Diyah kot tshirt giyersem satanist mi bu kız derler hahahah. Hanım hanımcık olmaya çalışıyorum elbise hoş olmaz mı:( |
Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gidiyorum (3. sayfa)
-
-
Şalvar giy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu biraz 30+ yaş kadın elbisesine benziyor daha çok yaşına göre giyin bence ve o kadar kasmana gerek yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kot tshirt giyiniyorum normalde aile ile buluşmaya böyle gidilir mi bilemedim
-
-
"Yav" nedir yahu :) Erkekler konuşma dilinde ve yazmada özensiz ama bir kadında bu jargon oldu mu şimdi?
Dh gibi bir ortamda prenses gibi mi takılmamı bekliyorsun? -
O da doğru:)
Kendiniz olun. Normalde tarzınız nasıl ise o şekilde giyinin
Bir şey dicem gerçekten hasta mısınız neden böyle rollere girişiyorsunuz kardeşim amacınız nedir?
-
Bu tür kıyafetler hoşuma gidiyor benim kadınlar giyince rengi kapalı olursa dahada hoş duruyor. Sade elbise açık bir kıyafetten daha çok dikkatimi çekiyor benim sevgim artıyor nedense 🤔
Kıyafet pijamadan hallice. Koyu yeşil tonlarda bir elbise tercih edin
Ancak şunu önemle uzerine basa basa soyleyim evlendikten sonra tarzınız ne olacaksa ona uygun giyinin. Evlendikten sonra dekolte giyecekseniz ve bunu değiştirmeyi düşünmüyorsunuz oyle giyinin ki hem siz hem karşı taraf gerçekçi bir mutluluk yasasin. Yani ya kendiniz gibi giyinin ya da değişebileceğiniz ölçüde giyinin. Eger karşı tarafın kıyafetinize karisamayacagini düşünüyorsanız o ölçüde giyinin. İnsanların sonradan değişir izlenimi edinmesine müsade ederseniz ve degismezseniz sikinti oluyor tecrübeyle sabittir.
güzelmiş çıtı pıtı -
kızım iyi de senin sevgilin yokki
-
atayım fotoğraf istersen allahım yarabbim neden sevgilim olmasa böyle bir konu açayım
-
Ne diyon birader?
-
Genel hayatımda dekolte giyen biri değilim bu elbise bile açık kalıyor tarzıma o yüzden sıkıntı yok
-
Alnına DHFORUM yazıp fotosunu buraya at ben de göt olayım. At bakayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X