Şimdi Ara

toshiba mı samsung mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar harici disk alacağım ama iki model arasında kaldım
    biri Toshiba Stor.E Basics 1TB HDTB110EK3BA
    diğeri ise Samsung M3 Portable 1TB HX-M101TCB/G
    sizce hangisini alayım?

• bu arada ikisininde fiyatı aynı ona göre düşünürseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdogrul20

arkadaşlar harici disk alacağım ama iki model arasında kaldım
    biri Toshiba Stor.E Basics 1TB HDTB110EK3BA
    diğeri ise Samsung M3 Portable 1TB HX-M101TCB/G
    sizce hangisini alayım?

ikiside değil kardeşim bu konuda wd den şaşmayın.

%40 indirim var vatandan al buyur

http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbuzg0010bbk-eesn-2,5-1tb-elements-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=66624

• teşekkürler kardeşim ama onu alma imkanım yok şu anda sen bu ikisi arasında seçim yaparsan sevinirim
  • "Onu alma, wd al" mı? Hayatımda gördüğüm en saçma cümlelerden biri. 2 yıl Western Digital kullandım ve anlamsız bi arıza yüzünden 1 TB'lık bilgilerimi kaybettim. Kısa bi araştırmadan sonra gördüm ki, WD; ucuz mal üretebilmek için kolay yolu seçip kalitesiz araçlarla harddisk yapıyor. Ucuz diye aldığınız mal elinizde patlarsa hem elinizdekine, hem kendinize, hem de üreticiye bela okursunuz (onaylanmış tecrübedir bu). Fiyat peşinde çok koşmayın, daha az para verip günü kurtarmaya kalkmayın. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" atasözüne binaen, elektronik malzemelerde ucuzluğa değil, kalite ve müşteri memnuniyeti sağlayacak olan marka seçmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

"Onu alma, wd al" mı? Hayatımda gördüğüm en saçma cümlelerden biri. 2 yıl Western Digital kullandım ve anlamsız bi arıza yüzünden 1 TB'lık bilgilerimi kaybettim. Kısa bi araştırmadan sonra gördüm ki, WD; ucuz mal üretebilmek için kolay yolu seçip kalitesiz araçlarla harddisk yapıyor. Ucuz diye aldığınız mal elinizde patlarsa hem elinizdekine, hem kendinize, hem de üreticiye bela okursunuz (onaylanmış tecrübedir bu). Fiyat peşinde çok koşmayın, daha az para verip günü kurtarmaya kalkmayın. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" atasözüne binaen, elektronik malzemelerde ucuzluğa değil, kalite ve müşteri memnuniyeti sağlayacak olan marka seçmenizi tavsiye ederim.

yanılıyorsunuz hocam. harddisk alanında tartışmasız en büyük yatırımı yapan ve en kaliteli ürünleri ürüten wd dir.

• bende toshiba var 3 ay önce aldım su ana kadar bi sorununu görmedim ayrıca bulut özelliği flnda var toshiba al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung aldım arkadaşlar iyi de yapmışım herkese tavsiye ederim usb 2.0 dan brnim pc aşırı kötü okduğu halde 38 mb gördüm ısınma sorunu sesi vs de yok boyutuda güzel kablosu çok kısa değil orta o yüzden samsungu tavsiye ederim cevaplarınız için teşekkürler
  • toshiba daha sağlam diyorlar bende 2 marka arasında kaldım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo_king

toshiba daha sağlam diyorlar bende 2 marka arasında kaldım :S

valla toshibaya bakmadım ama Samsungun kasası orta seviye yüksekten betona falan düşmediği sürece çok bişey olacağını sanmam dediğim gibi aktarımı gayet güzel 3.0 da 170 mb gördüm ısınma sorunuda yok bi kerede 300 gb ye yakın veri kopyaladım hiçbir ısınma olmadı sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
  • Toshibadan şaşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tane hdd alcam Ps3 Suber Slim 12gb için bütçem var baya kızağını da aldım ama iki model arasında kaldım:

İlki Toshiba M01ABD100 İkincisi Samsung HN-M101MBB

hangisini alsam sorun çıkartmaz.

Başka bi marka önerirseniz link atarsanız sevinirim.

acil yardım!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmczmcboy -- 11 Temmuz 2014; 7:07:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.