Şimdi Ara

acer mi lenovo mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
19.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar indirim bitmedenhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z570am-59-324763-notebook-urun7280.html yoksahttp://www.bimeks.com.tr/urun/122243/acer-as5755g-2436g75mnkk.aspx#payment bu mu oyun için daha iyi tüm pcler ısınır ama hangisi daha az ısınır kullananlar da yazsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acer mı Lenovo mu? Hangisi Daha İyi Seçim?

Dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorsanız, Acer ve Lenovo muhtemelen karşılaştığınız markalardandır. İki marka da kaliteli ürünler sunarken, hangisinin sizin için daha iyi seçim olduğunu bilmek önemlidir. Bu karşılaştırma, Acer ve Lenovo'nun özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyerek bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Özellikler ve Teknik Veriler:

Hem Acer hem de Lenovo, çeşitli dizüstü bilgisayar modelleri sunar. Acer genellikle uygun fiyatlı seçenekleriyle tanınırken, Lenovo iş amaçlı ve oyun dizüstü bilgisayarlarıyla öne çıkar. Her iki marka da Intel ve AMD işlemciler, yeterli RAM ve depolama alanı sunar. Ancak, belirli özellikler ve teknik veriler modele göre değişebilir.

Avantajlar ve Dezavantajlar:

Acer:

• Uygun fiyatlı seçenekler
    • Geniş ürün yelpazesi
    • İyi pil ömrü

• Bazı modellerde düşük yapı kalitesi

• Sınırlı özellik seçenekleri

Lenovo:

• Güçlü iş ve oyun dizüstü bilgisayarları
    • Yenilikçi özellikler ve teknolojiler
    • Sağlam yapı kalitesi

• Acer'a göre genellikle daha pahalı

• Bazı modellerde ağır tasarım

Seçim Kriterleri:

Acer ve Lenovo'dan hangisinin sizin için daha iyi seçim olduğuna karar vermek, aşağıdaki kriterlere bağlıdır:

• Bütçe: Acer, daha uygun fiyatlı seçenekler arıyorsanız iyi bir seçimdir.
    • Kullanım Amacı: İş veya oyun için güçlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyacınız varsa, Lenovo daha iyi bir seçenek olabilir.
    • Özellikler: Her iki markanın da sunduğu özel özellikleri karşılaştırın ve sizin için önemli olanları belirleyin.
    • Tasarım: Lenovo genellikle daha sağlam ve şık tasarımlarla bilinirken, Acer daha uygun fiyatlı seçeneklerde bulunabilir.

Sonuç:

Acer ve Lenovo, farklı ihtiyaçlara yönelik kaliteli dizüstü bilgisayarlar sunan iki iyi markadır. Acer uygun fiyatlı seçenekleri ve geniş ürün yelpazesi ile öne çıkarken, Lenovo iş amaçlı ve oyun dizüstü bilgisayarları için güçlü seçenekler ve yenilikçi özellikler sunar. Bütçenizi, kullanım amacınızı ve tercih ettiğiniz özellikleri göz önünde bulundurarak, Acer ve Lenovo dizüstü bilgisayarlarını karşılaştırarak sizin için en iyi seçimi yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acer ekran kartı daha iyi ama biraz ısı problemi yaşarsın ilerde...
  • Lenovoyu al bende benzer bir modelini alacağımhttp://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-z570-59-329039-ideapad-i5-2450m-urun7585.html ayrıca senin belirttiğin lenovonun işlemcisi 2450 acerin 2430 yani lenovo daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Lenovoyu al bende benzer bir modelini alacağımhttp://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-z570-59-329039-ideapad-i5-2450m-urun7585.html ayrıca senin belirttiğin lenovonun işlemcisi 2450 acerin 2430 yani lenovo daha iyi
    lenovonun 8gb ramlisi arkadaşımda var diğer özellikleri birebir aynı. gayet memnun şu anki piyasadaki tüm oyunları çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

lenovonun 8gb ramlisi arkadaşımda var diğer özellikleri birebir aynı. gayet memnun şu anki piyasadaki tüm oyunları çalıştırıyor

Alıntıları Göster
    peki teşekkürler
  • quote:

ısınma falan çok olmuyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master39

quote:

Alıntıları Göster
    acer için herkes çok ısınıyor diyor alma derim ama lenovo kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

quote:

bugüne kadar 4 tane lenovo leptop aldım .... sana kesinlikle lenovo öneririm..sağlamlık olsun ısınma olsun hiçbir sorun yok al tepe tepe kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

quote:

bugüne kadar 4 tane lenovo leptop aldım .... sana kesinlikle lenovo öneririm..sağlamlık olsun ısınma olsun hiçbir sorun yok al tepe tepe kullan

Alıntıları Göster
    Acerlerin dışı,Lenovoların içi janjanlı diyorum.Hani derler ya dışı senin içi benim olsun işte aynen öyle.

• quote:

quote:

hayır olmuyor kasasıda metal zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

Acerlerin dışı,Lenovoların içi janjanlı diyorum.Hani derler ya dışı senin içi benim olsun işte aynen öyle.

içi seni dışı beni yakar diyede bir söz var ama, lenovo yapmaz öyle şey
  • quote:

Dısı senin ıçı benim derken ? :)
  • quote:

quote:

Dıştan iyi görünen bir şey içine girince tam tersi olabilir, anlamında bir söz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllHELLFIRElll

quote:

quote:

Dıştan iyi görünen bir şey içine girince tam tersi olabilir, anlamında bir söz.

Alıntıları Göster
    Levono gayet performanslıdır garantiside ilgili sorun yaşamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sereflikoc29

Alıntıları Göster
    model ne olursa olsun servis problemi yaşamamak için [ki sistem problemleri de az değil] acer'dan uzak durmanı tavsiye ederim..
  • quote:

peki herkese teşekkrler lenovoda karar kıldık pekihttp://www.pcdepo.com/lenovo-z580-59332469-notebook-urun7944.html bu nasıldır ??
  • quote:

quote:

peki herkese teşekkrler lenovoda karar kıldık pekihttp://www.pcdepo.com/lenovo-z580-59332469-notebook-urun7944.html bu nasıldır ??

Alıntıları Göster
    up up up

• quote:

up up up

Alıntıları Göster
    Lenovo tabi ki
  • ozelliklere bakmadan lenovo diyorum
  • quote:

arkadaşlar indirim bitmedenhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z570am-59-324763-notebook-urun7280.html yoksahttp://www.bimeks.com.tr/urun/122243/acer-as5755g-2436g75mnkk.aspx#payment bu mu oyun için daha iyi tüm pcler ısınır ama hangisi daha az ısınır kullananlar da yazsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler

tabii ki lenovo! üstelik bu seçtiğin nmodel on numaradır. bu fiyata i5 ve 540m ekran kartı + bu kaliteyi bulamazsın.acerla ilgili genel sorunları zaten biliyorsundur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.