hangi hekim fazla çalışıyor anlamıyorum sadece asistanlar ve 1-2 tane uzman bölümü yoğun çoğu yer hafta içi 9-4.30 pol yaparlar haftasonları da poller kapalı olur nöbetçi dışında |
özel hastaneye 32 bin tl maaşla doktor aranıyor (2. sayfa)

-
-
öyle demeyin tüm yoğun bakım ameliyatları onlar düzenliyorlar genelde dışardan bakıldığından hiçbir şey yapılmaz gibi gözükse de işin aslı çok farklı
-
çoğu hastane de prim üzerine çalışır belli bir sabiti vardır ve her yapılan işlemden %40-20 unu da alırlar
sabit yüksekse 30 falanlar aldıkları prim leri düşer
hatta sabit 10 verip prim olarak %40 veren yerler de vardır
sabit 30 verip prim yapılan işlemin %10unun da veren yerler
-
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:5:54 > -
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:6:0 > -
Silicon valleyde 30 bin alabileceksen zaten bu ikilemde kalmazsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acildeki adamın poposundan ter akana kadar calısıyor kımı klınıkte 30dkda bir hasta alıyor kımı dıscı ogleden once hasta bıle almıyor kolay iş degil dünyanın en zor işide degil doktorluk her seye fazla anlam yuklemeyı sevıyoruz ogretmenlere sorsan en zor bızımkı der gunde 4 saat derse gırer herkesın egosu bırbırınden fazla valla herhalde şu garıban ınsaaat ıscılerı harıc herkes şikayetci ve en zor işi yaptıgını sanıyor
-
tıp okumak sadece çevrede prestijli olmanız için bile yeter. mühendis olsanız kimse sizi orda burda yüceltmez ama doktorluk dünyanın her yerinde kutsaldır hem hasta hem arkadaş çevreniz size doktor bey veya doktor hanım gibi nitelendirmeler kullanma ihtiyacı hisseder. bu bile yeterli bir sebep -
Dediğiniz gibi hocam. Çoğu doktor 6-7k ile çalışıyor ve emeğinin, bu kadar çalışmanın hakkını alamıyor. Belki daha azdır.
Ben niye seçmek istiyorum tıpı: Benim mesela analitik zekam yok. Mesela mühendisliklerde matematik zekası, ayrı düşünme potansiyeli aranıyor. Bu bende yok, insan kendini tanır. Ha yapamaz mıyım mesela mühendislikte ? Bir yere kadar gider sonra bırakmak zorunda kalırım.
Ama tıp benim için öyle mi, değil. Ezber mantığı ve düzenli çalışmayla halledilebilecek bir bilim dalı. Gerçekten dediğiniz gibi ilgili, seven kişilerin yazması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layt_selamii -- 11 Aralık 2020; 8:37:27 > -
Gördüğüm en boş başlıklardan biri messi senelik 30m euro alıyor amatör ligdeki x kişisi maç başına 300 tl alıyor serbest piyasanın olduğu her yerde böyle maaş farkları olabilir 32k maaşı da 35 yaşından önce de alamazsın şuan bu kitlenin ortalama 18 yaşında olduğunu düşünürsek 17 yıl var çalışma saatleri bile belli olmayan bir meslekte 17 yıl sonra 32k maaş almayı düşünen başka işlerle ilgilensin amacı paraysa 17 senede daha kolay işler bulur
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X