Şimdi Ara

Genç işi 60-70 Bin TL bandında araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim,kardeşlerim 26 yaşındayım bekarım ve ailemle yaşıyorum,aylık gelirim 3500 civarı. Sigara harici bir giderim bulunmuyor. İş dolayısıylada araca büyük ihtimalle sadece hafta sonları binebileceğim.
    Kendime 60-70 bin tl civarı benzinli,otomatik,manuel farketmez,yürütme masrafları abartılı olmayacak,donanımlı, kilometresi ve model yılı çokta düşük olmayan araç bakıyorum.
    Sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evo body kit, 17 jant alırsın tam genç işi olur.

Yaşıtız. Bir önceki aracım lancer idi. Beni memnun etmişti. Şimdi e90 320i kullanıyorum. Birbirinden farklı araçlar ancak düşününce parasının hakkını veren güzel bir araba idi.

• sahibinden.com
    Opel / Astra / 1.6 / GTC Sport / MAM CARS'DAN HATASIZ BOYASIZ ASTRA 1.6 GTC Sport sahibinden.comda - 698658680
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-mam-cars-dan-hatasiz-boyasiz-astra-1.6-gtc-sport-698658680/detay

Bilmem tek kapı ister misin ancak göreni bir daha baktırıyor. Ben bakıyorum en azından nadir çünkü.

• O fiyat aralığında astra j 1.4 turboyu öneririm sürüş zevki olsun yol tutuşu olsun tipi olsun alınacak en iyi arabalardan birisi az daha koyarsanız 1.6cdti da bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 75 civarlarına 1.0 tsi ibiza 2017 model öneririm. seni tatmin eder hemde modeli yüksek bir araç almış olursun
  • Fiat Egea 1.6 mjet

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-mam-cars-dan-hatasiz-boyasiz-astra-1.6-gtc-sport-698658680/detay

Bilmem tek kapı ister misin ancak göreni bir daha baktırıyor. Ben bakıyorum en azından nadir çünkü.
    Şu konuda önerilen tek mantıklı araç bu olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane coupe hem dizel az yakar hem gösterişli satarkende tak diye satarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver genç işini falan dizel yürütmesi kolay olan bir araç al bak keyfine. Bol bol gezer kullanır durursun. Arada dediğinde 4 kapı olmalı ayrıca. Yeri geldiğinde arkadaşlarını falan arkaya alır rahat rahat takılırsınız.
  • Wolkswagen grubundan uzak durda ne alırsan al

• vw grup al iyi bir şey istiyorsan
  • RCZ
  • Megane coupe en mantıklısı olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Fiat Egea 1.6 mjet
    Eksi butonu istiyoruz.
  • Şirokko al 1.4 160lık macera olur

• RCZ 1.6 Thp otomatik yearling

• fiat bravo 1.4 t-jet. elindeki bütçeden daha uyguna bulursun. 150 hp'lik bir canavardır.
  • Yakıt sorun olmayacak ise rcz alabilirsiniz.

• Usta sen niye alıyorsun ki araba. Alma hiç gerek yok. İlla alacaksan scirocco al 1.4 motor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Boşver genç işini falan dizel yürütmesi kolay olan bir araç al bak keyfine. Bol bol gezer kullanır durursun. Arada dediğinde 4 kapı olmalı ayrıca. Yeri geldiğinde arkadaşlarını falan arkaya alır rahat rahat takılırsınız.
    üniversitedeki kardeşime bu fiyat aralığında araç bakıyorum. senin yazdığın gibi okula gidip gelsin, canı istedimi arkadaşlarıyla takılsın istiyorum . forumlarda gördüğüm hep 2 kapı araç öneriyorlar, foruma göre '' genç işi araba = 2 kapı '' gerisini boşver gibi bir anlayış var. zamanında millet 2 kapı araca binmedi diye böyle yazıyor diye düşünmeye başladım. birde 2 kapı araca binenler çoğunlukla zıpır - zibidi gençler olduğundan böyle araç düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.