Şimdi Ara

6 Aylık Yurtdışı Seyahat Sigortası - 1.100 TL yerine 180 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
3.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepiyi sigorta yeniden seyahat sigortasında kampanya başlatmış 31 euro (1.100 TL) yerine 5 euroya (180 TL) seyahat fırsatını ihtiyacı olanlar kaçırmasın 

>

hepiyi.com.tr
    Seyahat Sağlık Sigortası Teklif Al - Hepiyi
    https://hepiyi.com.tr/seyahat/form/kisi-bilgileri

• hocam çok seyahat ederim, bir defa ispanya'da ihtiyacım oldu, mapfre'den sigortam vardı allahtan. 2 muayene ve saçma sapan tahliller için 520 euro ödemiştim. Türkiye'ye dönünce mapfre'ye uğradım ve faturaları ibraz ettim, 3 gün içinde hesabıma yatırdılar. hepiyi hiç kullanmadım ama 6 aylık fiyat çok iyi, umarım mağdur etmezler kullanma ihtiyacı olursa.

• şubat ayında toplamda 2.5 eurodan iki kişi yaptırmıştım, Schengen vizesi alacak arkadaşlar kaçırmasın derim, bende bu aralar vize evrakları ile uğraşıyorum, normal fiyatı 1250 tl acenta'dan yaptırırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 23 Temmuz 2024; 9:42:37 >
  • Yıl sonuna doğru schengen vizesi alma planım vardı sayenizde sağlık sigortasını ucuza kapatmış olduk, teşekkürler.

• Ailecek satın almak istiyorsanız tek tek almanızda fayda var. Katılımcı ekle ile satın alım gerçekleştirirseniz tek bir poliçe oluşuyor. Satın alma sonrası vize süreçleri için muhakkak ingilizce nüshasını da isteyin faydası oluyor.

• Islak imzayı nasıl hallediyorsunuz?

Almanya kabul etmiyordu en son.

• kamerconkarli K kullanıcısına yanıt

Maile hem Türkçe hem de İngilizce versiyonlarını pdf olarak göndermişler hocam.

• trafik sigortası iptalini haftalardır yapmayan firma, dönüş de yapmıyorlar. İşiniz düşerse bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamerconkarli K kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Bende öyle sanıyodum ama vize ofisiyle konuştuğumda poliçemin grup poliçesi olduğu için tek bir poliçe tüm aileyi kapsayacağını ve teknik açıdan herhangi bir problem olmayacağını söyledi. Aile üyelerinin tek bir poliçede yer alması sorun değilmiş. İçin rahat olsun. Ben aldım valla hemen

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz süreç nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konuyu detaylı bir şekilde inceleyebilmemiz ve sizlere bilgilendirme yapabilmemiz için iletişim bilginizi özel mesaj yoluyla iletebilir ya da 0850 665 63 63 numaralı Hepiyi Çözüm Merkezi numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Hep iyi günler dileriz.
  • Hepiyi Sigorta kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım hepsiparalar neden geçmiyor poliçe alırken?.. aynı grup firmasının, insanları hepsipay'a teşvik edip,sigorta poliçesinde hepsipara ile ödememe almaması enteresan😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    hepsipara'yla aytemiz yakıt da alamıyoz. olsa güzel olurdu o da.

• hepiyi.com.tr
    Seyahat Sağlık Sigortası Yaz Kampanyası | Hepiyi Sigorta
    https://hepiyi.com.tr/seyahat-saglik-sigortasi-yaz-kampanyasi
  • yeşil pasaport var bende. bakıyorum herkes vize için yaptırıyor. yeşil pasaportluların yaptırması mantıklı mı sizce?

• peki 6 ay bitince bugünden yine 6 aylık yapabilir miyiz ?

• someone kullanıcısına yanıt

şubat ayında 1 senelik 1 Euro'ya yaptırmıştım bende hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenskuresi -- 23 Temmuz 2024; 14:55:20 >
  • deliyurek44 kullanıcısına yanıt

Merhaba , çok teşekkürler geri bildirim için bende o şekilde teslim ettim evrakları kontrol eden memur bişey demedi bakalım yarın vize sonucumu teslim almaya gideceğim hayırlısı bakalım =)

• Konuyla alakasız olcak ama VFS'de eskiden C Visa çıkıyordu şu an çıkmıyor. Application with veya withouth biometric seçeneği var bu mu seçiliyor?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Evet ileri tarihli alabilirsiniz ben geçen kampanyadan 6 ay almıştım onun bitişten sonrasına da bu kampanyadan aldım. 10 euro ya 1 yıllık almış oldum.

• Hiç bu poliçeyi kullanan oldu mu, asıl mesele orda başlar çünkü..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.