< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gidiyorum (4. sayfa)
-
-
Hahahahah kim olduğumu herkes biliyor sen eksik kal birader -
Hocam cidden gelirseniz çok mutlu olurum hepiniz davetlimsiniz -
Ok hocamda ben muhtemel mekandan 600 km uzaktayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaAlnına DHFORUM yazıp fotosunu buraya at ben de göt olayım. At bakayım.
Hocam arkadaşın troll olduğunu sanmıyorum.
-
napim harun abla
-
Gördüğüm elbiseyi giyen manken gibi üzerine oturduysa sıkıntı yok. Boyun daha uzunsa ve etek boyu diz üstüne kadar çıkıyorsa yırtmaçla beraber sorun olabilir. Üst tarafta da açık kalırsa bir tutturucu ile kapatılabilir.
Seçim güzel duruyor. Ek aksesuar olarak varsa tek renk bir kemer ile desteklenirse daha güzel gösterebilir kanaatindeyim.
Gazanız mübarek olsun şimdiden
-
quote:
Orijinalden alıntı: hll knkkızım iyi de senin sevgilin yokki
doru
-
En yararlı yorum bu oldu çok teşekkür ediyorum
-
Kudurmaya devam et yıllarca sevgili bulamamış incel seni
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E89925F75Kudurmaya devam et yıllarca sevgili bulamamış incel seni
niye böyle bir şey dedin ki kötü bir şey mi dedim sana şakalaşıyoruz burada harbi ayıp ettin
-
Ağla
-
Sen cidden doktor musun ya? 15 yaşındaki çocuk üslubu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E89925F75Ağla
bu elbiseyle gidersen ağlayan sen olacaksın siyah giymelisin bence
-
Üslubuma dikkat etmem gereken bir ortamda değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Sen cidden doktor musun ya? 15 yaşındaki çocuk üslubu
bu hale kendisi gelmedi eski sevgilisi yaptı bunu böyle
okul hayatını yedi bitirdi çok başarılı bir insan olabilecekken düştüğü konuma bak insan üzülüyor o başarılı kızın bu hale gelmesine ve şuan sevgilisi çok mutlu hayat yaşıyor bu arkadaş ise dhde olmayan sevgilisinin konusunu açıp eski sevgilisinin görmesi için onun dikkatini çekmek için çabalıyor
OHHHHHHH NE UZUN CÜMLE OLDU BE
-
Hahahahahahahah yazık ya -
Ailene sor bir de, onlar beğenirse aile için uygundur diye düşünüyorum. Bana sorarsan iyi gibi duruyor, yanına küçük bir saatle uyum sağlayabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olum bence utanmalısın kendinden. Hep aynı adamsın banlanıp geliyorsun çünkü sen çok vasıfsız birisisin.
-
Bir kere bile banlanmadım kimle karıştırıyorsun bilmiyorum ama sen kendinden utanmalısın terbiyesiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X