Şimdi Ara

65.000 TL'ye Kadar Aile Otomobili Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 65 bin TL. İstediğim özellikler şunlar;

• Geniş bir aileyiz bagaj ve hacim iyi olmalı. SW bile olabilir.
    • Yakıt olarak farketmez. LPG veya dizel olabilir.
    • Genellikle şehir için kullanacağım. Nadiren şehir dışına çıkıyorum. Yılda 3-4 defa.
    • Hemen alayım satayım düşüncem yok. Binmek amaçlı düşünüyorum.
    • Çok yüksek Km ve yıpranmış araç istemiyorum.

Sizce neler olabilir? Teşekkür ederim.

• Kanka son paran 65 ise 60 liralık araba al çünkü, arac aldıktan sonra Allah'ın sarti var olla masraf yapiyorsun 2-3 gözden cikarcan. Şimdi alacaksan eger Renault symbol bak derim hem parçası ucuz hemde az yakıyor hele hele 2009-2012 modellerin bagajları felan cok genis (bizde var) ama o fiyata temizini zor bulursun.
  • Sembol veya albea alınabilir
  • palio weekend. hem cebinize para da kalır

• Arıza durumu korkutuyor. Bilginiz var mı? Sık arıza yapar mı?

• opel meriva için 70-80 yazıyorlar ama 65 e bırakacak adam bulunur diye düşünüyorum

• Ford focus
  • bedrim kullanıcısına yanıt

araca göre değişir. ben sedan versiyonu siena 1.4 el kullandım 10 sene. çok şükür bakımları haricinde bi sıkıntı çıkarmamıştı. temiz kullanmış ilk sahibi, zaten biz ikinci sahiibiydik.

Kanka son paran 65 ise 60 liralık araba al çünkü, arac aldıktan sonra Allah'ın sarti var olla masraf yapiyorsun 2-3 gözden cikarcan. Şimdi alacaksan eger Renault symbol bak derim hem parçası ucuz hemde az yakıyor hele hele 2009-2012 modellerin bagajları felan cok genis (bizde var) ama o fiyata temizini zor bulursun.
    değişen ve boyalı parçalari sor tahminimce ağır hasarlı bir araç. İlerde satarken zorlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedrim

Peugeot 206 Yapabileceğiniz en kötü seçim olur. O paralara alabileceğiniz en sorunsuz araç bence Hyundai Era veya Hyundai Accend admire dır.

• Daha önceki pejo deneyimlerim pek iyi olmadı açıkçası.

Sahip olduğum 207 araç biraz üzdü.

Fakat symbol veya linea gibi bir araç bulabilirsen üzmez.

Symbol muhtemelen önceki kasa olur. 2013 model olanla 2 yıl olmadan 54 bin km yaptım en ufak bir problem yaşamadım. Sadece klima gazı bastırdım.

O paralara güzel araç kalmadı maalesef ama alabileceğin yüksek model ve düşük km araç alabilirsen arıza potansiyeli az olur.

• Hmmm bakalım 65 e geniş şöyle taksi çıkması Albea veya Accent olabilu şöyle 350_450 bin km civarı 6-7 parça boyali 

• Aveo sedan bakın derim,km düşük-yeni araç bulabilirsiniz o fiyatlara.
  • Herkese çok teşekkür ederim. Araştırmaya devam ediyorum.

• Elantra, Cordoba, Lancer gibi araçlar bakılabilir 2006-2007 düzgün araçlar var.

Daha yeni istiyorsanız Symbol gibi seçenekler çıkıyor, hb araçlar biraz daha pahalılar.

• Opel Meriva olabilir o bütçeye ihtiyaçlarınıza en uygun olarak geçen sene babama almıştık çok memnun

• Son kasa Palio öneririm.
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.