Şimdi Ara

Bim 55'' Televizyon 5.999 TL - A101 55'' Televizyon 6.299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
4
Favori
6.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın a101 cumada bime geliyor bimdekinin modeli yazmıyor hiç bir yerde onun için kıyaslayamadım ama dijitsu mu sizce alınır hi-level mi ? ikisinden birini kesin alacağım inşaallah dükkanda mikroskopu bağlamak için haftada 1 günde diğitürkten maç izlerim ikisinin de boyutu aynı arada 300 tl oynuyor siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

www.a101.com.tr
    Aldın Aldın 21 Kasım Broşürü – A101
    https://www.a101.com.tr/aldin-aldin-gelecek-hafta-brosuru

• Hi-level’in 2020 versiyonunu aileme almıştım 50 inch olarak versiyonu daha yeni tv hakkındaki yorumlarım tam fiyat/performans ürünü.Çok fazla beklentiniz yok ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Ses konusunda biraz zayıf,işletim sistemi gunu kurtarıyor ama beklentinize bağlı.Bunun dışında renkleri göstermesi ve hareketli sahnelerde fiyatından beklenmeyecek oranda iyi ayrıca bu süreçte sorunsuz olarak kullandım.
  • Netflix vs lisansı var mı bunların
  • hi level toshiba seg regal hepsini vestel üretiyor diye biliyorum. malesef ülkenin durumu ortada . mecbur alacak millet

• daquied kullanıcısına yanıt

Broşürde vestel üretimi gözüküyor o zaman var

• A101 hilevel uhl710 720 Vestel üretimi yani Vestel garantili.Kurulum ücretli.Tv VA panel.Smart uygulamalar hızlı
  • Dijitsu'nun android sürümü güncel yani bir süre daha sizi götürür ve muhtemelen Exxen BluTv vs den de yayın izleyebilirsiniz. Hi-level için aynı şeyi söylemeyeceğim bende Vestel var için yüklü uygulamalar sorunsuz çalışıyor ama yeni uygulama kurmak imkansız. Ha siz ben 300 az veririm bi Tv Box alır keyfime bakarım diyorsanız Hi-Level alın uygulama derdiniz ortadan kalkar. Akıcılık, kanal geçişleri vs. de farklılık olacağını sanmıyorum.

• Bimdeki tv modeli 55ds8500. 2 hafta önce aldım
  • Bütün hi level tv ler vestel değil vestel olanlar belirtiliyor değişmedi ise mavi kutular vestel.
    Gerisi atmaca elektronik
  • ntman N kullanıcısına yanıt

cumhuriyet televizyonu olsa bayıla bayıla izlersiniz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 19 Ocak 2023; 12:21:20 >
  • Ignite kullanıcısına yanıt

Yok 24 saat dizi seyrediyoruz, TV lerde diziden başka birşey yok.

• Ignite kullanıcısına yanıt

ne diyorusn demek istediğin şeyi aç biraz.

• qtenplus kullanıcısına yanıt

Nasıl hocam memnun musunuz? Kaça almistiniz

• Dijitsuda BT yok, HI-Level de var mı acaba?

• arkadaşlar vetsel smart tvlerinde şaçma sapan bir işletim sistemi oluyor program kurulmuyor

akıllı tv diye almayın netfliz amazon youtube varmış daha ne diyorsan alabilirsin

vestel garantisi için de alınabilir dijitsu o konuda sıkıntı

dijitsunun android olması büyük avantaj program falan kurabiliyorsun ancak garanti işini iyi tartmak lazım

yoksa büyük ihtimalle panellerin birbirinden pek farkı yoktur

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

afişte vestel oldugu yazıyor

• serqet S kullanıcısına yanıt

yok

• Kumandada netflix tuşu var mı varsa lisans vardır digitsu da android 11 vardı yanlış hatırlamıyorsam kendi servis hizmetini veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayatbayat -- 19 Ocak 2023; 21:41:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.