Şimdi Ara

Audi, Almanya'da 7 bin 500 çalışanını işten çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Audi, Almanya'da 7 bin 500 çalışanını işten çıkaracak
    Audi, yıllık 1 milyar eurodan (860 milyon sterlin) fazla tasarruf sağlamayı amaçlayan büyük bir maliyet azaltma girişiminin bir parçası olarak Almanya'da 2029 yılı sonuna kadar 7 bin 500 kişiyi işten çıkaracak.

Audi CEO'su Gernot Döllner, konuyla ilgili açıklamasında "Audi daha hızlı, daha çevik ve daha verimli hale gelmeli" dedi. Döllner, bu hedeflere ulaşmanın personel düzenlemeleri olmadan mümkün olmadığını dile getirdi.

Şirket, bu kararı çalışan temsilcileriyle kapsamlı müzakereler sonucunda aldı. Audi, iş konseyiyle yapılan yeni anlaşmanın, şirketin elektrikli araçlara geçiş sürecinde esnekliğini artıracağını ve rekabet gücünü koruyacağını belirtti.

Ayrıca Bkz.Avrupa'da gerileyen Tesla, Türkiye'de zirveye yükseldi

Audi, ayrıca yönetim yapısını sadeleştirerek üç seviyeye indirecek ve dijitalleşmeyi artırarak iş yükünü azaltmayı hedefliyor. Dolayısıyla bu işte çıkarmalar ağırlıklı olarak idari ve geliştirme departmanlarında olacak ve üretim bölümlerini etkilemeyecek.

Şirket, iş gücünü azaltmanın yanı sıra ürün portföyüne yeniden odaklanmayı amaçlıyor. Çünkü Q7 gibi önemli modellerin eskidiği ve rekabet gücünü kaybettiği belirtiliyor. Audi bu kapsamda 2029’a kadar Almanya’ya yaklaşık 8 milyar euro yatırım yapacak.

Kaynak:https://www.autocar.co.uk/car-news/electric-cars/audi-cut-7500-jobs-germany-amid-cost-cutting-measures

• Azerbaycan'a destek ve drone verdiğimiz için vw ermenistana yaranma girişimi ile Türkiye'deki fabrika girişiminden vazgeçmişti. İyi oluyor. Araç alırken bu yüzden tercihimi honda'dan yana kullandım. 1 araba, 1 arabadır. daha kötü günler bekliyor vw'yi. çinliler paramparaça edecekler. çin'deki satışarıda devamlı düşüyor.
  • Audi modellerinin fiyatları çok çok pahalı . İnsanlar kolay kolay audiye ulaşamıyor artık bizim siyasiler hariç . Haliyle satışları azalmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 18 Mart 2025; 14:22:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azerbaycan'a destek ve drone verdiğimiz için vw ermenistana yaranma girişimi ile Türkiye'deki fabrika girişiminden vazgeçmişti. İyi oluyor. Araç alırken bu yüzden tercihimi honda'dan yana kullandım. 1 araba, 1 arabadır. daha kötü günler bekliyor vw'yi. çinliler paramparaça edecekler. çin'deki satışarıda devamlı düşüyor.

• Araba satamiyorlarsa sosis satsınlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtugrul98 -- 18 Mart 2025; 15:28:30 >
  • Avrupa’nın durumu ne ekersen onu biçersin mevzusu derim.

• "alamanya coh eyü" :D her gün 3-4 uçak afgan getiriyorlar, 5-10 uçak zimbaweli. işçi açığını çözeceklermiş diye hala solcu liboş devlet kanallarında bu palavralar ile solcu kitlesini yemliyorlar :)))) evet ayda zorla 24 euro ödetilen devlet tvleri! ve bunlar tarafsız(!) devlet kanlları yeghenım!

• İşten çıkarmalar ağırlıklı olarak idari ve geliştirme departmanlarında olacak ve üretim bölümlerini etkilemeyecek, denmiş. Yani yapay zeka ile idari ve geliştirme kısmını halledecekler. Robot teknolojisi gelişene kadar da cıvataları elle sıkan çalışanlara hala ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Mart 2025; 16:35:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "yıllık 1 milyar eurodan (860 milyon sterlin)"

Biz sterline daha asina oldugumuz icin tabi...

• rtugrul98 R kullanıcısına yanıt

Kapatilan fabrikalarda savunma sanayi odakli ürünler üretilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk düşmanı oldukları için pkkyı besledikleri için almanlardan nefret ederim audi volkswagene düşene kadar kaliteli markaydı. vw kendisi gibi audiyi de çöpe çevirdir

• hidrojennn kullanıcısına yanıt

Keşke param olsaydı da sizin gibi seçme özgürlüğüne sahip olabilseydim...

• Yakında tüm markalarda kalitel düşmeye başlayacak sanırım, piyasayı elektrik aldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim ülkede bir fabrika 7500 işçi çıkarsa kör muhalefetin neler diyeceğini düşünmek bile istemiyorum!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım bütün Türkleri işten atarlar kendini tanrı gören beyaz yakalı şerefsizleri..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.