Düşmesinde... İçimiz sızladı... O kadar çok şey yazarım ki saatler sürer ancak; Ulusal kanalları açıyorum 20-30 kanal canlı yayında 5-10 konukla bu konuyu konuşuyor başka bir program yok günlerdir kanallarda Haber sitelerini açıyorum 20 manşet varsa 15 tanesi narin kızımızla ilgili.... Biz millet olarak adeletin tecelli etmesi için mi uğraşıyoruz, yoksa gizem dolu olduğu için film izler gibi takip ettiğimiz için mi basın bunun üzerine gidiyor ? 20-30 ulusal kanalda nasıl olurda bu konu işlenir sürekli ? altında ki sebebi cidden merak ettim. Bu tip yılda yüzlerce ölüm sayılabilirken, hiç biri gündemde değilken 10-20 saniye haberler konu olurken neden bu konu ? 1-2 günce bebeğe istismar konusu yaşandı bu kadar konuşulmuyor.. Devlet tarafından gündemi bir yerde tutmak için kasıtlı mı yapılıyor sizce ? yoksa herkesin bu konuya odaklandırıp arkadan neler döndürecekler ? X bir köyde fakir fukaranın kızı neden 20-30 ulusal kanala canlı yayın yaptırır saatlerce ? İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz, katil tez zamanda en ağır cezayı alır. Benim kafamı kurcalayan kısmı umarım anlatabilmişimdir. |
Narin Cinayeti Neden Gündemden Düşmüyor ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başka konular konuşulmasın diye. Dilan polat çıktı arada kaynadı. Yoksa bu mesele 10 dakikalık haber.
-
bu konuyla ilgili haberleri izlemiyor ve sitelerdeki haberlere de hiç tıklamıyorum. o yaşta çocukları kaybolmuş, ölü bulunmuş veya hiç bulunmamış sayısız aile " biz nerde hata yaptık ki bizi adam yerine koyup da bu kadar ilgilenmediler, günlerce haber yapmadılar, bir tek muhabir bize mikrofon tutmadı" diye kendi kendilerine sormuşlardır.
sonradan farkettim ki, kayıp olan insanın yaşı küçüldükçe, öldürülen herhangi bir yaştaki insanın ölüm şekli daha vahşi şekilde oldukça, öldürülen kadın güzel ise, medya daha çok ilgi gösteriyor.......
-
Arada gerçek olmayan birçok namusa yönelik ithamlar da düşünülürse, Türk Kültürünün aleyhinde sinsice bekleyenler var. BUnlara cevap vermek kanunen engellenmekte.
Ancak sebep çok olabilir. Suç araştırıyormuş gibi göstererek, insanın insanlığını hiçe sayan birçok işlemi kabul ettirme gayreti söz konusu. AYrıca herkese çip taktırıp takip etmenin gerekli olduğunu düşündürme isteği de.
-
Üzücü, önemli bir olay ama ülkemizde isimsiz kaç tane narin vardır kim bilir ? Yapılan her adım saniye saniye haberlere konu oluyor. İş bence yargıya bırakılmalı veya yayın yasağı getirilmeli.
-
YÜZDE YÜZ ENERCI BU NASIL BIR SINERJI
TEK TEK EDIYORUM HATERLARIMI ALERJI
UMRUMDA MI DEĞIL HIÇ HANGINIZ IKINCI
ALLAH'IN LÜTFU BANA BITMEYEN BU ENERCI ENERCİİİİİİİİİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil yani, dersiniz ki evet reyting icin edebiyat yapiliyor, gercekten baska bir Narin bunlari yasamasin diye, veya iskence edilerek oldurulmesine gerek yok, cocuklar mutlu ve saglikli buyutulsunler diye mucadele edilmiyor,
Evet derim haklisiniz. Ama hic olmamasindan iyidir bu kadar medyanin ilgilenmesi. En azindan bir baslangic.
Ha iktidar firsattan istifade arada yine bir seyler goturuyor derseniz, onun icin uyanik olacagiz ve namuslu arastirmacilari yalniz birakmayacagiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belgesel izledinmi sen hiç. Ölen hayvana etraftaki bütün avcılar saldırır. Hepsi bi parça koparır. taki kemikleri kalana kadar.
Yaşadığın ülkeyle işte o hayvanlar arasında bir fark yok. Koca bi yanılsama içindesin. Kemikleri kalana kadar o kızın etinden parça koparmaya devam edicek bütün ülke.
-
Gizem çözülemediği için, konu gündemden düşmüyor diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X