Şimdi Ara

Sigarayi Biraktim 13. gün ama dün nargile ictim :( psikolojik yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 gün önce sigarayi biraktim hic icmedim ama dün nargile ictik arkadasla sizce bosami gitti 13 günüm, psikolojim rahat degil yardim edin...

• Tabii ki boşa gitmedi sigarayı bırakıp nargile içmeye devam edebilirsin ama çok sık içmemelisin. Zaten zaman geçtikçe kendin de göreceksin ki nargile tıkayacak seni rahatsız etmeye başlayacak. Onu da içmek istemeyeceksin. Dumansız bir hayat kaliteli bir hayat tarzının en önemli şartıdır.
  • ama nargiledede nikotin var simdi bozmus olmadimmi , bide nikotin var diye canim sigara ister diye korkuyorum.
  • Olsun. Her gün nargile içmiyorsun ki. Bir sonrakini 1 ay sonra içersin. Ayda 1 nargile kim içmez ki. Sigara tiryakisi çok var ama nargile tiryakisi görmedim. Her gün nargile içmeden yapamayan biri tanıyor musun? Mesela sigarayı bırakmışken spora da başlarsan (eğer yapmıyorsan) hayat kaliten inanılmaz artacak.
  • @PcCopat haklısın da, sigara bırakanların belli bir sürü hiçbir şekilde sigara, nargile gibi tütün ürünleriyle vücuda nikotin vermemeli. Yoksa vücut nikotin istemeye devam eder diye biliyorum.
  • vücut gelistirmeye yazildim zaten, benim demek istedigim sadece okadar gün sigara icmedim bozmus gibi hissediyorum herseyi o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

@PcCopat haklısın da, sigara bırakanların belli bir sürü hiçbir şekilde sigara, nargile gibi tütün ürünleriyle vücuda nikotin vermemeli. Yoksa vücut nikotin istemeye devam eder diye biliyorum.

İraden kuvvetliyse sorun olmaz. İnsan kendine söz geçirebilmeli. O kadar zor bir şey değil... Ama bir tiryakinin 13 gün sigara içmemesi başarılı bir çabadır. Boşa gittiğini göstermez. Ben Mersinli.'nin iradeli olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Bundan sonra da istemezse içmez ve bırakabilir.

Bir de genetik faktörü önemli. Bazı insanlar içer içer bağımlı olmaz, sırf tat ve zevk için içer aromalı sigaraları, puroları vs. Ama ayda içtiğin 1 sigara da seni bağımlı yapar mı sorgulamak lazım, ben öyle düşünmüyorum. Ama bazı insanlarda bağımlılık yatkınlığı fazla, bırakmaları zor olabiliyor. Ama mümkün tabii, istek önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben birseye cok cabuk bagimli oluyorum ama birsey istersemde illaki yaparim. canim istese cildirsamda icmem artik asla sigarayi cünkü cok kararliyim benim icin öldü sigara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

Evet ben birseye cok cabuk bagimli oluyorum ama birsey istersemde illaki yaparim. canim istese cildirsamda icmem artik asla sigarayi cünkü cok kararliyim benim icin öldü sigara

İşte budur. Tebrikler.
  • ama iste nargile ictim diye bozdum diyorum kendime zevkliydi cünkü para biriktirir gibi sayiyodum gün gectikce daha cok gurur duyuyordum kendimle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.