Şimdi Ara

Sevgilim terk etti yeni birini buldu çalışamıyorum beyler bi akıl verin be (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
10
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah beyler neler atlatılıyor bu da geçer sağ olun önüme bakıcam artık
  • Şu ülkede cidden yaşamaya değer kılınacak bir kadın bulamazsın.Çoğu sadakat nedir bilmez.Acını arttırmak istemem ama ilişkiniz varken bile muhtemelen boynuzlanmışsındır.Tabi bu mesajlaşma boyutunda olmayabilir birinden hoşlanıp bakışmış olabilir veya kafasında ilişkinize zarar verecek türlü türlü düşünceler kurmuş olabilir.Çoğu milletten farklı insan tanıdım ama yok arkadaş bu coğrafyanın insanı birine ihanet etmeden duramıyor.Ahlak kurallarını türlü türlü şeylere bağlıyoruz ama bence ahlak dediğimiz şey insanın kendi vicdanıdır.Etrafımızda o kadar vicdandan yoksun insanlar var ki kime güveneceğini kime güvenemeyeceğini düşünmeye başlayınca veya insanların karakterlerini analiz etmeye çalışınca sonsuz döngüye giriyorsun.Üzme kendini kardeşim illa üzülmek istiyorsan benim için üzül çünkü yediğim boynuzların haddi hesabı yok.O kadar tecrübe edindim ki karşı cinsle selam verecek derecede bile münasebete girmiyorum.
    Son olarak:

Bazı şeyler hakkında tecrübe etmeden karar vermek imkansızdır. Yalnız, tek bir şey söyleyeceğim; manevi yoksunluklara dayanmak, fiziksel acılara dayanmaktan çok daha zordur.

Ölüler Evinden Anılar, Dostoyevski

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doffer -- 7 Kasım 2018; 19:6:43 >
  • Mezunken çoğu kişi bunları yaşıyor hocam her şeyi bırakıp devam etmen lazım sınavı kazan belki sonrasında şehir dışı yazarsın yeni bir sayfa açmış olursun her şey unutulur.
  • Bence ilk olarak, yanına bırakmam şurayı kazandığımda çok pişman olucak gibi saçma sapan düşüncelerden uzaklaş. Senin hayatın ve kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Her zaman kendini düşün. Kendin için çalış. Muhtemelen sene sonunda zaten aklına bile gelmiycektir acaba pişman oldu mu diye. Kızın umrunda olucağını da sanmıyorum zaten o zamana kadar kimler gelir kimler geçer hayatından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ichabod kullanıcısına yanıt
    hocam cidden masal gibi hayatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz abartmış olabilirim ama düşündükçe huzur geliyor bana

• hocam nereyi kazandiniz. Bilen var mi merak ettim bayagi hortlattim konuyu kb

• Ulan Varya 2 sayfa moral verdim bir baktım 2 senelik konu sildim geri ama merak ettim naptı acaba

• Harbiden meraktayım ben de, okuyunca içerledim.

• ya niye bunları uplayıp moralimizi bozuyorsunuz

• Vay be, dün gibi hatırlıyorum yazdıklarımı 2 sene geçmiş :) Ben de merak ettim son durumu.

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt

O kıza yakıştırdığın sifati sana iade ediyorum.Bundan dolayı ceza yiyecekler senin de yemen lazım.Hadi erkekleri geçtim bir hemcinsim olarak sen oyle dersen zor biraz bu zihniyeti düzeltmemiz.Insanlar hayatını istedigi şekilde yasar.Isterse her gün sevgili değiştirir.Yargilayamazsiniz.Kaldı ki o kız değil de erkek olsa kimse ucuz sıfatını yapıştırmayacaktı.Burda erkek de olsa aynı şeyi derdik demeyi bırakın.Kimse erkeklere bu tarz yakıştırmalar yapmıyor ayni durumda.Dediklerinin geri kalanına katılıyorum.Birisi icin hayatinin en önemli zamanlarını bosa harcamak akıl karı değil.Tavsiyelerin güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 24 Ekim 2020; 5:21:50 >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    Son 3 cümle harici çöp.

ne diyo bu Sevgilim terk etti yeni birini buldu çalışamıyorum beyler bi akıl verin be 

Sevgilim terk etti yeni birini buldu çalışamıyorum beyler bi akıl verin be

• hocam hırs yap bounu kazan ordan kız arkadaşı yaparsın bogaziçinde fotograf çekip yanlışlıkla ona at sonra de aa pardon sana atmışım

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    NCAKJCSMCKDKKEKDKDMXXK

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır görmüyorum hocam nasılsın?

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Çok şükür hocam, siz nasılsınız iyisiniz inşallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.