Şimdi Ara

6 Aylık Yurtdışı Seyahat Sigortası - 1.100 TL yerine 180 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
3.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende pek işe yarayacağını düşünmüyorum, biraz formaliteden yapılıyor gibi geliyor konsolosluk vize versin diye gibi.

• Teşekkürler konu sahibine önceki kampanyaları kaçırmıştım iyi oldu. Abd'de çalışır inş.
  • Aldım teşekkürler , Allah muhtac etmesin tabi
  • epica06 kullanıcısına yanıt

hocam çok seyahat ederim, bir defa ispanya'da ihtiyacım oldu, mapfre'den sigortam vardı allahtan. 2 muayene ve saçma sapan tahliller için 520 euro ödemiştim. Türkiye'ye dönünce mapfre'ye uğradım ve faturaları ibraz ettim, 3 gün içinde hesabıma yatırdılar. hepiyi hiç kullanmadım ama 6 aylık fiyat çok iyi, umarım mağdur etmezler kullanma ihtiyacı olursa.

• teşekkür ediyorum yararlandım hocam.
  • Schengen'e mi özel? Tüm Dünya seçtim, 26 EUR diyor.

• Hepiyi Sigorta kullanıcısına yanıt
    Banada sms kodu göndermiyor firmanız. Sigortam net veya diğer firmalar teklif verebilirken. Sizin firmanız teklif bulunamadı uyarısı veriyor. 3 farklı araba denememe rağmen.
  • Snaqe kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kampanyamız tüm dünya genelinde geçerliydi ve 23 Temmuz 2024 tarihinde, saat 00:01'den 23:59'a kadar sürdü. Eğer bu saat aralığında teklif almadıysanız, kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanamamanızın nedeni bu olabilir. Avantajlı kampanyalarımız için bizi takip etmeyi unutmayın!
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Konuyla ilgili detaylı bir inceleme yapabilmek ve sizlere bilgilendirme yapabilmemiz için iletişim bilginizi özel mesaj yoluyla iletebilir ya da 0850 665 63 63 numaralı Hepiyi Çözüm Merkezi numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Hep iyi günler dileriz.
  • filantedivinita kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam ama fırsat bitmiş kaçırmısım sagolun

• 30 euro çıkıyor 1 günlük müydü bu kampanya?

• Schengen başvurusu için form hazırlıyorum, 4 kişilik ailem için kaçırdığım adına yıkıldım.

• Fırsatı kaçırdık, tekrar bekliyoruz @Hepiyi Sigorta

• epica06 kullanıcısına yanıt

Ben de çok sık seyahat ediyorum keyfi olarak. O yüzden nolur nolmaz diye yaptırıyorum. Migren atağım olur arada, yurtdışında tutsa astarı yüzünden pahalıya gelir.

metal yığını arabalarımıza kaç para ödüyoruz kasko, trafik vs derken. Kendimiz için de 5-10 Euro ödesek bişey olmaz :)

• herkese selamlar benim bir sorum olaccaktı, ekim ayı gibi benelux turu yapmak istiyorum( tur ücreti 1800 euro) maalesef tur şirketleri vize reddi olursa hiç bir şekilde geri ödeme yapmıyorlar acaba bu maliyeti azaltacak bir sigorta var mı yani vize reddi alırsam bu tur ücretini karşılayabilecek bir sigorta var mıdır ?

• Hepiyi Sigorta kullanıcısına yanıt

Tekrar kampanya yapacak mısınız?

• @Hepiyi Sigorta seyahat sigortası sadece Türkiye yerleşiklere mi geçerli oluyor? Mesela ben yurtdışında yaşıyorum ve Türkiye de sigortam yok. Ancak yılda 1-2 gelirim. Türkiye de acil durumlar için sigorta yaptırabilir miyim?

• Bulgaristan oturumum var. Yıllık yeniliyorum. Onlarda 1 yıllık sigorta istiyor. Bu sigorta geçer mi orada 1 yıllık yaptırsam? Birde mesela Aralık ayında başlayacak şekilde yapabiliyormuyum?

• Maalesef patlamış, bunlara güvenerek yola çıkmayin derim ama herkesin kendi seçimi.

ekşi sözlük
    hepiyi seyahat sağlık sigortası
    https://eksisozluk.com/hepiyi-seyahat-saglik-sigortasi--7878233

• claxie kullanıcısına yanıt

Şu hale bak; herifler, mağdurun bir tek soy ağaçını istememişler, utandıkları için onu istememişlerdir heralde. 1 euroya 1 senelik almıştım. Başıma birşey gelse, bunlarla uğraşılmaz deyip kendi başımın çaresine baksam, kaybım sadece 1 euro olur. bundan daha fazlasını verenler yandı o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Eylül 2024; 21:14:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.