Şimdi Ara

Doktor maaşları 180 bin lirayı buldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben olaylara teorik baktığımı düşünmüyorum, gereksiz karamsarlık var. Çok basit mantık diyorum ki, şu an dolu olan pozisyonlar en kötü ihtimalle 25 sene sonra bizim tarafımızdan doldurulacak.

Ayriyeten dediğiniz şey 45 sene önce de böyleydi, 20 sene önce de. :D Acıbadem'in sahibi Mehmet Ali Aydınlar doktor mu? Kapitalin olsa da olmasa da kaliteli eğitim alacaksan, eğitim almak mantıklı.

Bankacılık örneği bambaşka bir konu, bana kalsa Devlet banka yönetmemeli zaten; konsorsiyum şeklinde çalışmalı. Yoksa şu an olduğu gibi krediler peşkeş çekilir, kamu zararı halkın üstüne biner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Eline sağlık hocam yine de pek anlaşamadık ama gene ortak noktalardan bahsetmişsiniz hayırlı olsun diyorum bizler için

• Ankara zıpzıp hoşgeldin

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam uzun zamandır maaş konusunda sizi görmüyorduk hoşgeldiniz sefa getirdiniz

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Doktor maaşları 180 bin lirayı buldu

Nüfus artış hızı düşüşe geçti ama artmaya devam ediyor, nüfusu azalan ülkeler ise gelişmiş ülkeler, gelişmemiş ülkeler hala dünya nüfusunu arttırmaya devam ediyorlar. 2022 UN'in dünya nüfusu projeksiyonunu paylaştım; 2086'ya kadar artmaya devam ediyor 10.4 milyardan sonra azalmaya geçiyoruz. Kaynak kıtlığı sadece nüfusla olan bir şey değil bu arada, iklim değişikliği, savaşlar, teknoloji gibi konuları unutmayalım.

Bir de okuyarak da "abartı" kazanabileceğiniz alanlar sadece ticaret ve girişim olabilir, başka hangi şekilde "abartı" kazanç elde edilebiliyor? Eğer Google'da CEO olmak gibi bir cevap verecekseniz, bence herhangi birimizin başarılı bir girişim yapma şansımız, FAANG'da CEO olma ihtimalimizin çok üzerindedir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.