< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 23 Şubat 2023; 20:33:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evlenene kadar sevgilim olmazsa evleneceğim kızın da sevgilisi olmaz demi?
-
-
nah diye bir kelime vardır ondan çıkar.
-
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet öyle hiç sevgilimiz olmamış olabilir onların olmuştur.
Sevgilisi olmamış kızı türkiyede bulamayız yani bekarız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim elime kız eli değmemiş ise onun da eline erkek eli değmeyecek. İşte o kadar!
20 yaşında birine göre çok büyük laflar. en son ortamlar 2000in başlarında bozulmaya başlandı. 2010 dan sonra bir çok şey garip şekilde "normalleşme" aşamasına girdi. 99 senesi lisede çıkma teklif edilmişti. çıktık ama okulun arka bahçesine. o da el ele bile dolaşamıyoruz. gerçi bir biz değildik herkesti. esra adında bir kız vardı. elazığlıydı ama sarışın mavi gözlüydü. bilgisayarcı hocamız "macır mısın" sorduğunda hayır demişti. sonradan öğrendim ki 120 yıl önce bilmem ne ruslarından kaçan orthodoks ruslar oralara kaçmışlar.
o yıllarda hiç unutmam işte bursa cumhuriyet lisesinde kızın biri hamile kalmış, okul müdürü istifa etmişti. Sene 98 ... Ecevit dönemi yani ülke başında ULUSAL SOL vardı. ama sonra işte akp geldi... yozlaşma vs...
yani uzun lafın kısası; Türkiye'de öyle kızlar bulamazsın. dergahçılara gitsen onlar daha 6 yaşında başlıyorlar o işlere. sen şimdiden az kullanılmış bulacağına şükretmeye başla. şu anda duvardan duvara halı gibi seriyorlardır
-
28 yaşındayım. Çok mu geç kaldım?
geç kalmadın... daha çok "geç doğdun".
-
Büyük konuşmak istemiyorum ama herkesle yatıp kalkan birisiyle evlenme fikri midemi bulandırıyor.
çok safsın kanka.
trde eline kız eli değmemiş erkek bulmak eline erkek eli değmemiş kız bulmaktan çok daha kolay.
dine o kadar bağlı değilsen git eskortlarla takıl hiç karı bulamıyorsan.
-
bir erkeğin sevgilisiz kalması= çirkinim sosyal yeteneğim param yok
bir kızın sevgilisiz kalması= günde 100 tanışma isteğini reddediyorum veya hiç biri benim standartlarımda değil
-
acı gerçekler ,
10 larca pozisyon
hamile miyim ? Korkusu
birden fazla yatak deneyimi ?
maalesef tüm çevrem böyle. Herkesin hayatı kendine lakin ben böyle biri değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çözüm ne?
Evlenmemek
artık önümüzdeki dünyalara bakıcaksın hocam
-
Aile baskısı olmasa...
Boşver aileyi hiçbir şey senin mutluluğundan önemli değil. Pis ahlaksız karıyla hayatın mahvolur
Bi kizla 100 kisi beraber olur 1 enayinin basina kalır
O enayi de biz miyiz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bi kizla 100 kisi beraber olur 1 enayinin basina kalır
|
nah diye bir kelime vardır ondan çıkar. |
Benzer içerikler
- layt erkek ne demek
- damak yanığına ne iyi gelir
- yüz puanlama sitesi
- yırtık dolar nerede değiştirilir
- terleme hapı kullananlar
- exxen de neler var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X