Şimdi Ara

Doktor maaşları 180 bin lirayı buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Beyin Cerrahı: 120.000 – 180.000 TL
    • Kalp Cerrahı: 110.000 – 170.000 TL
    • Genel Cerrah: 80.000 – 140.000 TL
    • Ortopedi Uzmanı: 85.000 – 150.000 TL
    • Kulak Burun Boğaz Uzmanı: 90.000 – 155.000 TL

Siz hala yazılımcı mı olmak istiyorsunuz?

• Abi şunu sal artık yemin ediyorum.

5 senedir buradayım, her hafta doktor maaşı bordrosu görmekten bıktım. Doktorlar maaşlarını senin kadar iyi bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infernixle ankaratıplı benzer zamanlarda foruma ugruyor  

• yltyy kullanıcısına yanıt

Düşündürücü

• TUS kontejyan haberiyle anlaşıldı ki tıpta diğer sağlık bölümlerinin kaderini tadacaktır er ya da geç.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

haber ne ki

• Şimdi ben sana ağır sövsem uzaklaştırma alıyorum, çok iyi aga

Adam kendisine küfredilmesinden orgazm oluyor

• geldegdon kullanıcısına yanıt

Önceden arttırdıkları tus kontejyanını yeniden azaltmaya karar vermişler.

• Aklı olan tıp olur veya tıpa geçer.

• Hocam bence cerrahların kazancı 200 bin tlyi buluyodur.Üstelik bu paraları devlette kazanıyorlar milletvekilinden sonra en yüksek maaşı doktorlar alıyor
    Eğer iyi bir beyin ve kalp cerrahıysan özelde en an 500 bin tl bile alabilirsin.Prof seviyesinde 1 milyon tl alan bile var
    Kısacası tıp candır

Tıpa bise olmaz

TIP SON KALEDİR ☝️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ne okuyacağız o zaman yav? Onu okuma bunu okuma. Okusan bir dert okumasan bir dert. Gelecek niye bu kadar belirsiz yahu. Yok torpil yok kendini geliştir bilmem ne. Kafayı yedik ya. Gerçekten yeter artık.

Cevaptan bağımsız yazdım biraz iç döküş oldu.

• Kbb uzmanina bak 9+ yil okumus yeni mezun ieci maasi aliyo kerrriz

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

Maalesef YIKILACAK 

• Bu devirde okuyarak en fazla ay sonunu rahat getirirsin. Krediyle de tatil yaparsın. Dünya yeni bir dönemde ve bu dönemde eğitim de para yok. Önemli olan kapital sahibi olmaktır. Bence en mantıklısı sisteme baş kaldırmak ama bu da çok zor.

Yanlış hocam. Okumadan abartı kazanabileceğin tek alan ticaret veya girişim olabilir, onu da okuyup yine yapabilirsin.Çok iyi kazanan bir tamirci bile bir yerde tıkanıyor gelir olarak, işi yine PR'a vurması gerek.

Öte yandan şu an gördüğünüz çoğu üst düzey pozisyon ileride büyük ihtimal fazlalaşıp karşımıza çıkacak. Dünya nüfusu da doğum oranlarının azalması ile dengeleniyor yavaş yavaş, Türkiye bile artık eskisi kadar üremiyor, bizim kuşağımız ne kadar çocuk yapabilir ki kaynak kıtlığına sebebiyet versin?

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Sehoka hocama katılmakla birlikte, insanların artık sorgulamaya başladığını düşünüyorum. Bir şeyler değişecek kesinlikle.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Agam olaylara çok teorik bakıyorsun pratik böyle işlemiyor. Senin tamirci örneğinden yola çıkarsak o tamirci işini garantilemek için her türlü meşru gayrimeşru yolu deniyor ve yeni gelene imkan sağlayamıyor. Üstelik fakir bir ülke olduğumuz için hatalar katlanarak sonraki kuşağa aktarılıyor. Bunun en büyük örneği pandemiden bu yana yaşandı. Esnaf-kobiler-zombi firmalar şişirildi ucuz kredi ile ev ve araba aldılar ve sistem krizi derinleşti. Sonuç Z kuşağının ev ve araba sahibi olmasının imkansızlaşması.

• diamante35 kullanıcısına yanıt

Aslında gündemi takip ettiğinizi düşünüyorum. Özellikle son zamanlarda kanzi kuşağı diye nitelendirilen büyük çoğunlukta hiçbir vasıf yok üstelik sayıca fazla oldukları için çok rahat bir şekilde sistemi bastırıyorlar. Sonra "devletim yanındayım!" twitlerini görüyoruz.

• Kapital sahibi olmanın öneminden bahsetmiştim. Az önce ünlü bir chefin diş kliniği açtığı haberini gördüm. Bir chef ne alakaysa bir dış kliniği açabiliyor sonra minimum 5 sene eğitim görmüş iyi puanla fakülteye yerleşmiş bir diş hekiminin emeğini gasp ediyor çünkü kapital sahibi. Dolayısıyla diş hekimi olup olmamanın daha doğrusu eğitim sahibi olmanın bir önemi yok. Diş kliniği de açarsın eczande açarsın özel okul da açarsın vs. daha uzatılabilir ne demek isteğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.