Playstation 5 Fifa 2023 Sorunu
Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak bilenler varsa çok sevinirim. Arkadaşın hesabıyla giriş yapıyorum ve o çevrimiçiyken ben oynamıyorum.
- Sorum Fifa 2023 de kontrolcü seçerken 1.joystick de mavi ışık yanarken oyunda kırmızı görünüyor ve 2. joystik kırmızıyken oyunda mavi...?
- Sorum Fifa 2023 de arkadaşın Ps5 inde gol falan olduğunda joystickten de ses geliyor file sesi vs ama bende gelmiyor ama başka oyunlarda joystick ten ses geliyor bunu da çözemedim. Fifa 2023 ayarlarında joystick sesi ayar kısmı falan gördüm videolarda ama bendeki ayarlarda öyle bir bölüm yok...
cevaplarınız için teşekkür ederim.
Fissler Vitaquick Blue Point 6 L Düdüklü 4.899TL
Fiyat piyasaya göre baya uygun.
150TL altında yok ihtiyacı olan kaçırmasın.
Turkcell Platinum Getir 25TL
Uygulamadan girip kodu alabilirsiniz. 5.000 adet ile sınırlı.
Kısa Çalışma Ödeneği Prim Borçlanması
Merhaba arkadaşlar, 2020 Mart ayından beri KÇÖ (Kısa Çalışma Ödeneği) alan biri olarak, devlet bu ödeneği veriyor ama SGK primlerimiz iş veren veya devlet tarafından ödenmiyor. Her ne kadar bu durum sağlık hakkından yararlanmayı etkilemiyor olsa da emeklilik süresine ve emeklilikte alacağın maaşa etki ediyor.
Nasıl ki askerlik için prim borçlanma hakkı varsa KÇÖ içinde olmalı bence devlet ödemiyorsa bile en azından kişinin kendisinin ödeyebilmesi için böyle bir yasa çıkarmalı. Bu durum muhtemelen haziran sonuna kadar devam edecek ve bundan olumsuz etkilenen milyondan fazla insan var. Bugün yarın EYT onaylansa ve prim gününü doldurmadıysanız en kötü 1 yılınız gitti.
Normalde hükümet tarafından KÇÖ kapsamında ödenen bu paralar kişilerin işsizlik ödeneklerinden kesiliyordu yada biz öyle biliyorduk o kısımdan emin değilim ama 1 Aralık’ta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kısa çalışma ödeneği işsizlik ödeneği sürelerinden düşülmeyecek. Böylece, kısa çalışma ödeneği alanlar işsizlik maaşından tam olarak yararlanılabilecek.
Lenovomu bir daha asla! ALMAYIN! ALDIRTMAYIN!
|
Acil Yardım Neo V Hiç Şarj Olmuyor !
|
Fabia 2004 special
|
Muhteşem beyinler daima sıradan beyinlerin şiddetli muhalefetiyle karşılanmışlardır. Albert Einstein |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 423
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 25.364 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 171 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar