EVET! |
Miami'de 175,000 dolar maaşla çalışacak Proje Müdürü bulunur mu?
Miami'de 175,000 dolar maaşla çalışacak Proje Müdürü bulunur mu?
(En Son Oy Tarihi: 20.10.2024)
-
-
Kendim de dahil olmak uzere kimse Miami'de calismak istemiyor dostum. Ha bunu Turkiye'den degil New York'tan yaziyorum. Senin kafa oraya gitti heralde :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 18 Ekim 2024; 15:55:52 > -
amerikalıları akıllı mı sanıyorsunuz? :))) istesem amerika'ya gidebiliridim. sonuçta ingiltere'den MSc yapmıştım. ama o leş ülkeye gitmem. gidene de acırım :)
-
tam tersi de olabülü; amerigaya gidenler de bulgaristan gibi avrupanın en fakiri bir ülkeye gittiğin için de sana acıyabilirler...
-
her konuda atıp tutuyorsun ya :D
alım gücü:
alınacak yani beklenen karşılık: Bomba ortam ve güzel bir hatun.
Yer : Sofya Bulgaristan, zaman: Öğrenci yılları , Mekan : Studentski grad'ta herhangi bir öğrenci mekanı club.
Alan özellikleri: Manken gibi fizikli, güzel slav ırkından oluşan %80'ni öğrenci kız ortamlı.
toplam tutar : Gecelik 30 euro.
yer : USA california , zaman yakınlarda , mekan : girişinde sıra beklediğin, atar yediğin mekan
alan özellikler: kro tipli saplar, obez ve çirkin hatunlar
toplam tutar : Gecelik 100 pappel :D
bu mesajı okuyan IT'ci veya elektronikçi arkadaşlara tavsiyem : Bulgaristan veya Romanya sizin için en doğru tercih olacaktır :D
Dip not: Video çekildiğinde orada olmuş olabilirim. Azis'in akşamları özellikle güzel oluyordu. ama rezervasyon yoksa gitmiyordum. rezsiz çıkmazdı abin, deko kardeş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ecnebi memleketlere gidenler, kendisinin ve memleketlerinde bıraktıkları ailelerin karınlarını doyurmak ve geleceklerini kurtarmak için gidiyorlar. Vur patlasın, çal oynasın diyerek karılarla sürtmek için değil!...
-
düşün abin 17-24 yaşlarında nasıl ortamlardaydı.
5000 leva / 2500 euro net maaş ile işe başlıyorsun... ne memlekette ailesi birader :)))
not: bu arada giriş seviyesi .net bilen, işi de şirketin birkaç sitesinde AI ile açık taratıp düzelten IT support'dan devşirme "yazılımcı" arkadaş 5000 leva alıyor. Ben Almanya'da ortalama 2500 euro alıyorum. tek de olsaydım, o arkadaşın hayatı burada yine de yaşayamazdım.
çünkü o hayatın karşılığı batıda çok yüksek meblalara tekabul ediyor.
o yüzden deko kardeş... görmediğin bilmediğin yaşayamayacağın hayatlar hakkında yorum yapma :)
ekleme: 1 like almış :))) ne kıskançlar var be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 19 Ekim 2024; 12:36:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X