Şimdi Ara

Lenovomu bir daha asla! ALMAYIN! ALDIRTMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu lenovoyu özellikle servis kalitesi iyi diye almıştım fakat aldıktan 5 ay sonra durduk yere adaptörü bozuldu. Servisi aradım adaptörle beraber laptop uda göndermem gerekiyormuş bu durum her ne kadar hoşuma gitmediysede gönderdim ve keşke göndermez olaydım bugün 20 iş günü fln geçti hala sorun çözülmedi. Koskoca lenovo dandik bir adaptörü yurtiçi stoklarından bulamayıp yurtdışı stoklarından sipariş etmiş ve gelmesini bekliyoruz. Müşteri hizmetlerini arıyosun işte efendim yurtdışından sipariş edilmiş henüz gelmemiş.. ee ne zaman gelecek? bilemiyoz efendim. Ben böyle ilgisiz, kalitesiz bir servis anlayışı görmedim. Adaptör nasıl olmaz ya?? netten arayınca bile bir sürü satan firma görüyorum bilseydim böyle olacağını parasını verir alırdım. Allahtan board falan yanmadı yoksa 1 sene beklerdik herhalde. Kusura bakmayın çok sinirliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum müşteri hizmetleri iade raporu yollayalım diyo oda sıkıntı bu seferde aldığın yeri arıycan aynısından elinde olmayacak başka ürün verecek vs vs.. bıktım inanın. Ben bu lenovonun üst yetkililerine nasıl ulaşabilirim varmı başka bir çaresi bunun önerileriniz nedir? şikayet vara açtım kayıt ilgilenen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serqet -- 5 Haziran 2014; 10:45:01 >

• geçmiş olsun bende oyun için lenovo z510 almayı düşünüyordum ta ki monster'la tanışana dek gerçekten çok iyi ilgileniyorlar
  • bende oyun icin y510p model almıştım.ilk lenovo ile tanısmam orda basladı.cok sıkıntılı bir model.geri iade edebildim sonunda.paramı aldım kurtuldum.bir daha almam lenovo yu.hele teknik servis de musteri hizmetleri elemanları varya.tam embesil gibi.hede hödö konuşuyorlar.hic bi bilgileri yok.bişeyden anlamiyorlar.
  • Bende Lenova alacaktım Vatana gidip inceleme yaptım ardından hp pevalion 15 aldım 8 GB ram gt 740m li 1600 Liraya.
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    20 iş günü geçince zaten bildiğim kadarıyla sadece değişim veya para iadesi istiyorsun. Sana Doa raporu gönderiyorlar. Raporla birlikte cihazı aldığın yere gönderip para iadesi veya değişim isteyebiliyorsun. Niye iade raporu isteyip aldığın yere götürüp para iadesi istemiyorsun ki. 20 iş gùnü geçtikden sonra ya değişim isteyeceksin yada ürünün onarılmasını bekliceksin zaten.

Yaklaşık 2 hafta önce bende lenovo servisine laptop gönderdim. Yurtdışından halen parça bekleniyor. Anakart,işlemci,fan değişimi için. Bugün itibariyle 14 işgünü oldu. Haftaya perşembe gününe kadar çıkışı yapılmazsa eğer değişim isteyebilcem belirtildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

20 iş günü geçince zaten bildiğim kadarıyla sadece değişim veya para iadesi istiyorsun. Sana Doa raporu gönderiyorlar. Raporla birlikte cihazı aldığın yere gönderip para iadesi veya değişim isteyebiliyorsun. Niye iade raporu isteyip aldığın yere götürüp para iadesi istemiyorsun ki. 20 iş gùnü geçtikden sonra ya değişim isteyeceksin yada ürünün onarılmasını bekliceksin zaten.

Yaklaşık 2 hafta önce bende lenovo servisine laptop gönderdim. Yurtdışından halen parça bekleniyor. Anakart,işlemci,fan değişimi için. Bugün itibariyle 14 işgünü oldu. Haftaya perşembe gününe kadar çıkışı yapılmazsa eğer değişim isteyebilcem belirtildi.

Değişim raporu veriyorlar firmayla görüştüm fakat ben 11. ayda 1500 e almıştım cihazı şimdi daha pahalı değilmi bu cihazlar zarar etmez miyim iade edince?

• serqet S kullanıcısına yanıt
    Hangi model bilmiyorum ama z500ün i7lisi ise o zamanda iyi bi fiyata almışsınız. Şu an z510un i7 lisi yaklaşık 1900 tl. Malesef z500 de piyasadan kalktı. Bu fiyatada bulmanız imkansız gibi dolar kurundan. Aldığınız yerde büyük ihtimal o fiyat civarında z510i5 modelini önericek. Para iadesi alsanız bu sefer de 1500e aynı özelliklerde laptop bulmanız çok zor. Sizin açınızdan gerçekten üzücü bi durum.
    Eğer gelmiyecekse bence ürünü geri isteyip netden sipariş verip bi adaptör alın. Aslında neden cihazı istediler ki. Ben 3. gönderişimde laptopda sorun olduğu kesin belli olduğu için adaptörü bile göndermemi istemediler. Sadece bilgisayarı istemişlerdi ama ben yinede gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Hangi model bilmiyorum ama z500ün i7lisi ise o zamanda iyi bi fiyata almışsınız. Şu an z510un i7 lisi yaklaşık 1900 tl. Malesef z500 de piyasadan kalktı. Bu fiyatada bulmanız imkansız gibi dolar kurundan. Aldığınız yerde büyük ihtimal o fiyat civarında z510i5 modelini önericek. Para iadesi alsanız bu sefer de 1500e aynı özelliklerde laptop bulmanız çok zor. Sizin açınızdan gerçekten üzücü bi durum.
    Eğer gelmiyecekse bence ürünü geri isteyip netden sipariş verip bi adaptör alın. Aslında neden cihazı istediler ki. Ben 3. gönderişimde laptopda sorun olduğu kesin belli olduğu için adaptörü bile göndermemi istemediler. Sadece bilgisayarı istemişlerdi ama ben yinede gönderdim.

"Lenovo Z500 59-377485 Core i5-3230M 2.60 Ghz 8 GB 1 TB + 8 GB SSD 2 GB" model bu kardeşim ve cihazımı hala göndermediler. 1 ayı geçti.. cihazla birlikte faturayıda göndermiştim şimdi fatura atılmıştır diyorlar bu kadar rahat bir firma görmedim yazıklar olsun.. şimdi değişim istedim mecbur çünkü adaptör temin edemiyorlar.

• lenovonun şikayet vardaki şikayetime maille cevabı aynen copy paste ediyorum.

Değerli Müşterimiz,

Lenovo’nun Türkiye’de parça tedariği uygulayabilecek bir kanalı olmadığından dolayı, tedarik edilmek istenen parçalar yurtdışı kanalı üzerinden sağlanmaktadır. Parça tedariği konusunda orjinal parçaları tedarik etme zorunluluğumuz olduğundan dolayı Türkiye içerisinde farklı firmalar veya kuruluşlar tarafından üretilen parça yada ürünleri müşterilerimize gönderme, cihazların onarımı gibi işlemlerde kullanmamız söz konusu değildir. Bu sebepden dolayı parça geliş süreleri normalinden daha uzun sürebilmektedir.

Saygılarımızla

Lenovo Müşteri Hizmetleri

Teleperformance Türkiye
  • Bir tek ben mi servisten memnunum ? Y580 in ekran kartı yandı evden aldılar 2-3 içerisinde anakartı değiştirip geri getirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Bir tek ben mi servisten memnunum ? Y580 in ekran kartı yandı evden aldılar 2-3 içerisinde anakartı değiştirip geri getirdiler

benimki z500 6 ay önce almıştım sizinki biraz daha yeni versiyon ise ondan şansınız tutmuş olabilir. Yani dua edin ellerinde anakart varmış..
  • eski bir konumdan alıntı:

Ürünüm sağlamca servise gitti, hdd ve hoparlör değiştirilerek tamir edildi ve değişim raporu çıktı 10 gün sürdü işlemler.. geri geldi. sanalmarketime yolladım kutuyu açmadan, onlar da hemen bi sonraki gün bana yenisini yolladılar.

her iki firmadan da çok memnun kaldım. sanalmarketim de lenovonun servisine bakan bilişim destek hizmetleri firması da çok ilgili anlayışlı ve cana yakın şekilde derdimi dinledi çözüm için yerdımcı oldular.

eğer lenovo ideapad laptopunuz varsa servisten korkmayın adamlar öcü değil...

tek sıkıntı iletişim ve bilgilendirme geç oluyor biraz. fatura fotokopisini kaybetmişler. ben arayıp öğrendim cuma günü, tekrar yolladım e posta ile.. pazartesi beni aradı fatura fotokopisini yollarmısınız diyor adam, ben yollamışım haberleri yok... 4 gün önce araması lazımdı... işleminizi hızlandırmak istiyorsanız 2 güne bi arayıp bilgi alın kontrol edin derim. internetten sorgu sayfaları çalışmıyor.

Lenovo ve Sanalmarketim den çok memnun kaldım öneririm...

• lenova da bildiğim servis eve kadar geliyor tamiri mumkunse evde hallediyor..değilse alıp tamir edip tekrar eve kadar getiriyor..valla bi arkadaş var laptop tamiri yapan onun dediğine göre asus toshiba en iyileri lenova da iyidir dedi tavsiye etti...parçaları casper vs gibi kalitesiz değildir dedi bu laptopların..bende onun sözlerine istinaden en uygun lenovo diye iye aldım...bu elektronik işi de biraz şans işidir...kotu bi firma olsa bu kadar dunya satış yapmaz ve odul almaz..
    bu düşüncelere gore samsung da 5 para etmez o zaman..laptop aldım sıfır...ekranı titriyordu kabloda sorun vardı geri verdim para iadesi aldım..galaxy s3 var telefon yavaş çalışıyor takılıyor bazen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.