Şimdi Ara

özel hastaneye 32 bin tl maaşla doktor aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar facebookta gezerken gördüm ankaratıplı gelmeden paylaşayım malum kendisi uzmanların 6-7 bin aldığını zannediyor özel hastaneye 32 bin tl maaşla doktor aranıyor 

tıp fakültesi isteyen arkadaşlar motivasyon olsun arkadaşlar öyle internette gördüğünüz gibi değil doktorlar gerçekten TR şartlarında iyi maaş alıyorlar. Ama tabii ki diğer gelişmiş ülkelerdeki doktorlarla karşılaştırılamaz.

neden inatla kimse inanmak istemiyor?

var işte böyle maaşlar arkadaşlar aranan kişi pratisyen değil uzman hekim. Yıllarca okuyan uzman hekime 20-30 bin maaşı neden çok görüyorsunuz? Bu kişiler ya tıp kazanamayıp kıskanıyor ya da kimsenin tıp yazmasını istemiyor bu kadar basit.

İsteyen mail adresi veya telefon numarasına ulaşıp doğruluğunu kontrol edebilir. İletişim adresileri de uzm dr. mehtap çorum adlı kişiye ait.

özel hastaneye 32 bin tl maaşla doktor aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 11 Aralık 2020; 1:35:52 >

• Tıpı parası için okuyacaksanız okumayın arkadaşlar. Şimdi bu söylediklerim size vız gelebilir. Çok pişman olursunuz. Senin bu söylediğin sayıları belki de %20si alıyor doktorların. Gerçekten ilginiz varsa yazın. Sonra tusta hangisinde klinik yok diye bölüm ararsınız.
    tıp okumak sadece çevrede prestijli olmanız için bile yeter. mühendis olsanız kimse sizi orda burda yüceltmez ama doktorluk dünyanın her yerinde kutsaldır hem hasta hem arkadaş çevreniz size doktor bey veya doktor hanım gibi nitelendirmeler kullanma ihtiyacı hisseder. bu bile yeterli bir sebep
  • Tıpı parası için okuyacaksanız okumayın arkadaşlar. Şimdi bu söylediklerim size vız gelebilir. Çok pişman olursunuz. Senin bu söylediğin sayıları belki de %20si alıyor doktorların. Gerçekten ilginiz varsa yazın. Sonra tusta hangisinde klinik yok diye bölüm ararsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerçekse kalkıp türev çözcem

• 4bin dolar, fena degil. Fakat silicon valleyde 30bin dolar almak varken doktor olup 30bin tl alip ustune uc ogun dayak yemek istemezdim.

• çocuk doktoru : bayan

anestezi doktoru : bayan

heralde erkek olunca anestezi falan yapamıyor aw ?

• Özel hastanede aylık 150 bin kazanan doktorlar da var,adam bi ameliyatı 25 bin liraya yapıyo mesela.Ama kaç kişi bu kadar alabiliyo?Küçük bi azınlığın kazancını mesleğin genel maaşıymış gibi göstermek saçma.Ona bakarsak aylık 40-50 bin lira kazanan öğretmenler var ama kaç kişi

• Şaka mısın :d o söylediğin aile hekimleri falandır,sadece azınlığa bakarak o mesleği yapan herkese aynı hükümü giydiremezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O adam oraya kadar yatarak mı geldi sanıyosun da sen ‘doktorluğun nesi zor anlamıyorum’ diyorsun? Ayrıca davulun sesi uzaktan hoş gelir doktorlar en çok insanlarla uğraşan meslek gruplarından biri,bi işte çalış da gör bakalım insanlarla muhattap olmanın ne kadar zor olduğunu.
  • Yalandır.

• Anestezi yazmayı bilmeyen artık hastane mi ne bilmiyorum 32 bin lira maaş verecek öyle mi? Paintte yazılmış gibi.Yalansa vahim doğruysa tüm vahim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden inatla kimse inanmak istemiyor?

var işte böyle maaşlar arkadaşlar aranan kişi pratisyen değil uzman hekim. Yıllarca okuyan uzman hekime 20-30 bin maaşı neden çok görüyorsunuz?

• Aga işinde bulunmaz hint kumaşı olursan illaki yüksek alırsın kalite önemli. "Kendini geliştir" sözünü duyunca herkesin sinir seviyesi 10 katına çıkıyor ama sonuna kadar haklı bir söz bu. Sen adama ayda atıyorum 10 bin lira kazandıracak kapaasitedeysen sana 5 bin verir.
    Ama sen adama aylık 100 bin kazandıracak kapaasitedeysen 50 bin verir (rakamlar tamamen sallama olayı daha net anlatmak için dedim bunları.)

İş veren gözünden de bakmak lazım. Bir eleman kaliteli olunca elinde tutmak için mecbur fazla para vermek zorunda kalıyorsun. Bu kadar maaş alan doktorlar da işindeki en iyi doktorlar.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

Bu özel hastane ilanı Iğdır`da ismi bilinmeyen bir hastane. Sence işinde iyi birini mi arıyorlar yoksa yeri dolsun diye mi arıyorlar? Iğdır uzak vs. dersin batıdaki maaşları atarım yine inanmazsınız. Yıllarca okuyan anası ağlayan uzman hekimlere 20-30 bin maaşı neden çok görüyorsunuz anlamadım.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt

Çok görmüyorum ne alaka? Ben de tıp isteyen bir öğrenciyim. Doktorlara her zaman elimden geldiğince sosyal medyada destek çıkıyorum. Asla haklarında kötü şeyler yazmıyorum.

Ben bu hastaneyi büyük bir şehirde sandım. Ben sadece birkac yerde normal batı sehirlerinde maaşın doğuya göre daha az olduğunu duymuştum. Yanlış biliyor olabilirim ben sadece gördüğümü söylüyorum. Dediğiniz gibi özellikle doğudaki şehirlerde deli gibi para var. Bana kalsa 15 bin aşağısı alan doktor olmamalı. Gerçekten okuması da çalışması da çok çok zor. Hayatımda en büyük saygıyı duyduğum insanlar da doktorlardır.

• Bence 30.000TL maaşlı ilan açılmaz. Hatta daha azı bile açılmaz. 30.000TL'yi işinde uzun yıllar görev yapmış başarılı birine özel olarak "teklif" edersin. Ya da bir iş vardır, bu işi piyasada yapabilecek gerçekten çok sınırlı sayıda insan vardır, bu insanların görmesi için linkedinde vb belli yerlerde kriterleriyle paylaşırsın.

30.000 TL maaşlı bir ilana, isterse Türkiyenin en doğusunda olsun, ilanda belirlenen 1-2 kriteri sağlayan tıp fakültesi mezunlarının yarısından çoğu başvurur. Böyle saçma iş mi olur? Ha belki olur, ihtimal sonuçta. Ama büyük ihtimalle yalandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 11 Aralık 2020; 1:48:10 >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt

yok işte hocam doktor bulunmadığından böyle maaşlar kadın doğum doktoruna devlet doygun maaş vermiyor mu sanıyorsunuz hocam?

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

15 binden aşağı alan uzman yoktur

doğu batı maaş işi karışık ne desem başka birisi karşı çıkar.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt

Doktorları doğuda daha yüksek maaşa çalıştırmak isteniyorsa yine teklif yapılır. Maaş belirtildiğini hele 30.000TL gibi bir maaşın baştan ilanda belirtildiğini daha önce hiç görmedim. Bence böyle absürt bir sayı yazarak başvuran sağlık çalışanlarının verilerini çekmeye çalışıyorlar. Ya da değişik bir dolandırıcılık vardır işin içinde. Ben diyim..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.