Şimdi Ara

pilot maaşı 300 bin tl imiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Almaları normal mezun sayısı çok az. Sayı azaldıkça meslek değerleşir talep artar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam da büyük paraları tecrübeyle kazanırsın. Uçuş okuluna para vereceksin üstüne 60k euro lisans alma ücreti vardı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam seri bi bordro alabilir miyiz

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ben bizim bölümün bi mezununu görmüştüm linkedin'da, pilot olmuş,. kendi kendime dedim "salak mı bu avrupada yazılımcığı bırakmış" diye.  

• Ben 8 senelik pilotum ek ödemelerle 30k alıyorum max o da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 80 bin TL maaş.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çeka1 kullanıcısına yanıt

• la ne mezunu. pilotların ezici çoğunluğu pilotaj değil de farklı bölümlerden mezun

döner (lezizo [😋]) yok mu?

• lisansı bitirmeye 4 sene var. ielts 6.5 seviyesinde ingilizce biliyorum. mezun olana kadar 7.5-8.0 bandına gelir. ama antidepresan kullananı almıyorlarmış. tam da psikiyatriye gidecektim vazgeçtim.

Ben 8 senelik pilot bir ağabeyinizim, sorularınızı sorabilirsiniz.

• Sağlık testinden geçmeniz lazım pilot olmanız için. Geçmişte ve gelecekte depresan kullandiysaniz pilot olamazsiniz. Herhangi bir kanser teşhisiniz varsa pilot olamazsiniz ve eğer pilotsaniz uçuş lisansıniz elinizden alınır işsiz kalırsınız. Sadece bunlar ile de sınırlı değil. Sağlık konusunda neredeyse hiçbir sıkıntınız olmaması gerek. Kulak ve göz konusunda bazı testler falan yapıyorlar. Kısacası davulun sesi uzaktan hoş gelir.

• santa loves kids kullanıcısına yanıt

sağlık sıkıntım hiç yok. kedi alerjim var sadece, o da önemsizdir.

• Thy'nin pilot yetiştirme kursu oluyor. Onlara başvur. Kursun parasını ileride maaşından kesiyorlar ama. 10 yıl boyunca maaşın bir kısmını veriyorsun diye biliyorum

Forumda para toplayıp 270k'nızı size vereceğiz hocam

iidi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam thy türk pilotları ırgat gibi çalıştırıyor ve de euro üzerinden borçlanıyorsun ama kur sabit değil. Euro arttıkça borcun da artıyor ve bitmeyen bi borcun içine giriyorsun. Tabi kesintili hali de çok iyi ona bi lafım yok ama borç bitmedikçe thy den çıkamıyorsun psikolojik olarak zorlayıcı olabilir. Yurt dışına taşınmak isteyebilirsin borçlu olduğu için bağlı kalıyorsun.

Thy nin türk pilotlara yaptığı mobbinler hakkında video var kaptan baha kanalından izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 12 Temmuz 2023; 21:7:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.