Şimdi Ara

LAVA Döküm Tava 28cm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba mediamarkt piyasanın baya ucuzuna satıyor 709TL hatta n11 mediamarkt satıcısından da ekstra indirimle alabilirsiniz (Bana 100tl kod tanımlamıştı n11 ben 610'a aldım) ihtiyacı olan kaçırmasın.

Kendi sitesinde 2.203TL

LAVA Döküm Tava 28cm
    LAVA Döküm Tava 28cmwww.lavashops.com
    Lava Döküm Yuvarlak Izgara Tavası Döküm Demir Yekpare Saplı Spring Serisi Çap(Ø)28cm.
    https://www.lavashops.com/lava-dokum-yuvarlak-izgara-tavasi-dokum-demir-yekpare-sapli-spring-serisi-cap28cm.-3526

Bunlarda indirimli olan linkler

LAVA Döküm Tava 28cm
    LAVA Döküm Tava 28cmmediamarkt
    LAVA Yekpare Saplı Demir Döküm Yuvarlak Izgara Tava Çap 28cm Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lava-yekpare-sapli-demir-dokum-yuvarlak-izgara-tava-cap-28cm-kirmizi-1228694.html

LAVA Döküm Tava 28cm
    LAVA Döküm Tava 28cmwww.n11.com
    Döküm Yuvarlak Izgara Tava, Metal Kulplu. Çap(ø)28cm. Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/dokum-yuvarlak-izgara-tava-metal-kulplu-cap28cm-kirmizi-25212773?magaza=mediamarkt

• Hocam arkadaşın üslubu sert olabilir, "adam kandırmayın" kısmı bence de fazla olmuş fakat burası sıcak fırsatlar forumu. Yazdığın ilk mesajı görünce diğer sitelerde minimum 1500'müş de n11'de yarı fiyatmış gibi bir algı oluştu bende. Eğer bir özellik farkı yoksa ha siyah ha kırmızı, bu forumdaki insanlar buna bakmaz. Bebeği olmayan adamların ucuz diye bez stokladığı bir forum burası. Dolayısı ile bu ürünün fiyatını sıcak yapan rengiyse onu belirtmeliydin ilk mesajda. Bu şekilde yanıltıcı olmuş mesaj.

• Çok iyi fırsat
  • Adam kandırmayın. Ucuz diye aldık baktım bütün sitelerde aynı fiyat. İptal çektim 2 kere reddettiler çakallar kargoya verdik diye, kargoya veriş tarihide 3 aralık
  • Migrosta var mı bilmiyorum fakat mağazalarda kontrol edilmeli.1 Alana 1 kampanyası var.

Örneğin bu 2 adedi 1000 lira.Tanesi 500

Lava 26X26 Kare Izgara Tava

https://www.migros.com.tr/lava-26x26-kare-izgara-tava-p-1e89824

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 28 Kasım 2024; 15:38:59 >
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Kardeş ne anlatıyorsun sen? buradan ne gibi bir çıkarım olabilirde seni kandırayım? verdiğim linkler gerçek bir aldatmaca veya kandırmaca yok? ürünün siyah olanını bu fiyat aralığında satan çok var ama benim paylaştığım kırmızı olan rengi? ya velev ki seni kandırmak istedim o zaman sende sipariş geçmeden önce kendi araştırmanı yap ama boş yapma.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Gelince iade edersin hocam. İade talebi oluşturduktan sonra da eve kurye çağırırsın. Ben öyle yapıyorum, madem bir site iptal etmiyor, kargo ücretleri de onlara girsin, ne yapalım.

• serqet S kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşın üslubu sert olabilir, "adam kandırmayın" kısmı bence de fazla olmuş fakat burası sıcak fırsatlar forumu. Yazdığın ilk mesajı görünce diğer sitelerde minimum 1500'müş de n11'de yarı fiyatmış gibi bir algı oluştu bende. Eğer bir özellik farkı yoksa ha siyah ha kırmızı, bu forumdaki insanlar buna bakmaz. Bebeği olmayan adamların ucuz diye bez stokladığı bir forum burası. Dolayısı ile bu ürünün fiyatını sıcak yapan rengiyse onu belirtmeliydin ilk mesajda. Bu şekilde yanıltıcı olmuş mesaj.

• Amazon ' da 603 liraya almayanı dövüyorlar
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

Hocam kimse kusura bakmasın üslubu sert falan OLAMAZ kimsenin kimseye böyle bir lüksü yok! Ben zaman ayırıp bir şey paylaşmışım insanlar faydalansın diye ama karşılığında gördüğüm muameleye bak. Şimdi ben bundan sonra bir fırsat paylaşımı yapar mıyım tekrar sizce..?

Sizin de bu yorumu yapmakla amacınızın kötü olmadığının farkındayım fakat birincisi ben ürünün kırmızı rengine (çünkü LAVA deyince ürünü herkes kırmızı diye hatırlar) baktım onu paylaştım ve bu ürünün siyahı hiç aklıma gelmedi yoksa paylaşırken "arkadaşlar siyahı da var o daha ucuz" yazardım ama aralarında bir fark olduğu açık zira kendi sitesinde de siyah olan kırmızının yarı fiyatında satılıyor. Ve evet paylaştığım ürün n11 ve mediamarkt ta yarı fiyatında hala. ikincisi 2011 yılından beri foruma üyeyim ben ve çoğunlukla sıcak fırsatlarda geziyorum dolayısıyla forumdaki insanların neye bakıp bakmayacağı konusunda da fikir sahibiyim.

Burada insanlar karşılık beklemeden emek verip bir içerik paylaşıyor zamanını harcıyor. İlla bir karşılığı olacaksa bu sadece teşekkür etmek olur, rencide etmek değil. Burada paylaşımı yapan konu sahibi hata yapmışta olabilir ve sen paylaşılan fırsatın fırsat olduğunu düşünmüyorsan bunu nazikçe belirtip gerekli düzeltmeyi sağlarsın.

İyi forumlar.

• Tava uzmanı değilim ama döküm tavalarda üzerindeki emaye kat miktarının fiyatta iki kat fark yarattığını biliyorum. Kırmızı tava lavanın premium serisi ve 3 kat emaye

kaplanmış, böylece deterjanla yıkayabilirsin ve normal tava gibi temizleyebilirsin. Siyah olan seri tek kat emaye ve o emaye çabucak bozulabiliyor ve ürün emaye kaplama özelliğini kaybediyor. Ve evet medimarktaki ürün 3 kat emaye ürün için ucuz fiyattan satılıyor.

• tintebeat T kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün premium seri olduğu yada 3 kat emaye kaplama olduğu nerede yazıyor? Yada siyah olanın 1 kat emaye kaplama olduğu? Ortalığı karıştırmak için değil öyle birşey varsa bakıp öğrenmek isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 2 Aralık 2024; 14:20:1 >
  • tintebeat T kullanıcısına yanıt

Kırmızı olanın 3. kat kaplaması dışındaki boya. Hatta bence kaplama olması daha kötü, kaplamasız döküm candır.

• Bu konu forumda daha önce konuşulmuştu orada açıklanmıştı. Biraz google araştırması yaparsanız kendinizde görebilirsiniz. Zaten Lavanın sitesindeki fiyat farklarından anlayabilirsiniz.

• serqet S kullanıcısına yanıt

Hocam üslubun sert olmaması gerektiği konusunda size katılıyorum. O kısmı, mesajımın geri kalanından ayrı düşünmenizi isterim. Bundan sonrası için paylaşım yapıp yapmama kararı elbet sizin karar vereceğiniz bir iş. Hepimiz burada elimizden geldiğince forumdaşlık kültürüyle hareket ediyoruz. Benim mesajımı şahsınıza değil, sadece paylaşıma yönelik alabilirsiniz, zira ilk mesajımda da üslubu doğru bulmadığımı iletmiştim ki yanlış üslubun doğru sözün celladı olduğunu düşünen biriyimdir. Altta bazı arkadaşlar da emaye kaplamasının daha fazla olduğundan bahsetmiş, biz de yeni bir bilgi edinmiş olduk. Konunuz da buna vesile oldu, kısa günün kârı bu oldu benim açımdan. Teşekkürler emeğiniz için. İyi forumlar.

• Ya arkadaşlar valla kime söveceğimi bilemedim. Sırf lava döküm diye başka link atıp adamı bozmaya çalışmışsınız. Olay renk değil, bu konu lava konusunda da konuşuldu, zaten lava sitesine de eklendi artık. Siyah olanlar tek kat emaye kaplama, renkli olanlar ise 3 kat emaye kaplama.

Aynı ürünü daha ucuza bulamıyorsanız bu sıcak fırsattır. Özelliklerinin farklı olmasını geçtim belki sırf rengi için dahi daha fazla verecek insan olabilir. Mesela ekran kartı alırken iki ürün de aynıyken beyaz renkli olan ekran kartı daha pahalı oluyor kimse de çıkıp bunu alma bak siyahı daha ucuz demiyor :d
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Yine de sövmeyelim arkadaşım boş ver yanlış anlaşılma olabilir.

Bu arada resmi kaynaklara sordum siyah olan dediğiniz gibi döküm üstüne tek kat emaye kaplama yapılırken renkli olanlar 3 kat yapılıyormuş ve siyah olanlar Konkav tabanmış o nedenle fiyat farkı varmış.

Amazon'dan 603tl ye alabilende varsa helal olsun.

• Bu linkteki fotoğraflara baktığımda orada özellikleri görünüyor 3 kat emaye kaplı diyor. Ürün özelliklerinde sadece emaye ibaresi var. Siyah rengindeki fotoğrafta 1 kat emaye kaplı yazıyor.

Bunlar iyi mi kötü mü bilmiyorum açıkçası bende alacaktım ama karar veremedim bu nedenle almamıştım.

LAVA Döküm Tava 28cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 3 Aralık 2024; 16:31:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.