden alıntı: kskteen
peki eski kız arkadaşın bile bile lades mi dedi..SEnin evini hayatında hiç mi görmedi apartmanının hiç mi önünden geçmedi bana biraz senaryo gibi geldi ama neyse
Katılıyorum
kafamı buluyonuz siz benimle şimdi.bizim derde bak adamlar senaryo diyor.yaa istediğiniz gibi takılın siz ok...
olayları foruma biraz değiştiripte yansıttığın kanısındayım. bu devirde eğer bir kızla 1,5 sene çıktıysan , o kız senin değil evinin yolunu bilmemek evinin içinde kaç tane oda olduğunu dahi bilir...
(o kaadar bağımız kuvvetlidir güven dostluk anlamınad kuzenle.) bu senin yazdığın cümle parantez içindeki. ... benim bildiğim böyle dostluklarda kişi dostunun attığı her adımını bilir ( annesi, babası bilmezken )... yediği her haltı bilir...
bu durumda herşeyi daha açıklıkla anlatırsan insanlar sana daha iyi yardımcı olur....ama hala yazdıkların gibi olduğunu iddaa ediyorsan durumu... benim yazdıklarımın kusuruna bakma.
dostum samimiyetimden neden şüphe etme gereğinde duruyorsunuz. neden böyle birşey yapayım.bak sana anlatayım kafana takılanları...
kuzenle dosttuz işimiz gücümüz ters gider gider morelimiz bozulursa gece çıkar içeriz vs... ama günün 24 saatini birlikte geçirmiyoruz. hatta görüşemediğimiz haftalar bile oluyor. evlerimiz yakın değil ayrı ayrı semtlerdeyiz anca dışarıda planlı ayırabildiğimiz günlerde buluşup görüşebiliyoruz. ama aramızda sıkı güven dostluk vardır.ben dosttum diyince her saat birlikte olduğumu düşündün sanırım biraz. ayrıca ben ben eski kız arkadaşımla ayrıldığım gibi o hemen çıkmaya başlamadı ki.arada epey süre var.ben ilişkimden ona anca iyi gidiyor işte, iyi anlaşıyoruz, fikirlerimiz paraler sende durum nasıl vss oda bana aynı laflar genel vs.. o kadar da ismi cinsi hiç konuşma olmadı olmazdıda zaten.hem bilse bilse en fazla ismini biliyordur o kadar zaman aradan geçen süre sonunda unutmuştur ne bileyim ben artık o kadarını.
bak zaten o evlenme durumuna gelmiş ve bende sevgilimle gayet gelecek kurabilirim bu kız için diyorum böyle bir muhabbetten sonra hadi buluşalım tanışalım vss lafı oldu. yoksa onun veya benim birbirimizin her kız arkadaşımızı bilmesi yada durmadan zırt pırt hadi tanıştıralım durumu yok. yani kuzenle öyle bir şeyimiz yok.anca işte görüşürüz gezeriz tozarız.kız arkadaşlarımız var mı var bitti o kadar lafını pek etmiyoruz ki.nasıl analtayım ki daha.çok bile anlattım aslında :P
bu arada tabiki evimi biliyor.hatta odamın neresinde ne olduğunuda biliyordur eminim. ama onlar birlikte ilk defa geldiler bizim eve.ee dedim zaten yolda durumu anlamıştır diye kız.
neysee yaa o kadarda açıklama yapıyorum. aslında ben şuan ne kafadayım hangi dertteyim sizin dediğinize bak diyorum içimden.
eyw.
Eyvallah
şahsen eski kız arkadaşımın düğünene gitmiştim. hemde aç gitmiştim birde açık büfeymiş baya karnımı doyurmuştum
Böyle bir durum başıma gelse, ne düğüne giderdim nede ikisiyle birdaha görüşürdüm, kendi psikolojim açısından bunları yapardım, başkaları birşeyler düşünecek veya şu şöle olacak diye istemediğim birşeyi zorla yapmam,
senin konumuna gelince buradakilerin görüşünden çok sen gitmek istiyormusun yoksa istemiyormusun önce bunu anla, yoksa çok zor olur senin için kimseyi takma herşeyden önce başkalarını değil kendini düşün, psikolojik olarak zararlı çıkma,
umarım atlatırsın bu durumu
Saygılar.
(Kıza hala aşık galiba kendine bile itiraf edemiyor ..! ) Gibi geldi bana..Yada ben öyle hissettim..Yoksa hiçbir insan bu kadar kendini germezz.Sonuçta 2 yol var ya gidecen ya gitmeyecen.
git tebrik et, sen bu sırada hiçbişey olmamıs gibi davran
1.ci kuzenin biliyor aldırmıyor 2.ci eski kız ark. biliyor aldırmıyor veya unutmus veya baska bir sebeb var kızda yalan söylemiş olabilir neyse 3.cü onlar umursamıyorsa bu olayları sen neden kafanı yoruyorsun;
git tabi aslan gibi basını önüne eğme düğünlerine tebrik et biraz otur sonra git,
bence ayıbı kuzenin yapmıs ama mutlaka bir gün gelip seninle konusacaktır o günü bekle, mutlaka merak edecektir olayı senden duymak isteyecektir
@melankolik dostum vallahi çok basit ordan konuşmak yerimde olman lazım ne diyeyim. benim sevgilim var zaten neysee.. eyw ;)
@caver sanırım haklısın dostum.genel olarak herkes senin görüşünde. vardır bir bildiği bu kadar herkesin. gidicem sanırım. eyw..
quote:
Orjinalden alıntı: caver
git tebrik et, sen bu sırada hiçbişey olmamıs gibi davran
1.ci kuzenin biliyor aldırmıyor 2.ci eski kız ark. biliyor aldırmıyor veya unutmus veya baska bir sebeb var kızda yalan söylemiş olabilir neyse 3.cü onlar umursamıyorsa bu olayları sen neden kafanı yoruyorsun;
git tabi aslan gibi basını önüne eğme düğünlerine tebrik et biraz otur sonra git,
bence ayıbı kuzenin yapmıs ama mutlaka bir gün gelip seninle konusacaktır o günü bekle, mutlaka merak edecektir olayı senden duymak isteyecektir
dostum katılıyorum sana bencede hiç bişey yokmuş gibi davranmaya çalıs çünkü daha sonrada bir sürü yerde göreceksin onları biraz sabret
quote:
yaa arkadaşlar kuzen durumu biliyorduk artık herhalde dimi akıl avr mantık varr.evlilik durumuna gelmişler.eski kızarakdaşım olduğunuda biliyor hayla bana davetiye atıyor adam. bunlara takılan yok sizde takılmayın sıkılmasın canımız zaten iyi değil şuan psikolojim.beni analyan akıl veren birileri çıkar diye açtım topici ama yönü değişiyor sanki.
neyse arkadaşlar sizce gideyim mi gitmemeyim mi.açıklayın akıl verinn. biraz kafamda netleşsiz berraklaşsın olay. en azından içimde birşeylere kanaat getirmiş halde gideceksem gideyim yada gitmeyeyim. işte bu simileyin yaptığını yapmak geliyor içimden.birde ben bunları yazarken dışarıda bir aşiret düğünü sesinin verdiği bir sinir var ki sormayın öfkeme öfke ekliyor...
arkadaşım bak ben sana elimden geldiği kadar cvp vereyim. öncelikle o düğüne gideceksin başka şansın yok. biri kuzenin diğeri yengen olacak. yarın evine gidemezsin düğüne gitmezsen birdaha ikisininde yüzüne bakmaman gerekir. neden dersen ben kendimi kuzeninin yerine koyuyorum neden gelmedi hala birşey mi hissediyor karıma karşı diyebilirdim. ayrıca kızda birdaha yüzüne bakamayacak duruma gelir o düğüne gitmezsen iyice utanır senden. sen aynen kız arkadaşını alıp gideceksin hatta gerekiyorsa sonuna kadar kalacaksın düğünde hatta başlamadan yardım edeceksin kuzenine. bunları yapmazsan asıl kötü sonuçlar doğurabilir. sen ne kadar rahat olursan çevrendekiler ve eski kız arkadaşında rahatlayacaktır ve zamanla da unutulacaktır zaten ama bunları yapmak zorundasın kimsenin üzülmesini istemiyorsan kolay gelsin şimdiden