Şimdi Ara

özel hastaneye 32 bin tl maaşla doktor aranıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki ilanın doğru olup olmadığını bilmiyorum ama böyle ilanların var olduğunu biliyorum. Özelde bu maaşlar veriliyor arkadaşlar forumlarda okuduğunuz gibi her doktor 6-7k maaş almıyor üstelik yazılanlar uzman doktor her biri en az 10 yıl hekimlik eğitimi almış kişiler.

Lütfen artık bakış açınızı genişletin biraz burası nasıl bir yere dönüştü anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heleloyloyloy H kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:6:10 >
  • baypessimist kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:6:17 >
  • whynotege W kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:6:23 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğim şey 10 yıllık tecrübe değil 10 yıllık hekimlik eğitimi yani 6 yıl tıp + 4 yıl uzmanlık.

• baypessimist kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:6:41 >
  • devlette 3te 1 ini alan uzman şükretsin o paranın. 3-5% geçmez o paralarda çalışan doktorlar.

şu an devlette döner sermaye pek çok hastanede sıkıntılı ve uzmanlar 10-12 bin arasında kalıyor. yazık değil mi hayatının 30 yılını eğitime adamış insanlara. 25 dönüm badem bahçesi yapsan yılda aynı parayı alırsın hak mı adalet mi bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: javad marroufi

tıp okumak sadece çevrede prestijli olmanız için bile yeter. mühendis olsanız kimse sizi orda burda yüceltmez ama doktorluk dünyanın her yerinde kutsaldır hem hasta hem arkadaş çevreniz size doktor bey veya doktor hanım gibi nitelendirmeler kullanma ihtiyacı hisseder. bu bile yeterli bir sebep

Aynen

hatta ölünce ooo doktor bey gelmiş , sorgu sualsiz cennete alıyorlar  

• doktorluk geçerli bir meslek. olabiliyorsanız elbette olunuz. bir tartıya konulsa artıları eksilerini ezer geçer bence.

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:6:48 >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt

Yok hocam facebookta sağlıkta iş ilanları adlı sayfadan aldım hepsi gerçek facebook dışında sağlıkta iş ilanları sitelerinde de paylaşmışlar. Zaten mail adresi uzman doktora ait akademik makalelerine falan ulaştım. İsterseniz başvurup şansınızı deneyin. Mekan Iğdır olduğundan maaş merak edilir ondan yazmışlardır.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, demek istediğim şey "GENELDE" böyle ilanlar yalan olduğunu düşünmem. Genelde demek, kesinlikle bu da yanlıştır demek değil. Ve iddia ettiğim şey hayır doktorlar bu kadar maaş almıyorlar yalan söylüyorsunuz demek de değil. Gerçek olduğuna inandım, sağol:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

,

nerde asistan 12-13 alıyor pardon ?

doktorun sabit bir total maaşı yok ki

maaş+sabit+döner+ icap/nöbet şimdi döner dağıtılmayan bir hastanede 12-13 ü geçemez bir uzman

asistanlar 12-13 alıyorsa mutlaka işin içinde ek nöbet vs vardır üni de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 11 Aralık 2020; 14:8:24 >

tamam hocam sizin uzman olmanızı bekliyor sağlık sektörü 40k maaşınız hazır

doğru hocam asistanları maaş işi karışık ama ortalama 10-11k diyebiliriz. Uzmanlar içinde ortalama 20 bin ideal

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt

Hocam batıda bir çok hastanede 20.000 alan uzman yok devlette çoğu hastane zarar ediyor döner dağıtılmıyor mersinde böyle en azından

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:3 >

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:10 >

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:18 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:7:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.