Şimdi Ara

Bim 55'' Televizyon 5.999 TL - A101 55'' Televizyon 6.299 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
6.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bim 55'' Televizyon 5.999 TL - A101 55'' Televizyon 6.299 TL
    Aldık bakalım Bim 5999 TL 55DS8500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv kalınlığı ile ilgili yandan bir fotoğrafını ekleyebilir misiniz hocam, kurulum yaptıktan sonra? Slim kasa dediğimiz kasalardan mı acaba?

• maxian kullanıcısına yanıt

Hocam servis kurdu ekranda bişey varmı yok mu diye bakıp tekrar kutulayıp banladık yav ama slim kasa değil sanırım hocam kalın çünkü, mesajınızı görseydim mutlaka yandan çekerdim hocam.

• 4 şubeye sordum hepsinde satılmıştı.

• bu arada aynı tv teknosada 500 lira fazlasına satılıyor. bime göre daha pahalı olsa da yine uygun kalıyor anladığım kadarıyla.

• Televizyonu 10 dk inceledim arkadaşlar ben de LG65NANO766QA da var görüntü kalitesi bakımından arasında pek fark yok gibi,bunu balkona öylesine izlemelik olarak almıstım,nvdia shield ya da mi box 4s ile kullanacağım.Eğer benim gibi mi kendi işletim sistemini kullanmayacaksınız görüntü kalitesi flan güzel.Kendi işletim sistemi problemliymiş sanırım, ben wifiye flan bağladım gayet hızlıydı ama uzun süreli kullanmadım.10 dk sonra kutusuna koyup kaldırdım. 3 ay sonra açacağım kısmetse.Fiyatı piyasaya göre bence çok uygun.İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim

• canguler917 kullanıcısına yanıt

Bunlara bilgisayar ekranını yansıttığımızda maç izlemek istesem görüntü kalitesini düşürüyor tam ekran oluyormu?

Bir sorun çıkartıyor mu?

• ben alamadım tv'yi pek yorum yapamayacağım. hdmi ile bağlarsanız ve ayarlarını yaparsanız sıkıntısız kullanabiliyor olmanız lazım.

• Servis kurulum ücreti aldı mı peki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu üründe BOE panel var diye biliyorum.
    Ara ara indirime giriyor, şu anki 6850 tl bile iyi fiyat.
    Alternatif olarak düşünülebilir

n11'den Techwood 55TEC9001 55" 4K Ultra HD Smart LED TV seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    https://www.n11.com/urun/techwood-55tec9001-55-4k-ultra-hd-smart-led-tv-2023582?magaza=vsoutlet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 21 Ocak 2023; 14:6:59 >
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt

Görüntü kalitesi güzel, ips sever biri olarak yandan bakınca bozulmasını pek sevmedim. Sesi tenekeden çıkıyor gibi. Yazılım akıcı takılma donma yok, uydusu kanal geçişleri iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 23 Ocak 2023; 2:23:55 >
  • 10-20 şube gezdikten sonra a101 den hilevel buldum bende konuya yeni girdim yazamadım. Bim deki kıza rıca ettim bulamadım diye gelince ayır diye oda gelirmi gelmezmi belli olmaz dedi numaramı aldı çıktım baya gezdim buldum ertesi gün bimdeki kız aradı tv geldi diye aldık artık dedim sonra pişman oldum keşke alıp satsaydım 8500 bandında çünkü bu ekranda tvler. Hilevel için vesteli aradım 200 tl servis dedi kalsın dedim vesteli aradım kendim açarsam garanti dışı kalır diyorlar dedim yok kalmaz dediler kutunun dört bir yanını whatshpatan çekip attım tamam açıp kurabilirsiniz dedi açtım kurdum 4 gündür falanda kullanıyorum. Wifi ye bağlı canlı tv üzerinden izliyorum kanalları uydum yok sıfır sorun gayet büyük çok memnun kaldım parasına göre bedava 6300 e aldım 900 tl kdv si var iş yeri olduğu için kdv kullanabiliyorum 5400 tl ye gelmiş oldu

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

200 tl aldı

• keşke kendiniz kursaydınız boşuna vermişsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.