Şimdi Ara

sakın emanet araba almayın sonra çok üzülürsünüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün çarşıda gezerken acayip kalabalık vardı . dur kalk yapa yapa artık bacaklarım ağrıdı dikkatimde baya dağıldı artık bezmiş bir şekilde devam ederken bi sn yola dikkatimi vermedim ve tak ses çıktı noluyo ulan dedim önümdeki araç nissan navaraydı indim bi baktım arkasında bi tane çekici aparatı var yuh be dedim plakayı ve tamponu ezmiş arabada emanet insanlarda öküz gibi bakıyor arabaya geri bindim gelen bakıyor geçen bakıyor gerçi araç ilerledikten sonra tampon geri düzeldik ama boyası falan kalktı gittik boya attırdık plakayı düzelttirdik toplamda 100 tl aldılar boşuna okuyoruz valla arkadaşa götürdüm arabayı söyledim yaptırdım falan diye ama babam garanti anlar diyo napalım olan olmuş diyo bişey demediği halde çok utandım kendimden resmen yerin dibine girdim siz siz olun emanet araba almayın kendi malına 1 defa bakıyosan emanet mala 100 defa bakıcaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +1905 -- 8 Eylül 2010; 1:24:40 >

• ibret alındı, geçmiş olsun.
  • Emanet motor alıyorum ben o daha kötü
    Bi devirdinmi 100 lirayla kurtaramıyon 1000-1500 liralık masrafı çıkıyo yavaşta gitsen.
    Almıycam diyom dayanamıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 8 Eylül 2010; 1:41:52 >
  • geçmiş olsun.
  • bende o cekıc e tav oluyorum.yok sankı 7/24 karavan cekıyor adam
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyv sağolun arkadaşlar

@maghapas
  • geçmiş olsun dostum.

bi söz vardır. emanetin bağrı yoka olur diye.

benimde hayat felsefem bu söz üzerine. şoförlüğüme güvensemde araba bile kiralamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.