Şimdi Ara

DevletHastahanesi Muayenesi 300 TL - Kan Tahlili 1.050 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağkur borcum olduğu için dahiliyede muayene olmak için bugün 300 TL ödedim. Geçen sene 8 TL idi. Dahiliye kan vermeye yolladı 1050 TL de kan vermek için ödedim muayene + kan verme 1.350 TL para alındı İzmir Şehir hastahanesinden. Geçen yıl borcum olduğu halde 8 TL öderken bu yıl 1.350 TL ödedim. Oda başka bölüme sevketti birde onun için muayene ve isterse testlere ödeyeceğim gibi. Hukümet sağolsun bu yıl da bizleri emcüklemeye devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu garip bir durum değil. Amerikadan özeniyoruz işte. Bağkur borcu = sigortasızlık. Sigortasız hastaneye giderseniz de sonuç bu.

• Hiç hastaneye gidip muayene olmadığım halde 30binTL(gss) kitledir bana hocam.  

• özele git daha iyi, kokuşmuş devlet hastanelerine o para verilmez.

• Sigortasız ucuza muayane ucuza tahlil dönemi bitti. Yavaş yavaş özel hastane kıvamına getiriyorlar kamu hastanelerini de.

Sigortalar ödenecek mecburen.

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Sigortan yok ben niye senin sağlık masrafını karşılayayım ? Özelde yaptırsan bunun 10 katı para vereceksin ( literally ). Biz kerizler neden sigorta ödüyoruz her ay o zaman ? Sağlığın bedava olmadığını öğreneceksiniz seve seve. Umarım birkaç kat daha artar şu ücretler, resmen bedava. 300 ₺ ye saç tıraşı randevusu alamıyorsun hey yavrum hey.

• ikaye kullanıcısına yanıt

12.500 TL olan en düşük emekli mayışı 14.690 TL olcek ve fark Hazine' den yani hepimizin cebinden karşılanacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

300 liraya gel sana 2 kelle başı nasıl tıraş ediyorlar göstereyim...

• Sigorta sistemine borcu olanlara devlet hastanelerinde parayla bile bakmadıkları günler gelecek, az kaldı. Ya özel hastaneye gidersin yada ölürsün bana borcun varsa diyecek bir sistem yükleniyor.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Ne diyon reis nereye niye geleyim

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Bu canavarı siz yarattınız arkadaşlar, sistemin içinden geçerek boğaz ağrısı-kaşıntı-saç dökülmesi şikayetiyle hala yeşil alanlarda hasta bakılıyor. ABD’de de böyle ama orada herkes köle. Yani doktor hastanenin paralı kölesi, hasta da sigorta şirketinin. Kısaca esnaf-müşteri ilişkisi oluyor. Sosyal devlette keyfi olarak sistemi suistimal eden milyonlarca şımarık insan, gerçek hastaların tedavi şansını ve ilaçlara ulaşım olanaklarını engellemekte. Özet olarak artık yok 3 dolara 5 hot dog.

Sigortam yok değil bağkurum var da borç var. Yarın bir gün borcumu ödediğimde bu aldığı parayı geri verecek mi ? Yada bu parayı borcumdan düşecek ? neyse onu geçtim mesala dün dahiliye gittim beni endokronolojiiye sevketti. Dün dahiliye girerken 300 TL ödedim bugunde onun sevkettiği doktora muayene olmak için 300 TL daha ödedim. Ben zaten dün 300 TL öeemiştim dahiliyeye bugun neden onun sevkettiği bölüme ödeme yaptım ? Dün dahiliye bana bakmadı sevketti ama aldığı 300 TL’yi iade etmedi ? Dün kan tahlili verdim 1.050 TL aldı bugun sevkettiği doktorda kan tahlili istedi. 2 tane hap verdi gece yatmadan iç sabah 8 de gel kan ver dedi. Şimdi bu gece hapı içip sabah kana gidicem tekrar benden 1.050 TL daha mı alacaklar ? Doktora girmek için 300 TL tekrar alan zihniyet tekrar kan için benden yarın büyük ihtimal yine para alacak. Ben sonuçta bir süreç için girmişim bu süreci tamamlayana kadar her girdiğim kapıdan benden neden ödeme alıyorsun ki ? Eleştirim bunlar yani üstad

• Bağkur borcu olmasaydı normalde ne kadar ödenmesi gerekiyordu?

Basitçe ödemiyorsan sigortan yok hocam. Sigortam var deme lütfen. Sizler değiş misiniz bizden zorla GSS primi alamazlar, hastalanırsam o zaman parasını verir giderim diyen? Buyur istediğin tam da buydu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Ben senin dediklerini diyenlerden değilim. Aylık 7 bin lira prim alacağına daha makul seviyelerde alsa bizde ödesek. Herşey pahalanıyor biz esnaflar zam yapınca ürünlere fırsatçı oluyoruz. Ben dükkanımda hiç bir şeye zam yapmadım 6 bin kalem mal var herşey eski fiyat ama 1 ocakla özellikle devletin kendi kalem hizmetlerinde ciddi artış var. Ben bu artışlara karşılık vermek için işçiliğimi ve sattığım mallara zam yapmam lazım bunu şundan anlattım bir sürü giderin yanı sıra bu primler yüksek diyorum. Mesala asgari ücret her ilde aynı olmaması gerektiğini düşünüyorum ssk primlerininde buna benzer bir düzenleme ile alınması daha iyi olur sanki. Yılda 100 kere oto boka hastahaneye gidenle yılda 1 kere giden adamdan aynı primi almasın mesala…

Ya bırak aylık 7,000 liraymış. Adam bağkur emeklilik primini sigorta primi sanıyor :D

Git GSS yaptır isteğe bağlı, 699 lira öde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 14 Ocak 2025; 20:47:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Şimdi senin uslubunla konuşurum ama tanımadığım insanlar ile sosyal medya da bu şekilde uslüpsüz bir düzeyde konuşmak hoş değil.

• Az bile almışlar bu zamanda o paraya yemek yiyemezsin valla mekânda o yüzden keşke on katı olsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun anlamazlar hala küçük para deyip konuşuyorlar. Memlekette milyonlarca göçmen, Türkiye'de okuyan yüzbinlerce yabancı öğrenci vs vs bedavaya bakılırken senden eninde sonunda tahsil edecekleri borçlu çıkaracakları sürecin içerisinde borcunu geciktirdin diye sen suçlu olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt

bunların hepsi ak-troll, emir almışlar işsiz parasız insanların üzerine gideceksiniz diye, bir de zorla gss haracı kesilmesini normal göstermeye çalışıyor bu hainler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.