Şimdi Ara

özel hastaneye 32 bin tl maaşla doktor aranıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:38 >
  • whynotege W kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:44 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam Allah aşkına devlet neyi denetliyor da bunu denetleyecek bulunduğum ilçe de en az 7-8 uzman gitti 3 tanesi en yakın özel hastanede çalışıyor şu an. Yani tüm ülke geni için yorum yapamam ama bu ilde ilçe hastanelerinin çoğunda döner diye bişiy yok 3 yıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bi yerden duyma değil bizzat işin içindeyim benim yakın ilçelerde birçok ilçe de çok yakın zamana kadar döner dağıtılmadı 0 demek yanlış olur uzman için belki ama acil de çalışan pratisyenler +3 nöbet 0 döner sadece nöbet ücreti hastaneler full zarar açıklıyor, yakında bu sistem iflas eder 112 bine uzman mı çalışır

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:52 >
  • javad marroufi kullanıcısına yanıt

Bu sebep dolayısıyla bir mesleği seçmek bence talihsiz seviyede ahmakların yapacağı bir davranış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 12 Aralık 2020; 9:6:42 >

Propaganda mı? Siz beni biriyle karışırdınız heralde ?

Yarından tezi yok hastaneleri geziyorum doktorların bordrolarının resmini çekip atıyorum buraya????

Ben size döner sisteminin çöktüğünü söylüyorum en azından mersinin pek çok ilçelerinde bu böyle. Verileri açıklama şansım yok. Ama 60.000 nüfuslu x ilçe hastanesinin her ay 1 milyon tl zarar ettiğini ve doktorlarına döner dagitmadigini buyuzden pek çok doktorun düşük ücretle çalıştığını ve hatta 10Larca uzmanin istifa ettiğini söyleyebilirim. Türkiye ıstatistik kurumumuyum ben de onaylı belge istiyorsunuz? Pek çok hastanede durum bu şekilde olduğunu biliyorum. Covid çıktıda bi tavandan 3 ay ödeme aldı bir çok hekim. Ben şahsen bu aya kadar tek bir kurus ek ödeme almadan çalışdım.konumumdan dolayı. Öyle bir derdim de yok hakkımızı verseler yeterdi. Neyin propandasiymis bu şu konuyu da siyasallastirsiniz ya helal olsun size...

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:5 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

,

ya hocam döner ücretlerinden hiç bir yerde bahsetmemişssiniz,

Tarsus da benim duyduğum pratisyenin toplam 13-14 aldığı mut da 8-9 öyle sabit bir ücret yok ki temel bir karşılaştırma yapasınız.

Ben diyorum ki bir çok hastanede döner ödemeleri yapılmıyor. hastaneler iyi önetilse uzman tabiki alır 20 yi ama sahada bunu göremiyoruz. realite o değil. .ben çok uzman biliyorum bugün aile hekimliğine geçebilse geçer.. sizce neden uzmanların aile hekimi olması yasak ?

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:13 >

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:35 >

Hocam sizin bu yorumunuzdan dışarda hiç çalışmadığınızi en fazla tıp öğrencisi olduğunuzu anlıyorum. Hiç bir devlet hastanesi acilinde teknik bir hata yoksa 1 nöbet tutup yatamassaniz. En az ayın mesai günleri x 8 saate eş değer nöbet tutmanız gerekir 21 gün mesai varsa 7 nöbet gibi dolayısıyla sizinle boşa tartışıyoruz gibi 7 saat nöbet tutan in da ortalama bir döner alması gerekir ama alamıyor birçok hastanede, sen bi tane x uzmanı aile hekimi göster tmm diyeceğim sen haklısın ancak sıfırdan aile hekimliği uzmanlığı okursa mümkün onu da kimse kolay kolay yapmaz hayat kısa.

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:19 >

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:48 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:8:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.