< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevgilim terk etti yeni birini buldu çalışamıyorum beyler bi akıl verin be (3. sayfa)
-
-
Kralsın Aykut hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyilik hocam. Yavaş yavaş oturuyor gibi düzenim. Bakalım nolcak, hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah kral, irtibatta kalalım buralarda yine, iyi çalışmalar...
Saolun hocam iyi çalışmalar size de :)
Sana da arkandan ayrıldın diye ucuz desinler o zamanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ok boomer.
Instagram ergen jargonuyla ok boomer yazan birine laf anlatılmaz.Ustteki kiz arkadasamiz erkekleri çok fazla yukseltiyor.Onlara yanlis yapilamayacagini yanlis yapan hemcinslerinin ucuz olduğunu söylüyor.Niye cunku elemanı bırakmış .d.Konuyu açan arkadasin bos bos kafelerde takıldığım kızlardan degildi demesine bir şey dememiş ama.Cunku erkek takılabilir zaten kızlarla ucuz olmaz.Konuyu açan kişinin ilişkisi ciddiymis falan cok deger veriyormuş.Ama belki bu elemanın takılıyorum dediği kızlardan bazıları onun için de ciddi düşünmüştü o zaman buna da mi ucuz diyelim.Anlaman icin 2 3 kere söyledim.
Olum takma bu kadar sal ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: PrenseselaO kıza yakıştırdığın sifati sana iade ediyorum.Bundan dolayı ceza yiyecekler senin de yemen lazım.Hadi erkekleri geçtim bir hemcinsim olarak sen oyle dersen zor biraz bu zihniyeti düzeltmemiz.Insanlar hayatını istedigi şekilde yasar.Isterse her gün sevgili değiştirir.Yargilayamazsiniz.Kaldı ki o kız değil de erkek olsa kimse ucuz sıfatını yapıştırmayacaktı.Burda erkek de olsa aynı şeyi derdik demeyi bırakın.Kimse erkeklere bu tarz yakıştırmalar yapmıyor ayni durumda.Dediklerinin geri kalanına katılıyorum.Birisi icin hayatinin en önemli zamanlarını bosa harcamak akıl karı değil.Tavsiyelerin güzel
ucuzluğun cinsiyetle alakası yok buraya bir kız yazsaydı ve aynı konuda bi erkekten bahsetseydi o erkeğe ucuz derdim. saçmalamayın lütfen bu işlerin kızla erkekle alakası yok. bu konu üzerinde kızın bu davranışı bir erkekte yapmış olsa benim gözümde ucuzluktur. Bu arada arkadaşşş tıp kazanmış çok sevindim çünkü bende tıp kazandım o yazıda bahsetmştim biri için 1 senem gitti diye bende mezun senemde kazandım. meslektaş olmuşuz ve cçok sevindim ayrıca kız aklına bile gelmiyormuş eee ben demiştimmmmm :D
-
konuyu yeni gördüm de olm 8 ay bile çok ne yıllarcası
-
Günümüz ilişkileri çok toksik gerçekten.gerçekten sevgiyi hak eden insan çok az.benim gibi saflar da baya fazla :( yanlış insanı deliler gibi sevip hayatını mahvetme potansiyelinden bahsediyorum.yalnız o kadar aptalım ki hâlâ seviyorum :( üzülmeyi hak ediyorum sanırım :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklına bile gelmemesi normal ve doğal bir durum.Kız "ucuz" olmasa da aklina gelmezdi artık.Sadece sizi kastederek söylemedim.Erkek olsa eminim kimse ucuz demezdi.Ikide bir farkli kızlarla takılan erkeklere helal kocuma diyen,aynı erkeğin kız versiyonun adını çıkartan(toplum içinde saygınsız duruma düşüren) bir milletiz.Kimse kandırmasın cinsiyete alakasi yok diyerek.Cinsiyet eşitsizliğinde son sıralardan zaten.Boyle olmasının en büyük sebebi de yine geri zekalı kadınlar.Bu duzeni en çok onlar devam ettiriyor
Feminizmi entübe edip yasatmaya calisirken 5 saniye icinde oldurmek bu olsa gerek. -
Biri gider, biri gelir ve her gelen gidenden daha iyidir. Zaten iyi olsa gitmezdi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X