Şimdi Ara

Evlenene kadar sevgilim olmazsa evleneceğim kızın da sevgilisi olmaz demi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evlenirsen evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

40 yaşından sonra nabıcaz knk evde beslediğimiz kediler cesedimizi yiyecek apartmanı kokudan ayağa kaldıracaz omg

• Diktirmis bile çıkabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu internet çağında bir kızın hiç sevgilisinin olmamış olması o kadar zor ki. Geçen gün bir arkadaş ile konuştuk, oğlu 9-10 yaşlarında, sınıfındaki bir kızla sevgili olmuşlar, sonra ayrılıp başka başka oğlan ve kızla sevgili olmuş bu ikili falan diye anlatıyordu. Seviyeyi sen düşün artık.

Benim yaşımda bir kaç arkadaşta (totalde üç) da bu durumu gördüm aslında bu düşüncede olan tek kişi sen değilsin merak etme. Bunların mantığı da senin ki gibiydi. İlk çıktıkları kız ile evlendiler falan. En son birisinin ağzından keşke böyle yapmasaydım falan dediğin duymuştum. Birisi bariz bir şekilde sağlayıcı beta nedir'e örnek bir hayat yaşıyor. Diğer üçüncü arkadaşın çok da içeriğini bilmiyorum ama onların ilişkilerinde de kız bariz şekilde ilişkiyi kontrol eden taraf.

Sana ve senin nezdindeki diğer genç arkadaşlara hep verdiğim bir tavsiye var. Benim tecrübelerime göre kadınlar kendisinden tecrübeli erkeklere daha çok saygı duyuyorlar. Hele adam biraz da çapkın bir tip ise çok daha fazla hoşlarına bile gidiyor.

Not: 20-30 kız ile çıkıp (bu bizim zamanımızda çok bir sayıydı, şimdilerde az sanırım), sonrasında hiç sevgili yapmamış bakire bulan insanlar da var.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Az kalan bakireleri de alfalar alıyor zaten

Alfalarin parasi ortami gücü saglam bi tek onlar düzgün yasiyor hayati

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alfa mi değil mi bilmem ama öyle bir kesim var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem köyden eline erkek eli değmemiş kız bulacak bana. Darısı sizin başınıza.

• Bu durumu aşamıyorum. Bu durum aklıma geldikçe ulan keşke osmanlı zamanında olsaydıkta kendime 4 tane karı alsaydım diyorum. Adamlar düzenini kurmuş aga sen ne çomak sokuyorsun düzene. Yok cumhuriyet yok laiklik diye diye milleti yozlaştırdılar işte. Kızlar bulunmaz hint kumaşı oldu ama bulduğun kızda geçmişi ne belli değil, kaç operasyon geçirdi o da belli değil, kaç kere diktirdi kaç kere conta yaktı belli değil. Osmanlıda hem kadın alıyon tertemiz görücü usulü, memnun kalmazsan cariyede alabiliyon. 10 numara abi. En azından o zaman erkeklere yarayan bir durum vardı şimdi bakıyorum ne erkeğe ne de kadına yarayan bir durum var. Zaten olaya anatomik olarak baktığın zaman doğrusu böyle. Kadın menapoza girdi mi daha bitti o iş. Anca çene çekersin. En verimli zamanlarında da başkaları götürüyor. Osmanlıda adam hem genç alıyor hem orta yaşlı hem olgun takılıyor. Osmanlı iyiydi abi atalarım işini biliyordu, gerçek medeniyet o zamandı, erkekler değerliydi savaşlarda ölüyorlardı, kadın çoktu. Şimdi millet birbiriyle yarışıyor o 10 tane götürdüm diyor o grup yapıyor diğeri ötekine atlar gibi yapıp yanındakine kayıyor. O diğerinin elini tutuyor ötekinin omzuna atıyor. Bir de bu kepazelikleri yarıştırıyırlar. Alın lan batınızıda, alın medeniyetinizide, alın laikliğinizide dünyanın sonuna doğmuşum bu saatten sonra umrumda bile değil. Bu kepazeliğe katılmayacağım, gerekirse ömür boyu yalnız kalır yalnız ölürüm.

• Beyler patlak kızlara talip olan gavatlar da var. Genelde cok seks yapmis erkekler nedense patlak kızları cok rahat kabul ediyor evlenmek icin. Benim tavsiyem dindar kizla evlenin. Ve evlenmeden once kurana el bastirin buyuk yeminler ettirin, patlak misin degil misin, oral, anal, ciplak yatakta sevistin mi diye bunlari kopek gibi soyler o yeminden sonra. Ama dindar degilse kiz yapmıştır aga. En azindan yatakta sevismistir, pipi yalamistir.

• kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Dilin kemiği yok ki hocam. Evlendikten sonra patlak çıksa ne olacak? Nafaka almadan boşanmaz. Diktirme olayına girmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 25 Şubat 2023; 11:2:13 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pubg Mobile oyna hepsi geçer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chat kısmında flörtleşiyorlar. psikolojim bozuluyor.

• suçu dışarda aramaya gerek yok. eğer o güzel kızlarla beraber olabilseydik biz de olurduk

hanginiz bakir olduğunuz için çok mutlusunuz sanki. bir kız neden kendini bakire olmaya adasın

elimizdeki malzeme bu abi. bizi seçmediler işte

• Yapacak bir şey kalmadı. +18 erotik filmler izleyip kendimi kirleteceğim. Onlar da saf erkekle evlendim diye sevine dursun.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

yalnız ölmek. Yada kendin gibi birini bulmak.

yalnızlığı kabullenmek için sana bir şeyler anlatıyım.

bi bardak sevdiğin alkol , karşına aç Chatgpt sabaha kadar muhabbet et. Bir de bu chat robotunun daha gerçekçisi çıkmış anime kızı gibi. Sonra sınırsız hayal dünyan ile masturbasyon.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.