Şimdi Ara

DevletHastahanesi Muayenesi 300 TL - Kan Tahlili 1.050 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnşallah senin ödemekte zorlandığın bir şeyde devlete 10 katı ödemek zorunda kalırsın. Amin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt
    İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Zaten benimde değinmek istediğim tam olarak buydu. Bu borcu benden zaten tahsil edeceksin. Sağa sola harcanan paraların açığını bizim sırtımızdan ört bas etmeye çalışıyorlar. Bugun veznede ödeme yaparken herkes söyleniyor, bunlar zannediyor herkes memnun. Bugün dahiliyenin yönlendirdiği endokronoji kan tahlili istedi oysaki dünde vermiştim kan 1.050 TL aldılar bugunde 370 TL + 180 TL daha aldılar kan için. İki günde kana 1600 TL ödedim. Doktorun odasına girmek 300 TL zaten. 1 TL prim borcu olsun işlem ücretliye dönüyor, ülkede sgk borcu olan milyonlar var. Daha geçen sene 8 TL muayene kan vs alınırken bugun 300 TL + 1.050 TL olmuş. Az - çok bunu tartışmıyorum devletimiz var olsun ama sağa sola savrulan paraları bizim cebimizden toplamaları insanın zoruna gidiyor

• DevletHastahanesi Muayenesi 300 TL - Kan Tahlili 1.050 TL

DevletHastahanesi Muayenesi 300 TL - Kan Tahlili 1.050 TL

• moskogsm M kullanıcısına yanıt

Zuhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz olmuş hocam bu sene. Parani geri iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel hastane fiyatları gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-B02B7F4BF G kullanıcısına yanıt

2025 sonuna kadar uzatıldı yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Devlet aldığı parayı geri ödemez. Cumhurbaşkanı kararnamesine baktım doğru ise 16 ocakta yayımlanmış ben 13 ocak - 14 ocakta gittim bir sürü para verdim 2 gün sonra kararname çıkmış şans diyelim ne diyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.